Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 03:53

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
26 ноября, воскресенье 

05:30 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:45 Praeities žvalgas (5/3). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
11:10 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
11:45 Kelionių dienoraščiai. Mindaugo kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:15 Legendos skrydžio sparnais (1).Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:45 „Kubietiškas šėlsmas“ (Cuban fury). Komedija 2014 m. D.Britanija. Vaid. N.Frost, R.Jones N-7 (12+)
Briusas laiko save visišku vidutinioku ir kompleksuoja dėl savo antsvorio, nors vaikystėje buvo šokių čempionas. Tačiau širdžiai neįsakysi – jam į akį krito naujoji kompanijos vadovė. Žmonių vertinimo skalėje Briusas jai nieko nelaukdamas skiria dešimtuką, o save laiko vos dvejetu. Bet jam kilo idėja, kaip net toks kaip jis gali rasti kelią į moters širdį. Paaiškėja, kad naujosios simpatijos silpnybė ir gyvenimo aistra – salsos šokiai. 
14:20 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
15:15 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:45 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
17:45 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:35 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
20:15 „Mis Nepriklausoma“ (Misbehaviour). Komedija 2020 m. D.Britanija. Vaid. K.Knightley, G.Kinnear N-7 (12+)
1970 m. lapkritį Londonas ruošėsi didžiausiam metų renginiui - „Mis Pasaulis“, mat šis televizijos transliuojamas konkursas pritraukdavusiam rekordines žiūrovų auditorijas. Televizijos reklamas, pristatančias artėjantį konkursą, stebėjo ir tuomet dar jauno Didžiosios Britanijos feministinio „Moterų išsivadavimo judėjimo“ aktyvistė Salė Aleksander. Pasibjaurėjusi nuolat renginį lydinčiu moterų sudaiktinimu, mergina nusprendė, kad atėjo metas veikti. Jos veiksmai tapo atspirties tašku, nuo kurio ėmė keistis tuometinis supratimas ne tik apie grožio standartą, bet ir apie moters vaidmenį visuomenėje. 
22:00 „Robinas Hudas“ (Robin Hood). Nuotykių f. 2018 m. JAV. Vaid. T.Egerton, J.Foxx, B.Mendelsohn N-7 (12+)
Notingemo šerifui vis labiau spaudžiant liaudį, dviem bičiuliams – Robinui iš Lokslio miestelio ir mažajam Džonui – trūksta kantrybė. Jie nusprendžia sumažinti įsivyravusią nelygybę. Tiesa, iš pradžių Robinui reikia dar daug ko išmokti. Po alinančių mažojo Džono treniruočių Robinas tampa meistrišku lankininku ir kovotoju, kuriam neprilygsta joks karaliaus kareivis. Netrukus Notingemo apylinkėse gobtuvu apsigaubęs geradaris su būreliu pasekėjų ima apiplėšinėti į iždą traukiančius karaliaus pasiuntinius ir dalinti pagrobtus pinigus vargšams. Pamažu gimsta Robino Hudo legenda. 
23:55 „Kraujo ryšiai“ (Blood Ties). Kriminalinė drama 2013 m. Prancūzija. Vaid. C.Owen, M.Cotillard N-14 (12+)
Tai filmas apie du brolius, kuriuos likimas priverčia eiti visiškai skirtingais gyvenimo keliais: Frenkas yra atsidavęs ir patikimas policininkas, tačiau jo brolis Krisas pasuko nusikalstamo venimo vingiais. Šio filmo siužetas leis pamatyti, kaip vystosi santykiai tarp dviejų brolių, kuriuos sieja kraujo ryšys, bet bando atskirti ir supriešinti skirtingos vertybės ir įstatymai. 
02:05 „Auksas“ (Gold). Kriminalinė drama 2016 m.JAV. Vaid. M.McConaughey N-14 (12+)
Kenis Velsas – naudingųjų iškasenų ieškotojas, patekęs į absoliutų nesėkmių ruožą. Nuo naudos senokai nebenešančio Kenio vienas po kito nusisuka visi jo investuotojai. Griebdamasis paskutinio šiaudo, Velsas išvyksta į Indonezijos džiungles, kuriose jam pagaliau nusišypso sėkmė. Kartu su pažįstamu geologu Maiklu Kenis aptinka aukso telkinį, kuris, panašu, gali būti didžiausias žmonijos istorijoje. Pasklidus gandui, aukso ima gvieštis visi, kas netingi – pradedant vietos kariuomene, baigiant Volstryto rykliais. Tačiau didžiausia staigmena jų visų dar laukia prieš akis. 
04:05 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:25 Muzikos ekspresas (12+)