Здравствуйте, Гость!
04 мая, 02:35

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
24 апреля, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
09:45 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:45 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:10 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:35 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
13:05 Miško atspalviai (3/28). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:55 „Chaoso planeta“ (Chaos Walking). Fantastinis f. 2021 m. JAV. Vaid. T.Holland N-7 (12+)
Todas - gyvena Naujajame Pasaulyje – tolimoje egzotiškoje planetoje, kurioje žmonija rado savo ateitį. Tiesa, pats gyvenimas šioje planetoje yra koks tik nori, tik ne paprastas: čia kiekvieno žmogaus bet kuri mintis vizijų pavidalu matoma visiems aplinkiniams, o šis reiškinys vadinamas „Triukšmu“. Naujoji karta išmoko gyventi naujoje realybėje ir su dar vienu skirtumu - per visą savo gyvenimą nėra matę nei vienos moters. 
15:45 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
16:35 Alfa savaitės interviu (k.) (12+)
17:00 Žinios (12+)
17:15 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
17:45 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
18:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
19:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
21:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:45 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
23:15 „Adelainos amžius“ (The Age of Adaline). Drama 2015 m. JAV. Vaid.B.Lively, H.Ford, M.Huisman N-7 (12+)
Adelaina gimė 1908 m. sausio pirmą dieną. Kuomet jai buvo 29-eri, moteris pateko į autokatastrofą, pakeitusią jos gyvenimą amžiams. Tą lemtingąjį vakarą visagalis laikas užmiršo Adelainą. Kuomet pasaulis aplink ją keitėsi, moteris, bėgant metams, išliko tokia pat. Kad niekas nesužinotų jos paslapties, Adelaina pasirinko vienatvę, apie savo nemirtingumą papasakojusi tik mylimai dukrai. Beveik aštuoniasdešimt metų moteris bėgo nuo visų ir nuo visko: atstumdavo tuos, kurie jausdavo jai simpatiją, nesileisdavo į draugystes ir niekur neapsistodavo ilgam. Tačiau vieną dieną Adelaina susipažįsta su charizmatišku filantropu Eliu Džonsu. Pamažu įsiliepsnoję abipusiai jausmai prasiskverbia pro Adelainos šarvus. Moteris ryžtasi sprendimui, dar kartą pakeisiančiam jos gyvenimą. 
01:05 „Šešėlis debesyse“ (Shadow in the Cloud). Veiksmo f. 2020 m. JAV.Vaid. C.G.Moretz N-14 (12+)
Antrojo pasaulinio karo metu B-17 bombonešis skraidina įslaptintą krovinį. Vos pakilusi į orą, įgula ne tik įsivelia į mūšį su japonų naikintuvais, bet ir turi atremti grėsmingo padaro išpuolį lėktuve. Komandai vadovauja jauna moteris, kuri turi padaryti neįmanoma dalyką – sustabdyti monstro ataką, išsaugoti paslaptingojo krovinio paslaptį bei įrodyti savo vertę vyriškai komandai. 
02:25 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)