Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 19:10

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
24 мая, пятница 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
09:45 Kaip padėti sau (2). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:15 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:40 Techninė profilaktika (12+)
11:00 „Laiko apsėstasis“ (Time Freak). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. A.Butterfield, S.Turner N-7 (12+)
Stilmaną netikėtai meta jo mergina Debė. Vaikinas, nenorėdamas netekti mylimosios, sukonstruoja laiko mašiną, kad grįždamas į praeitį sužinotų, ką padarė ne taip ir galėtų pasielgti kitaip. Tačiau kiek kartų keliauti prireiks, kad Stilmans liktų drauge su mergina? O gal visą tai tik dar labiau viską komplikuos? 
12:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
14:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:00 Žinios (12+)
17:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:45 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
21:15 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
23:20 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
23:45 „Atominė blondinė“ (Atomic Blonde). Trileris 2017 m. JAV. Vaid. C.Theron, J.McAvoy N-14 (12+)
Filmas nukels į dvigubais agentais knišbždantį Berlyną, kuomet ore jau tvyrojo didžiulių permainų nuojauta. Tarp Rytų ir Vakarų padalintame mieste kažkas nužudo slaptosios britų tarnybos MI6 agentą bei pasisavina itin slaptą ir kompromituojantį dvigubų agentų sąrašą. Išnarplioti susidariusios situacijos ir išgelbėti slaptosios tarnybos agentų tapatybes (o tuo pačiu – ir gyvybes) į Berlyną išsiunčiama geriausia MI6 agentė Lorena Broton, žinoma „Atominės blondinės” slapyvardžiu. 
01:35 „Tuk tuk“ (Knock Knock). Trileris 2015 m. JAV. Vaid. K.Reeves, A.de Armas N-14 (12+)
Evanas Weberis yra sėkmingas architektas, laimingai vedęs mylimą moterį ir turintis du vaikus. Paprastai laisvalaikį leidžiantis su šeima, vieną savaitgalį jis priverstas praleisti seniai planuotą išvyką prie jūros dėl netikėtai atsiradusio darbinio užsakymo. Žmonai ir vaikams išvykus, vakare vyras sulaukia netikėtų svečių. Permirkę nuo šėlstančios audros, už durų stovi dvi išskirtinio grožio moterys. Išklausęs jų bėdas, Evanas sutinka padėti ir įsileidžia merginas, kad šios galėtų sušilti ir pasinaudoti telefonu. Deja, vyras nesugeba atsilaikyti prieš merginų kerus ir viešnios pasinaudoja ne tik telefonu. 
03:10 Autopilotas (5/18). Laida apie automobilius (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)