Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 00:52

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
31 мая, пятница 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
09:45 Kaip padėti sau (3). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:15 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:40 Techninė profilaktika (12+)
10:55 „Adelainos amžius“ (The Age of Adaline). Drama 2015 m. JAV. Vaid.B.Lively, H.Ford, M.Huisman N-7 (12+)
Adelaina gimė 1908 m. sausio pirmą dieną. Kuomet jai buvo 29-eri, moteris pateko į autokatastrofą, pakeitusią jos gyvenimą amžiams. Tą lemtingąjį vakarą visagalis laikas užmiršo Adelainą. Kuomet pasaulis aplink ją keitėsi, moteris, bėgant metams, išliko tokia pat. Kad niekas nesužinotų jos paslapties, Adelaina pasirinko vienatvę, apie savo nemirtingumą papasakojusi tik mylimai dukrai. Beveik aštuoniasdešimt metų moteris bėgo nuo visų ir nuo visko: atstumdavo tuos, kurie jausdavo jai simpatiją, nesileisdavo į draugystes ir niekur neapsistodavo ilgam. Tačiau vieną dieną Adelaina susipažįsta su charizmatišku filantropu Eliu Džonsu. Pamažu įsiliepsnoję abipusiai jausmai prasiskverbia pro Adelainos šarvus. Moteris ryžtasi sprendimui, dar kartą pakeisiančiam jos gyvenimą. 
12:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
14:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:00 Žinios (12+)
17:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:45 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
21:15 „Ratas“ (The Circle). Fantastinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. T.Hanks, E.Watson N-7 (12+)
Netolima ateitis. Mei įsidarbina pasaulinėje interneto įmonėje „Ratas“, kuriai vadovauja socialinės žiniasklaidos guru Imonas. „Rato“ įkūrėjas pastebi talentingą darbuotoją ir kviečia ją dalyvauti proveržio eksperimente, kurio tikslas – pakeisti milijardų žmonių supratimą apie individo galimybes ir asmeninės laisvės ribas. Greitai Mei teks sužinoti bauginančią tiesą apie Silicio slėnio milžiną. Nuo merginos veiksmų ir drąsos priklausys jos draugų, artimųjų ir visos žmonijos likimas. 
23:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
23:30 „Alkanas triušis puola“ (Seeking Justice). Trileris 2011 m. JAV. Vaid. N.Cage N-14 (12+)
Ramus Vilo gyvenimas apvirsta aukštyn kojomis, kai jo žmona Laura brutaliai užpuolama. Lankydamas mylimąją ligoninėje jis susipažįsta su slaptos organizacijos nariu Saimonu, kuris pasiūlo įvykdyti teisingumą. Mainais jis nori paslaugos netolimoje ateityje. Po pusmečio, šeimos gyvenimui grįžus į vėžes ir nemaloniam įvykiui likus užmaršty, Vilas sulaukia skambučio... Saimono organizacijai prireikė paslaugos, tad Vilui teks įvykdyti jam skirtą užduotį. Užduoties frazė - alkanas triušis puola... 
01:10 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
03:15 Autopilotas (5/19). Laida apie automobilius (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:40 Muzikos ekspresas (12+)