Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 02:54

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
07 июня, пятница 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
09:45 Kaip padėti sau (4). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:15 Nuo amato iki verslo (1/1). Laidų ciklas (12+)
10:40 Techninė profilaktika (12+)
10:50 „Robinas Hudas“ (Robin Hood). Nuotykių f. 2018 m. JAV. Vaid. T.Egerton, J.Foxx N-7 (12+)
Notingemo šerifui vis labiau spaudžiant liaudį, dviem bičiuliams – Robinui iš Lokslio miestelio ir mažajam Džonui – trūksta kantrybė. Jie nusprendžia sumažinti įsivyravusią nelygybę. Tiesa, iš pradžių Robinui reikia dar daug ko išmokti. Po alinančių mažojo Džono treniruočių Robinas tampa meistrišku lankininku ir kovotoju, kuriam neprilygsta joks karaliaus kareivis. Netrukus Notingemo apylinkėse gobtuvu apsigaubęs geradaris su būreliu pasekėjų ima apiplėšinėti į iždą traukiančius karaliaus pasiuntinius ir dalinti pagrobtus pinigus vargšams. Pamažu gimsta Robino Hudo legenda. 
12:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
14:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:00 Žinios (12+)
17:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:45 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
21:15 „Antrasis šansas“ (Second Act). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-7 (12+)
Už minimalų atlyginimą parduotuvėje dirbanti keturiasdešimtmetė Maja yra tikra, kad ji verta geresnio gyvenimo. Bėda tik ta, kad CV negailestingas – jokio tinkamo išsilavinimo, pažinčių ar svarbių karjeros įrašų. Padėti pasisiūlo bičiulis, kuris truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Rezultato ilgai laukti nereikia - Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją prašmatniame Manheteno biure. Kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą. 
23:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
23:25 „Mačetė“ (Machete). Veiksmo trileris 2010 m. JAV. Vaid. D.Trejo, J.Alba N-14 (12+)
Buvęs aukštos kvalifikacijos federalinis agentas Machete keliauja po Teksaso miestus ieškodamas darbo, kol sulaukia itin pelningo pasiūlymo iš verslininko Mak Laflino - nužudyti korumpuotą senatorių. Tačiau nusitaikęs į taikinį, pats gauna kulką į petį. Atrodo, kažkas bus jį „pakišęs".Sunkiai išgyvenęs po sužeidimo, Machete imasi keršto, pasitelkdamas į pagalbą brolį ir draugę Luz, kurios patraukli išvaizda ir moteriškas švelnumas slepia pražūtingą ranką.Jei ir jūs planuojat samdytis Mačetę, pašalinti blogus vyrukus, pirma įsitikinkit, kad blogi vyrukai esat ne jūs patys! 
01:10 „Ratas“ (The Circle). Fantastinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. T.Hanks, E.Watson N-7 (12+)
Netolima ateitis. Mei įsidarbina pasaulinėje interneto įmonėje „Ratas“, kuriai vadovauja socialinės žiniasklaidos guru Imonas. „Rato“ įkūrėjas pastebi talentingą darbuotoją ir kviečia ją dalyvauti proveržio eksperimente, kurio tikslas – pakeisti milijardų žmonių supratimą apie individo galimybes ir asmeninės laisvės ribas. Greitai Mei teks sužinoti bauginančią tiesą apie Silicio slėnio milžiną. Nuo merginos veiksmų ir drąsos priklausys jos draugų, artimųjų ir visos žmonijos likimas. 
02:55 Autopilotas (5/20). Laida apie automobilius (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:20 Muzikos ekspresas (12+)