Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 05:31

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
12 июня, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Autopilotas (5/21). Laida apie automobilius (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
09:25 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:25 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
10:50 Žvejo kelias su Ričardu (239). Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
12:45 Nuo amato iki verslo (1/2). Laidų ciklas (12+)
13:10 „Belvilio policininkas“ (Le flic de Belleville). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. O.Sy, L.Guzman N-7 (12+)
Sebastijanas „Baaba“ Bušaras – Paryžiaus Belvilio rajone dirbantis policininkas. Vieną dieną jis sulaukia skambučio iš vaikystės bičiulio Rolando. Šis dirba Majamyje įsikūrusiame prancūzų konsulate, o į Prancūziją sugrįžo, tirdamas prekybos narkotikais bylą. Deja, Rolandui nespėjus papasakoti nieko daugiau, nusikaltėliai nušauna į jų reikalus besikišantį pareigūną. Draugo žūties sukrėstas ir įsiutintas Sebastijanas nusprendžia vykti į Ameriką ir atkeršyti už bičiulio mirtį. 
15:00 Misija ūkis (3/4). Gyvenimo būdo laida (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
15:25 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
16:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:00 Žinios (12+)
17:15 Žvelk giliau. Analitinė laida (12+)
17:45 Suprasti Rusija. Analitinė laida (2/33) (12+)
18:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
19:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Specialisto patarimai (12+)
20:20 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
21:05 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:50 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
23:20 „Lietinga diena Niujorke“ (A Rainy Day in New York). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. T.Chalamet, E.Fanning N-7 (12+)
Jauna pora Ešlė ir Getsbis, gavo progą praleisti dieną „niekuomet nemiegančiame mieste“. Ešlė tik turės skirti pora valandų padaryti interviu su žymiu Amerikos filmų režisieriumi Rolandu Polardu, o visą likusį laiką įsimylėjėliai galės leisti kaip nori. Tačiau po poros valandų Ešlė praneša, kad užtruks ilgiau: aikštingas ir kūrybinių kančių kamuojamas režisierius „nesutelpa“ į iš anksto paskirtą laiką ir jų interviu užsitęsia. Vienas likęs Getsbis gatvėje netikėtai sutinka taip pat filmų versle besisukantį bičiulį ir gauna netikėtą pasiūlymą nusifilmuoti naujoje jo juostoje. 
00:50 „Slaptas keleivis“ (The Commuter). Veiksmo trileris 2018 m. JAV. Vaid. L.Neeson, V.Farmiga N-7 (12+)
Maiklas yra draudimo agentas, mylintis ir mylimas vyras bei tėvas. Jis jau dešimt metų į darbą ir iš jo kasdien vyksta tuo pačiu traukiniu. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia. Traukinyje prie Maiklo prisėda žavi nepažįstamoji. Prisistačiusi psichologe, studijuojančia žmonių elgseną, Džoana įtraukia Maiklą į pokalbį. Ir netrukus jam pasiūlo eksperimentą: surasti traukinyje žmogų, kurio neturėtų čia būti. Iš pradžių galvojęs, jog tai – kažkoks nevykęs pokštas, netrukus Maiklas pakeičia nuomonę. 
02:30 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)