Здравствуйте, Гость!
18 мая, 14:12

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
30 апреля, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Praeities žvalgas (5/11). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
10:25 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
11:00 Verslo požiūris. Pokalbių laida (k.) (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
11:25 Lietuvos mokslininkai (7). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
11:55 „Šokių karalienės“ (Poms). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Keaton, C.Weston N-7 (12+)
Komedija, įrodanti, kad amžius – ne priežastis gyventi nuobodžiai. Marta atvyksta į ramiai gyvenančią senjorų bendruomenę. Marta greit atranda grupelę bendraamžių, su kuriomis pasiryžta paneigti garbiam amžiui priderančias elgesio normas ir užsuka tikrą linksmybių siautulį. 
13:25 Andy Ray pokalbiai (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
14:30 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:30 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
17:40 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
19:10 „Anoniminis tėtis“ (Delivery Man). Komedija 2013 m. JAV. Vaid. V.Vaughn, C.Pratt N-7 (12+)
Ar jums teko kada pajusti nusivylimą ir gailestį dėl vėjais praleistų dienų? Būtent taip jaučiasi Deividas, kuriam ką tik sukako 40 metų. Ir kas galėjo pagalvoti, kad jo gyvenimą vieną dieną apvers skambutis iš vaisingumo klinikos. Paaiškėja, kad jis padėjo pastoti daugiau kaip pusei tūkstančio moterų. Biologiniai vyruko vaikai dabar siekia išsiaiškinti savo tėvo tapatybę. 
21:00 „Džentelmenai“ (The Gentlemen). Veiksmo f. 2019 m. D.Britanija. Vaid. M.McConaughey, C.Hunnam N-14 (12+)
Londone gyvenančio amerikiečio Mikio sukurta marihuanos imperija gundo daugybę tiek menkesnių, tiek stambesnių kriminalinio pasaulio veikėjų. Tačiau nuovokus, atsargus ir ryžtingas Mikis žino, kaip išvengti problemų. Tiksliau, žinojo iki šiol. Kai Mikis atsisako parduoti savo verslą paslaptingiems Oklahomos nusikaltėliams, šie pasiunčia jam žinutę, užpuldami vieną itin slaptą marihuanos auginimo tašką. Apstulbintas tokio priešininkų informuotumo, situaciją išsiaiškinti Mikis paveda geriausiam savo parankiniui Reimondui. Žingsnis po žingsnio, veiksmas po veiksmo, Londone užverda tikras nesusipratimų, smurto, apgavysčių bei absurdo pragaras. 
22:50 „Nakties klajūnas“ (Nightcrawler). Kriminalinė drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, R.Russo N-14 (12+)
Lu Blūmas – vienišas smulkus vagišius. Vieną naktį jis patenka į nusikaltimo vietą ir stebi, kaip čia dirba naujienų medžiotojai žurnalistai. Jis nusiperka pigią vaizdo kamerą, policijos radijo skaitytuvą ir pats pradeda medžioklę. Automobilių avarijos, vagysčių aukos – viskas yra žaidimo dalis. Bet konkurencija didelė: Džo Loderis šiame lauke senas vilkas, turintis kontaktų tarp policininkų bei patikimą naujienų pirkėją vietinėje televizijoje. Tačiau Lu turi geresnę uoslę kraujui. Jis atkakliai ieško kuo labiau šokiruojančių scenų. Pasirodo, Lu turi ir menininko akį: jei nelaimės scena nepakankamai iškalbinga, jis padarys viską, kad nelaimė atrodytų kuo tragiškiau. 
00:45 „Belvilio policininkas“ (Le flic de Belleville). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. O.Sy, L.Guzman N-7 (12+)
Sebastijanas „Baaba“ Bušaras – Paryžiaus Belvilio rajone dirbantis policininkas. Vieną dieną jis sulaukia skambučio iš vaikystės bičiulio Rolando. Šis dirba Majamyje įsikūrusiame prancūzų konsulate, o į Prancūziją sugrįžo, tirdamas prekybos narkotikais bylą. Deja, Rolandui nespėjus papasakoti nieko daugiau, nusikaltėliai nušauna į jų reikalus besikišantį pareigūną. Draugo žūties sukrėstas ir įsiutintas Sebastijanas nusprendžia vykti į Ameriką ir atkeršyti už bičiulio mirtį. 
02:35 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:00 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)