Здравствуйте, Гость!
18 мая, 15:16

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
01 мая, понедельник 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 „Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2“ (Minuscule 2). Animacija 2018 m. Prancūzija (12+)
Artėjant žiemai, juodosios skruzdėlytės ima ruošti maisto atsargas. Netikėtai aptikę tikrą lobį – daugybę maisto vienoje vietoje – pagalbon jos pasikviečia skraidyti galinčią bičiulę boružėlę. Žinoma, šauniosios maisto rinkėjos nė įsivaizduoti negalėjo, kad jų surastas lobis yra paprasčiausias pakavimo sandėlis. Būtent čia ir slypėjo didžiausias pavojus. Boružėlei netyčia įkritus į kartoninę dėžę, žmonės ją išsiunčia į kitą pasaulio kraštą – į tolimuosius Karibus. Tačiau juodosios skruzdėlytės draugų nelaimėje nepalieka. 
11:35 „Kalifornijos svajos“ (La La Land). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. R.Gosling, E.Stone N-7 (12+)
Mija dievina senuosius Holivudo filmus ir trokšta tapti aktore. Tačiau dabartiniame tų pačių tikslų siekiančių žmonių perpildytame Los Andžele tai nėra taip paprasta. Su problemomis susiduria ir jaunas džiazo pianistas Sebastijanas. Vaikinas svajoja atidaryti savo muzikos klubą, tačiau tam reikia didelių pinigų, tad muzikantas vakarais uždarbiauja kitiems priklausančiuose baruose. Romantiški ir senaisiais idealais besivadovaujantys jaunuoliai sunkiai pritampa dabartiniame pinigų valdomame pasaulyje. 
13:40 „Midvėjaus mūšis“ (Midway). Istorinė drama 2019 m. JAV. Vaid. W.Harrelson, D.Quaid N-7 (12+)
Midvėjaus jūrų mūšis, įvykęs 1942 m. birželio 4-7 dienomis Ramiame vandenyne, istorikų laikomas vienu svarbiausių momentų, nulėmusių Sąjungininkų pergalę Antrajame pasauliniame kare. Praėjus pusmečiui nuo Perl Harboro užpuolimo, Japonijos jūrų laivynas smogė JAV pajėgoms Midvėjaus atole. Ko japonai nežinojo – kad amerikiečiai, iššifravę japonų pranešimus, juos įviliojo į pasalą. Keturias dienas trukusio mūšio metu buvo subombarduoti ir nuskandinti geriausi Japonijos kariniai laivai, žuvo daugiau nei 4000 elitinių japonų karių. Po šio smūgio Japonijos jūrų pajėgos taip ir nesugebėjo atsigauti. 
15:55 „Šokis svajonės ritmu“ (High Strung). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. K.Kampa, N.Galitzine N-7 (12+)
Juosta „Šokis svajonės ritmu“ pasakoja jautrią istoriją apie savo pasauliuose nepritampančius baleriną ir smuikininką. Jiedu nusprendžia dalyvauti jaunųjų talentų konkurse ir rungtis ne tik dėl įspūdingo prizo, bet ir dėl galimybės nelegalui smuikininkui Džoniui įstoti į Manhatano menų konservatoriją ir likti šalyje. 
17:30 Gyvenu čia (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
18:15 „Markas Feltas. Žmogus, sugriovęs Baltuosius rūmus“ (Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House). Drama 2017 m. JAV. Vaid. L.Neeson, D.Lane N-7 (12+)
Votergeito skandalas – vienas garsiausių JAV politinės istorijos įvykių, kurį tiriamajame straipsnyje nušvietė du žurnalistai The Washington Post leidinyje. Tiesa, jei ne Markas Feltas, žurnalistai nebūtų turėję slaptos ir skandalingos informacijos, kuriai paaiškėjus turėjo atsistatydinti Amerikos prezidentas Ričardas Niksonas. Biografinė drama pasakoja „Giliagerkliu“ vadinto slapto informatoriaus istoriją. 
20:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:00 „Skandalas“ (Bombshell). Biografinė drama 2019 m. Kanada. Vaid. N.Kidman, C.Theron N-14 (12+)
Buvusi ilgametė didžiausios JAV konservatyvių pažiūrų televizijos „Fox News“ laidų vedėja Gretchen Karlson padavė į teismą televizijos vadovą Rodžerį Ailsą, apkaltinusi jį nederamu elgesiu ir seksualinio pobūdžio spaudimu. Šis kaltinimus paneigė, tačiau netrukus nederamą televizijos vadovo elgesį liudijančių moterų pareiškimų ėmė daugėti, ko pasekoje Rodžeris Ailsas buvo priverstas palikti „Fox News“ vadovo postą. 
22:45 „2:22“ (2:22). Mistinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. M.Huisman, T.Palmer N-14 (12+)
2 valandos 22 minutės. Giedrą popietės dangų staiga perskrodžia akinantis šviesos blyksnis. Visi navigacijos prietaisai išeina iš rikiuotės. Du keleiviniai lėktuvai neišvengiamai tuoj susidurs. Ar paskutinę akimirką aviadispečeris suspės išskirti maršrutus? Kaip nuo šio įvykio pasikeis jo gyvenimas? Visi atsakymai mistinėje veiksmo juostoje. 
00:20 „Nakties klajūnas“ (Nightcrawler). Kriminalinė drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, R.Russo N-14 (12+)
Lu Blūmas – vienišas smulkus vagišius. Vieną naktį jis patenka į nusikaltimo vietą ir stebi, kaip čia dirba naujienų medžiotojai žurnalistai. Jis nusiperka pigią vaizdo kamerą, policijos radijo skaitytuvą ir pats pradeda medžioklę. Automobilių avarijos, vagysčių aukos – viskas yra žaidimo dalis. Bet konkurencija didelė: Džo Loderis šiame lauke senas vilkas, turintis kontaktų tarp policininkų bei patikimą naujienų pirkėją vietinėje televizijoje. Tačiau Lu turi geresnę uoslę kraujui. Jis atkakliai ieško kuo labiau šokiruojančių scenų. Pasirodo, Lu turi ir menininko akį: jei nelaimės scena nepakankamai iškalbinga, jis padarys viską, kad nelaimė atrodytų kuo tragiškiau. 
02:15 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)