Здравствуйте, Гость!
04 мая, 21:39

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
08 мая, понедельник 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
09:50 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
11:30 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
13:00 „7 dienos Entebėje“ (7 Days in Entebbe). Veiksmo drama 2018 m. D.Britanija. Vaid. D.Bruhl, R.Pike N-7 (12+)
1976 m. iš Tel Avivo į Paryžių skridusį lėktuvą užgrobė teroristai. Jis avariniu būdu nusileido Entebės oro uoste Ugandoje, siekiant iškeisti įkaitus žydus į nuteistus nusikaltėlius, kalinčius Izraelio kalėjimuose. Per 7 dienas nepavyko rasti diplomatinio klausimo sprendimo. Tada buvo sukurtas labai išradingas ir nepaprastai drąsus išgelbėjimo planas ... 
14:45 Lietuvos mokslininkai (8). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
15:15 „Slaptas keleivis“ (The Commuter). Veiksmo trileris 2018 m. JAV. Vaid. L.Neeson, V.Farmiga N-7 (12+)
Maiklas yra draudimo agentas, mylintis ir mylimas vyras bei tėvas. Jis jau dešimt metų į darbą ir iš jo kasdien vyksta tuo pačiu traukiniu. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia. Traukinyje prie Maiklo prisėda žavi nepažįstamoji. Prisistačiusi psichologe, studijuojančia žmonių elgseną, Džoana įtraukia Maiklą į pokalbį. Ir netrukus jam pasiūlo eksperimentą: surasti traukinyje žmogų, kurio neturėtų čia būti. Iš pradžių galvojęs, jog tai – kažkoks nevykęs pokštas, netrukus Maiklas pakeičia nuomonę. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
18:10 Praeities žvalgas (5/12). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
18:35 Galim kartu (3). TV Europa laidu ciklas 2022 m. (12+)
Laidų ciklo kūrėjai nusprendė supažindinti žiūrovus su savanorystės galimybėmis Lietuvoje. Įdomios, jautrios ir neįprastos – tokios savanorystės iniciatyvos bus pristatytos naujame laidų cikle. 
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Istorija gyvai. Amatai (5). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Lietuvos ir Europos istorija gyvai. Archeologijos, istorijos, dailės, architektūros, sakralinio meno, kraštovaizdžio paminklai, esantys šalia mūsų, tampa ypač įdomūs ir saugotini tada, kai mes juos geriau pažįstame. Bibliotekų, muziejų ir archyvų fondai – taip pat neišsemiami lobynai, kuriuos reikia mokėti atverti, kad patirtume pažinimo džiaugsmą. 
20:00 Žinios (12+)
20:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:15 „Pieno kelias“ (On the Milky Road). Drama 2016 m. Serbija. Vaid. E.Kusturica, M.Bellucci N-14 (12+)
Emocionali meilės istorija apima tris vyro iš Serbijos ir jo šalies gyvavimo etapus. Laimingos dienos, kai jis įsimyli moterį, aukojančią viską, kad jį išgelbėtų, greitaikeičiasi liūdesiu. Bosnijoje jau ilgą laiką trunkantis karas išskiria įsimylėjėlius. Šiomis sunkiomis ir kartais mirtinomis sąlygomis vienas kitą mylintys žmonės turi savarankiškai susidoroti su visais sunkumais, negalėdami vienas kito palaikyti ir nudžiuginti. Ar jie galės išgyventi visas baimes ir sunkumus neprarasdami meilės ir tikėjimo laiminga bendra ateitimi? 
23:20 OpTV. Pokalbių laida (12+)
00:20 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:45 „Pirmų kartų vasara“ (Good Kids). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Braun, Z.Deutch N-14 (12+)
Turbūt žinote, kad kiekvienoje mokykloje, kiekvienoje klasėje, yra būrelis „moksliukų“? Tai - gerų, tvarkingų, stropių, sąžiningų ir... šiek tiek nuobodžių vaikų. Keturi pagrindiniai šios komedijos herojai yra būtent tokie. Visus mokyklos metus jie praleido stropiai mokydamiesi, engiami kitų klasiokų ir jausdami, kad praleido kažką ganėtinai svarbaus - visą smagumą. Vieną dalyką jie žino tiksliai: nenori tapti tokiais pat nuobodžiais koledžo studentais. Jie nutaria žūt būt tapti kitokiais ir paskutinę vasarą kartu praleisti taip, kaip visuomet svajojo, tačiau neišdrįso. 
02:15 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)