Здравствуйте, Гость!
04 мая, 13:29

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
10 мая, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
09:50 „Kubietiškas šėlsmas“ (Cuban fury). Komedija 2014 m. D.Britanija. Vaid. N.Frost, R.Jones N-7 (12+)
Briusas laiko save visišku vidutinioku ir kompleksuoja dėl savo antsvorio, nors vaikystėje buvo šokių čempionas. Tačiau širdžiai neįsakysi – jam į akį krito naujoji kompanijos vadovė. Žmonių vertinimo skalėje Briusas jai nieko nelaukdamas skiria dešimtuką, o save laiko vos dvejetu. Bet jam kilo idėja, kaip net toks kaip jis gali rasti kelią į moters širdį. Paaiškėja, kad naujosios simpatijos silpnybė ir gyvenimo aistra – salsos šokiai. 
11:30 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:55 Karštas komentaras. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
13:55 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
14:45 „Trobelė“ (The Shack). Fantastinė drama 2017 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-7 (12+)
Per šeimos atostogas pagrobiama jauniausia Makenzio duktė Misė. Apleistoje trobelėje Oregono laukinių miškų glūdumoje aptikti įkalčiai rodo, kad mergaitę galėjo žiauriai nužudyti. Praėjus ketveriems metams, Makenzis gauna keistą laišką neva nuo Dievo, kuris kviečia jį savaitgaliui apsilankyti toje trobelę. Nepaisydamas proto balso, tėvas pasiryžta nuvykti. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
18:10 „Kauno dienos“ studija. Ved. G.Muižys (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 „Nota bene“. Aktualus interviu (12+)
Naujas INIT TV informacinis projektas, skirtas šiandienos aktualijoms aptarti plačiau. Temų spektras itin platus. Jei vieną savaitę aptariame virtualios realybės privalummus ir keliamas grėsmes, tai kitą aiškinamės kaip iš vienos iš reakcingiausių pagal pandemijos tramdymą valstybių Lietuva vis dėlto tapo viena iš pirmųjų, atšaukusių nelogiškus ribojimus. Ciklo autorė – J. Barzdžiuvienė 
20:00 Žinios (12+)
20:15 Gyvenu čia (5). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
21:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:50 „Pieno kelias“ (On the Milky Road). Drama 2016 m. Serbija. Vaid. E.Kusturica, M.Bellucci N-14 (12+)
Emocionali meilės istorija apima tris vyro iš Serbijos ir jo šalies gyvavimo etapus. Laimingos dienos, kai jis įsimyli moterį, aukojančią viską, kad jį išgelbėtų, greitaikeičiasi liūdesiu. Bosnijoje jau ilgą laiką trunkantis karas išskiria įsimylėjėlius. Šiomis sunkiomis ir kartais mirtinomis sąlygomis vienas kitą mylintys žmonės turi savarankiškai susidoroti su visais sunkumais, negalėdami vienas kito palaikyti ir nudžiuginti. Ar jie galės išgyventi visas baimes ir sunkumus neprarasdami meilės ir tikėjimo laiminga bendra ateitimi? 
00:50 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
02:00 „Pjūklo ketera“ (Hacksaw Ridge). Biografinė drama 2016 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-14 (12+)
Antrasis pasaulinis karas. Amerikiečių armijos medikas Desmondas Dosas tikėjo karo būtinybe, tačiau manė, jog žudymas yra nereikalingas, perteklinis blogis. Jis tapo pirmuoju kariu istorijoje, dėl pacifistinių įsitikinimų atsisakiusiu į rankas paimti ginklą. Net ir mirtinas pavojus kovos lauke neprivertė jo išsižadėti savo pažiūrų ir įsitikinimų. Kruviname Okinavos mūšyje beginklis Dosas, nuolat apšaudomas priešų ugnies, iš mūšio lauko išnešė 75 sužeistus amerikiečių karius ir suteikė medicininę pagalbą daugybei kitų. 
04:15 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)