Здравствуйте, Гость!
04 мая, 09:37

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
12 мая, пятница 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
10:00 „7 dienos Entebėje“ (7 Days in Entebbe). Veiksmo drama 2018 m. D.Britanija. Vaid. D.Bruhl, R.Pike N-7 (12+)
1976 m. iš Tel Avivo į Paryžių skridusį lėktuvą užgrobė teroristai. Jis avariniu būdu nusileido Entebės oro uoste Ugandoje, siekiant iškeisti įkaitus žydus į nuteistus nusikaltėlius, kalinčius Izraelio kalėjimuose. Per 7 dienas nepavyko rasti diplomatinio klausimo sprendimo. Tada buvo sukurtas labai išradingas ir nepaprastai drąsus išgelbėjimo planas ... 
11:45 Techninė profilaktika (12+)
12:00 „Proveržis“ (Breaking Through). Muzikinė drama 2015 m. JAV. Vaid. Anitta, S.Aguiar N-7 (12+)
Nuostabioji Brazilijos žvaigždė Anitta sugrįžta kaitinti kraują šokio ritmu! Socialinio tinklo „YouTube“ sensacija tapusi šokėja tampa šiuolaikinio pasaulio interneto garsenybė. Staigus „Proveržis“ į netikėtas aukštumas ir beribė šlovė. Šokio galia ir naujai atrasta tviskančio populiarumo kultūra... Atrodo, belieka tik džiaugtis. Tačiau kaip suderinti tikrąją tapatybę su netikra interneto persona? Kaip išlikti šlovės spinduliuose...kai rizikuoji prarasti viską? 
13:40 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
15:15 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:40 Miško atspalviai (3/8). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
19:10 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida. Ved. K.Skrebys (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:15 „Mano didelės storos graikiškos vestuvės 2“ (My Big Fat Greek Wedding 2). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Vardalos, J.Corbett N-7 (12+)
Po didelių, storų, graikiškų Tulos ir Jano vestuvių praėjo jau nemažai laiko, o jų septyniolikmetė dukra Peris – jau abiturientė. Vieną dieną paaiškėja, kad tėvų santuoka negaliojanti, nes kunigas tuokęs jaunavedžius, pamiršo pasirašyti tuoktuvių liudijimą! Atsipeikėję po patirto šoko, giminė ima ruoštis dar didesnėms, graikiškoms vestuvėms. 
22:50 „Valstybės paslaptis“ (The Post). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. T.Hanks, M.Streep N-7 (12+)
Laikraščio „The Washington Post“ žurnalistai gauna ypač slaptus dokumentus, įrodančius net keturių JAV prezidentų veidmainiavimą Vietnamo klausimu. Tuometinė laikraščio leidėja Katarina Greham ir vyriausias redaktorius Benas Bradlis susiduria su milžinišku vyriausybės atstovų spaudimu, šantažu ir grasinimais, siekiant sustabdyti kontroversiškas publikacijas. Straipsniai tapo tikra bomba Amerikos politiniame gyvenime ir išliko kaip vienas sudėtingiausių ir pavojingiausių epizodų žiniasklaidos laisvės istorijoje. 
00:45 „Džonas Vikas 3“ (John Wick: Chapter 3 - Parabellum). Veiksmo trileris 2019 m. JAV. Vaid. K.Reeves, H.Berry N-14 (12+)
Atkeršijęs mafijos bosui Santinui, Džonas Vikas patenka į nepavydėtiną padėtį. Nusikaltėlių prieglobsčio viešbutyje „Continental“ valdytojas Vinstonas neturi kitos išeities, kaip paskelbti atlygį už paties Džono Viko galvą. 14 milijonų dolerių – riebus kąsnelis net ir geriausiai besiverčiantiems nusikaltėliams. Džonui Vikui reikia kuo greičiau išsinešdinti iš Niujorko. Kartu su vienintele jam likusia sąjungininke - žudike Sofija - Džonas leidžiasi į kruviniausią savo gyvenimo kelionę. 
02:50 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:15 Muzikos ekspresas (12+)