Здравствуйте, Гость!
04 мая, 19:29

Init TV - телепрограмма на неделю

07 мая, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:20 Praeities žvalgas (5/12). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
10:45 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
11:15 Verslo požiūris. Pokalbių laida (k.) (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
11:40 Lietuvos mokslininkai (8). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
12:10 „Proveržis“ (Breaking Through). Muzikinė drama 2015 m. JAV. Vaid. Anitta, S.Aguiar N-7 (12+)
Nuostabioji Brazilijos žvaigždė Anitta sugrįžta kaitinti kraują šokio ritmu! Socialinio tinklo „YouTube“ sensacija tapusi šokėja tampa šiuolaikinio pasaulio interneto garsenybė. Staigus „Proveržis“ į netikėtas aukštumas ir beribė šlovė. Šokio galia ir naujai atrasta tviskančio populiarumo kultūra... Atrodo, belieka tik džiaugtis. Tačiau kaip suderinti tikrąją tapatybę su netikra interneto persona? Kaip išlikti šlovės spinduliuose...kai rizikuoji prarasti viską? 
13:50 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
14:40 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:40 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:40 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
17:50 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
19:20 „Kubietiškas šėlsmas“ (Cuban fury). Komedija 2014 m. D.Britanija. Vaid. N.Frost, R.Jones N-7 (12+)
Briusas laiko save visišku vidutinioku ir kompleksuoja dėl savo antsvorio, nors vaikystėje buvo šokių čempionas. Tačiau širdžiai neįsakysi – jam į akį krito naujoji kompanijos vadovė. Žmonių vertinimo skalėje Briusas jai nieko nelaukdamas skiria dešimtuką, o save laiko vos dvejetu. Bet jam kilo idėja, kaip net toks kaip jis gali rasti kelią į moters širdį. Paaiškėja, kad naujosios simpatijos silpnybė ir gyvenimo aistra – salsos šokiai. 
21:00 „Pjūklo ketera“ (Hacksaw Ridge). Biografinė drama 2016 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-14 (12+)
Antrasis pasaulinis karas. Amerikiečių armijos medikas Desmondas Dosas tikėjo karo būtinybe, tačiau manė, jog žudymas yra nereikalingas, perteklinis blogis. Jis tapo pirmuoju kariu istorijoje, dėl pacifistinių įsitikinimų atsisakiusiu į rankas paimti ginklą. Net ir mirtinas pavojus kovos lauke neprivertė jo išsižadėti savo pažiūrų ir įsitikinimų. Kruviname Okinavos mūšyje beginklis Dosas, nuolat apšaudomas priešų ugnies, iš mūšio lauko išnešė 75 sužeistus amerikiečių karius ir suteikė medicininę pagalbą daugybei kitų. 
23:15 „Pirmų kartų vasara“ (Good Kids). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Braun, Z.Deutch N-14 (12+)
Turbūt žinote, kad kiekvienoje mokykloje, kiekvienoje klasėje, yra būrelis „moksliukų“? Tai - gerų, tvarkingų, stropių, sąžiningų ir... šiek tiek nuobodžių vaikų. Keturi pagrindiniai šios komedijos herojai yra būtent tokie. Visus mokyklos metus jie praleido stropiai mokydamiesi, engiami kitų klasiokų ir jausdami, kad praleido kažką ganėtinai svarbaus - visą smagumą. Vieną dalyką jie žino tiksliai: nenori tapti tokiais pat nuobodžiais koledžo studentais. Jie nutaria žūt būt tapti kitokiais ir paskutinę vasarą kartu praleisti taip, kaip visuomet svajojo, tačiau neišdrįso. 
00:45 „Blogos mamos“ (Bad Moms). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Kunis, K.Bell, C.Applegate N-14 (12+)
Eimės Mičel gyvenime šeima yra pirmoje vietoje. Bet deja, šeima – du pernelyg savo amžiui subrendę vaikai ir, priešingai, niekaip nesuaugantis vyras. Dar pridėkime viršininką – idiotą ir tobuląją Tėvų ir Mokytojų Asociacijos vadovę Gvendoliną, kuris su savo absurdiškais pamokslais išveda Eimę iš kantrybės ir šioji pasako „stop“. Galų gale, ji – ne bet kokia mama. Ji – Bloga Mama! 
02:25 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
02:50 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)