Здравствуйте, Гость!
18 мая, 13:01

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
03 мая, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
09:50 „Šokis svajonės ritmu“ (High Strung). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. K.Kampa, N.Galitzine N-7 (12+)
Juosta „Šokis svajonės ritmu“ pasakoja jautrią istoriją apie savo pasauliuose nepritampančius baleriną ir smuikininką. Jiedu nusprendžia dalyvauti jaunųjų talentų konkurse ir rungtis ne tik dėl įspūdingo prizo, bet ir dėl galimybės nelegalui smuikininkui Džoniui įstoti į Manhatano menų konservatoriją ir likti šalyje. 
11:25 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:50 Karštas komentaras. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
13:55 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
14:45 „Midvėjaus mūšis“ (Midway). Istorinė drama 2019 m. JAV. Vaid. W.Harrelson, D.Quaid N-7 (12+)
Midvėjaus jūrų mūšis, įvykęs 1942 m. birželio 4-7 dienomis Ramiame vandenyne, istorikų laikomas vienu svarbiausių momentų, nulėmusių Sąjungininkų pergalę Antrajame pasauliniame kare. Praėjus pusmečiui nuo Perl Harboro užpuolimo, Japonijos jūrų laivynas smogė JAV pajėgoms Midvėjaus atole. Ko japonai nežinojo – kad amerikiečiai, iššifravę japonų pranešimus, juos įviliojo į pasalą. Keturias dienas trukusio mūšio metu buvo subombarduoti ir nuskandinti geriausi Japonijos kariniai laivai, žuvo daugiau nei 4000 elitinių japonų karių. Po šio smūgio Japonijos jūrų pajėgos taip ir nesugebėjo atsigauti. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
18:10 Atspindžiai. Diskusijų laida. Ved. R.Čepaitienė (12+)
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 „Nota bene“. Aktualus interviu (12+)
Naujas INIT TV informacinis projektas, skirtas šiandienos aktualijoms aptarti plačiau. Temų spektras itin platus. Jei vieną savaitę aptariame virtualios realybės privalummus ir keliamas grėsmes, tai kitą aiškinamės kaip iš vienos iš reakcingiausių pagal pandemijos tramdymą valstybių Lietuva vis dėlto tapo viena iš pirmųjų, atšaukusių nelogiškus ribojimus. Ciklo autorė – J. Barzdžiuvienė 
20:00 Žinios (12+)
20:15 Gyvenu čia (4). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
21:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:50 „Skandalas“ (Bombshell). Biografinė drama 2019 m. Kanada. Vaid. N.Kidman, C.Theron N-14 (12+)
Buvusi ilgametė didžiausios JAV konservatyvių pažiūrų televizijos „Fox News“ laidų vedėja Gretchen Karlson padavė į teismą televizijos vadovą Rodžerį Ailsą, apkaltinusi jį nederamu elgesiu ir seksualinio pobūdžio spaudimu. Šis kaltinimus paneigė, tačiau netrukus nederamą televizijos vadovo elgesį liudijančių moterų pareiškimų ėmė daugėti, ko pasekoje Rodžeris Ailsas buvo priverstas palikti „Fox News“ vadovo postą. 
00:35 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
01:45 „Džentelmenai“ (The Gentlemen). Veiksmo f. 2019 m. D.Britanija. Vaid. M.McConaughey, C.Hunnam N-14 (12+)
Londone gyvenančio amerikiečio Mikio sukurta marihuanos imperija gundo daugybę tiek menkesnių, tiek stambesnių kriminalinio pasaulio veikėjų. Tačiau nuovokus, atsargus ir ryžtingas Mikis žino, kaip išvengti problemų. Tiksliau, žinojo iki šiol. Kai Mikis atsisako parduoti savo verslą paslaptingiems Oklahomos nusikaltėliams, šie pasiunčia jam žinutę, užpuldami vieną itin slaptą marihuanos auginimo tašką. Apstulbintas tokio priešininkų informuotumo, situaciją išsiaiškinti Mikis paveda geriausiam savo parankiniui Reimondui. Žingsnis po žingsnio, veiksmas po veiksmo, Londone užverda tikras nesusipratimų, smurto, apgavysčių bei absurdo pragaras. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)