Здравствуйте, Гость!
18 мая, 15:58

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
05 мая, пятница 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
10:00 „Šokių karalienės“ (Poms). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Keaton, C.Weston N-7 (12+)
Komedija, įrodanti, kad amžius – ne priežastis gyventi nuobodžiai. Marta atvyksta į ramiai gyvenančią senjorų bendruomenę. Marta greit atranda grupelę bendraamžių, su kuriomis pasiryžta paneigti garbiam amžiui priderančias elgesio normas ir užsuka tikrą linksmybių siautulį. 
11:30 Techninė profilaktika (12+)
11:45 „Anoniminis tėtis“ (Delivery Man). Komedija 2013 m. JAV. Vaid. V.Vaughn, C.Pratt N-7 (12+)
Ar jums teko kada pajusti nusivylimą ir gailestį dėl vėjais praleistų dienų? Būtent taip jaučiasi Deividas, kuriam ką tik sukako 40 metų. Ir kas galėjo pagalvoti, kad jo gyvenimą vieną dieną apvers skambutis iš vaisingumo klinikos. Paaiškėja, kad jis padėjo pastoti daugiau kaip pusei tūkstančio moterų. Biologiniai vyruko vaikai dabar siekia išsiaiškinti savo tėvo tapatybę. 
13:30 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
15:10 „Markas Feltas. Žmogus, sugriovęs Baltuosius rūmus“ (Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House). Drama 2017 m. JAV. Vaid. L.Neeson, D.Lane N-7 (12+)
Votergeito skandalas – vienas garsiausių JAV politinės istorijos įvykių, kurį tiriamajame straipsnyje nušvietė du žurnalistai The Washington Post leidinyje. Tiesa, jei ne Markas Feltas, žurnalistai nebūtų turėję slaptos ir skandalingos informacijos, kuriai paaiškėjus turėjo atsistatydinti Amerikos prezidentas Ričardas Niksonas. Biografinė drama pasakoja „Giliagerkliu“ vadinto slapto informatoriaus istoriją. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:40 Miško atspalviai (3/7). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
19:10 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida. Ved. K.Skrebys (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:15 „Blogos mamos“ (Bad Moms). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Kunis, K.Bell, C.Applegate N-14 (12+)
Eimės Mičel gyvenime šeima yra pirmoje vietoje. Bet deja, šeima – du pernelyg savo amžiui subrendę vaikai ir, priešingai, niekaip nesuaugantis vyras. Dar pridėkime viršininką – idiotą ir tobuląją Tėvų ir Mokytojų Asociacijos vadovę Gvendoliną, kuris su savo absurdiškais pamokslais išveda Eimę iš kantrybės ir šioji pasako „stop“. Galų gale, ji – ne bet kokia mama. Ji – Bloga Mama! 
22:55 „Žmogžudystė“ (A Kind of Murder). Kriminalinė drama 2016 m. JAV. Vaid. P.Wilson, J.Biel N-14 (12+)
Istorija nukels į 7-ojo dešimtmečio Niujorką, kur įvykių epicentre atsiduria Volteris ir Klara. Jis yra sėkmingas architektas, ji – klestinti prekybos agentė ir puiki namų šeimininkė. Ir nors išoriškai jų santuoka atrodo ideali, Volteris svajoja atsikratyti žmona, kuri kankina savo reikalavimais, isterijomis ir pavydo priepuoliais. Vieną diena Klara randama nužudyta. Ar bylą tiriantis detektyvas sugebės išaiškinti šį sudėtingą nusikaltimą? 
00:30 „Džonas Vikas 2“ (John Wick: Chapter 2). Veiksmo trileris 2017 m. JAV. Vaid. K.Reeves N-14 (12+)
Audringa, tamsi ir pavojinga samdomo žudiko Džono Viko praeitis sugrįžta. Buvęs Džono kolega sukuria planą užvaldyti ir savo poreikiams pajungti galingą tarptautinę žudikų organizaciją. Suprasdamas, kad šiam planui įgyvendinti jam reikia visų įmanomų priemonių, pagalbos kreipiasi į buvusį bičiulį Džoną. Abu vyrai kažkada davė kraujo priesaiką padėti vienas kitam, tad Džonas negali atsisakyti, kad ir kaip norėtų. 
02:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
02:55 Muzikos ekspresas (12+)