Здравствуйте, Гость!
04 мая, 22:39

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
11 мая, четверг 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
10:00 „Trobelė“ (The Shack). Fantastinė drama 2017 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-7 (12+)
Per šeimos atostogas pagrobiama jauniausia Makenzio duktė Misė. Apleistoje trobelėje Oregono laukinių miškų glūdumoje aptikti įkalčiai rodo, kad mergaitę galėjo žiauriai nužudyti. Praėjus ketveriems metams, Makenzis gauna keistą laišką neva nuo Dievo, kuris kviečia jį savaitgaliui apsilankyti toje trobelę. Nepaisydamas proto balso, tėvas pasiryžta nuvykti. 
12:10 „Kauno dienos“ studija (k.) (12+)
„Kauno dienos“ studijos pokalbių temų spektras neturi griežtų rėmų. Tema ir pašnekovas gali priklausyti nuo tų dienų aktualijos ar įvykio. Labiau atsižvelgiama į svarbiausią kriterijų – turi būti įdomu. Visi nauji pokalbiai skaitytojams pateikiami dažniau nei kartą per savaitę. „Kauno dienos“ studijoje svečiuosis sporto, meno, visuomeninių organizacijų, savivaldybės atstovai. Laidos vedėjas – žurnalistas Gražvydas Muižys. 
13:00 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
13:30 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
15:10 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:10 Gyvenu čia (5). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
18:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
19:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 OpTV. Pokalbių laida (1) (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 OpTV. Pokalbių laida (2) (12+)
21:15 „Valstybės paslaptis“ (The Post). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. T.Hanks, M.Streep N-7 (12+)
Laikraščio „The Washington Post“ žurnalistai gauna ypač slaptus dokumentus, įrodančius net keturių JAV prezidentų veidmainiavimą Vietnamo klausimu. Tuometinė laikraščio leidėja Katarina Greham ir vyriausias redaktorius Benas Bradlis susiduria su milžinišku vyriausybės atstovų spaudimu, šantažu ir grasinimais, siekiant sustabdyti kontroversiškas publikacijas. Straipsniai tapo tikra bomba Amerikos politiniame gyvenime ir išliko kaip vienas sudėtingiausių ir pavojingiausių epizodų žiniasklaidos laisvės istorijoje. 
23:10 „Džonas Vikas 3“ (John Wick: Chapter 3 - Parabellum). Veiksmo trileris 2019 m. JAV. Vaid. K.Reeves, H.Berry N-14 (12+)
Atkeršijęs mafijos bosui Santinui, Džonas Vikas patenka į nepavydėtiną padėtį. Nusikaltėlių prieglobsčio viešbutyje „Continental“ valdytojas Vinstonas neturi kitos išeities, kaip paskelbti atlygį už paties Džono Viko galvą. 14 milijonų dolerių – riebus kąsnelis net ir geriausiai besiverčiantiems nusikaltėliams. Džonui Vikui reikia kuo greičiau išsinešdinti iš Niujorko. Kartu su vienintele jam likusia sąjungininke - žudike Sofija - Džonas leidžiasi į kruviniausią savo gyvenimo kelionę. 
01:20 Miško atspalviai (3/7). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
01:45 „Pieno kelias“ (On the Milky Road). Drama 2016 m. Serbija. Vaid. E.Kusturica, M.Bellucci N-14 (12+)
Emocionali meilės istorija apima tris vyro iš Serbijos ir jo šalies gyvavimo etapus. Laimingos dienos, kai jis įsimyli moterį, aukojančią viską, kad jį išgelbėtų, greitaikeičiasi liūdesiu. Bosnijoje jau ilgą laiką trunkantis karas išskiria įsimylėjėlius. Šiomis sunkiomis ir kartais mirtinomis sąlygomis vienas kitą mylintys žmonės turi savarankiškai susidoroti su visais sunkumais, negalėdami vienas kito palaikyti ir nudžiuginti. Ar jie galės išgyventi visas baimes ir sunkumus neprarasdami meilės ir tikėjimo laiminga bendra ateitimi? 
03:45 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)