Здравствуйте, Гость!
25 апреля, 07:36

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
14 мая, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Praeities žvalgas (5/13). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
10:25 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
11:00 Lietuvos mokslininkai (9). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
11:30 „Užburtas ratas“ (Wonder Wheel). Drama 2017 m. JAV. Vaid. K.Winslet, J.Timberlake N-7 (12+)
Niujorkas, šeštasis praėjusio amžiaus dešimtmetis - romantiškasis Amerikietiškos Svajonės laikotarpis, kuriame toli gražu ne visos svajonės išsipildo. Pramogų parko bare dirba buvusi aktorė Džinė, gyvenanti su ūmaus būdo karuselės prižiūrėtoju Hampčiu. Moteris slapčia įsižiūrėjusi jauną gelbėtoją Mikį, tačiau jos romantiškas svajones sugadina netikėtai vėl po daugybės metų apsireiškusi Hampčio dukra Karolina. Užsisuka tikra aistros, keršto, intrigų ir išdavysčių karuselė, kurioje atsiskleis kruopščiai slepiamos, netikėtos ir šokiruojančios istorijos herojų savybės. 
13:10 Andy Ray pokalbiai (12+)
Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenėje glūdi nesuskaičiuojama galybė įdomių istorijų ir patirčių – jų tiek, kiek ir žmonių. Kad jų gyvenimai yra įdomus ne mažiau už pasaulinio garso žvaigždes, atskleidžia savanoriška tautiečių iniciatyva – internetinis pokalbių kanalas „Andy Ray pokalbiai” (Andy Ray Talks). Herojų toli ieškoti nereikia – jie čia, tarp mūsų, sako Andy, vienas iš kanalo autorių. 
14:15 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:15 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
17:25 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
18:55 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
21:00 „Liepsnojantis horizontas“ (Deepwater Horizon). Veiksmo drama 2016 m. JAV. Vaid. M.Wahlberg, K.Russell N-7 (12+)
Maikas Viljamsas buvo vienas iš daugiau nei 120 žmonių dirbusių kompanijai „British Petroleum“ priklausiusoje naftos platformoje „Deepwater Horizon“ Meksikos įlankoje. 2010 m. balandžio 20 d. platformoje nugriaudėjo sprogimas, ir iš lūžusių platformos vamzdžių į jūrą ėmė lietis nafta. Šis incidentas tapo viena didžiausių ekologinių katastrofų žmonijos istorijoje. Maiko akimis pasakojama kraupi istorija apie jūroje užvirusį tikrą pragarą, kuriame žmonės galėjo pasikliauti tik vienas kito draugyste, ištikimybe, drąsa ir pasiaukojimu. 
22:45 „Taikinys # 1“ (Zero Dark Thirty). Istorinė drama 2012 m. JAV. Vaid. J.Edgerton, J.Chastain N-14 (12+)
Tai istorija apie karinę operaciją, kurios tikslas – rasti ir nužudyti didžiausią Jungtinių Valstijų priešą Osamą bin Ladeną. Ištisą dešimtmetį truko „al-Qaedos“ lyderio gaudynės. Filme „Taikinys Nr.1“ atkuriama pavojingiausio planetos teroristo, kurio pogrindinė veikla tęsėsi daugiau nei du dešimtmečius, paieškų ir operacijos kronika. 
01:20 „Mano didelės storos graikiškos vestuvės 2“ (My Big Fat Greek Wedding 2). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Vardalos, J.Corbett N-7 (12+)
Po didelių, storų, graikiškų Tulos ir Jano vestuvių praėjo jau nemažai laiko, o jų septyniolikmetė dukra Peris – jau abiturientė. Vieną dieną paaiškėja, kad tėvų santuoka negaliojanti, nes kunigas tuokęs jaunavedžius, pamiršo pasirašyti tuoktuvių liudijimą! Atsipeikėję po patirto šoko, giminė ima ruoštis dar didesnėms, graikiškoms vestuvėms. 
02:50 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:15 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)