Здравствуйте, Гость!
29 марта, 08:42

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
22 мая, понедельник 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
09:50 „Šuns tikslas 2“ (A Dog's Journey). Nuotykių drama 2019 m. JAV. Vaid. D.Quaid, K.Prescott N-7 (12+)
Šuo Beilis laimingas gyvena fermoje, su mylimu šeimininku Itanu ir jo žmona. Tiesa, dabar Beilis turi ir naują geriausią draugę bei žaidimų partnerę – dvejų metukų Itano anūkę Si-Džei. Tačiau vieną dieną laimingo ir beprotiškai mergaitę mylinčio šuns gyvenimas pasikeičia, kuomet Si-Džei mama nusprendžia su mergaite išvažiuoti gyventi kitur. Prieš šio savo gyvenimo pabaigą ir naują atgimimą kito šuniuko kūne, Beilis nebyliai pažada Itanui, kad naujas jo tikslas bus bet kokia kaina susirasti Si-Džei ir vėl tapti geriausiu jos draugu. Prasideda naujas didžiosios Beilio kelionės etapas, kurio metu šuo patirs neeilinių nuotykių ir daugybei žmonių vėl padės suprasti, ką reiškia tikra draugystė, ištikimybė ir meilė. 
11:35 Vanagai. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
12:55 „Maištininkas rugiuose“ (Rebel in the Rye). Biografinė drama 2017 m. JAV. Vaid. N.Hoult, K.Spacey N-7 (12+)
1939-ieji. Pradedantysis rašytojas Džeromas Selindžeris pradeda lankyti įkvepiančius rašymo kursus Kolumbijos universitete. Deja, nerūpestingą jaunuolio gyvenimą negailestingai nutraukia Antrasis pasaulinis karas, kurio metu jis pradėjo rašyti savo romaną „Rugiuose prie bedugnės“. Nepaisant po karo išgyventos gilios depresijos, kūrybinės krizės, jis galiausiai užbaigia romaną, kuris, jo paties nusivylimui, atneša jam šlovę. Juosta apie garsų rašytoją bei jį išgarsinusį romaną. 
14:40 Lietuvos mokslininkai (10). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
15:10 „Namo su laikrodžiais paslaptis“ (House With A Clock In Its Walls). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Black, C.Blanchett N-7 (12+)
Netekęs tėvų, mažametis Liujisas persikelia gyventi pas savo šiek tiek ekscentrišką, bet geros širdies dėdę Džonataną. O ten, sename ir paslaptingame dėdės name, berniuko laukia tikri stebuklai. Netrukus paaiškėja, kad jo dėdė yra tikras burtininkas (nors ir ne pats geriausias), o jo kaimynė, ponia Cimerman – geroji ragana. Liujisas prisiprašo, kad dėdė imtų jį mokyti magijos ir netrukus prisidirba: norėdamas padaryti įspūdį patikusiai mergaitei, atgal į gyvenimą prišaukia galingo piktojo burtininko Aizeko žmoną Seleną. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
18:10 Praeities žvalgas (5/15). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
18:35 Galim kartu (5). TV Europa laidu ciklas 2022 m. (12+)
Laidų ciklo kūrėjai nusprendė supažindinti žiūrovus su savanorystės galimybėmis Lietuvoje. Įdomios, jautrios ir neįprastos – tokios savanorystės iniciatyvos bus pristatytos naujame laidų cikle. 
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Gynybinis paveldas Lietuvoje (1). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:15 „Koletė“ (Collette). Biografinė drama 2019 m. D.Britanija. Vaid. K.Knightley N-14 (12+)
Biografinė juosta „Koletė“ pasakoja apie paprastą XIX-ojo amžiaus pabaigos Prancūzijos merginą, išsiskyrusią ypatingu rašytojos talentu. Augdama provincijoje, šio savo talento mergina labai kam nedemonstravo, tačiau ištekėjusi už sėkmingo Paryžiaus rašytojo ir persikėlusi į kvapą gniaužiantį bei prabanga pribloškiantį sostinės gyvenimą, Koletė leidžiasi įtikinama vyro, kad jos, moters, kūrybos niekas neskaitys ir ji turėtų rašyti ne savo, o jo vardu. Sulig kiekviena nauja knyga susidomėjimas auga, o vyras maudosi šlovėje, piniguose ir panegirikose. Kol vieną dieną Koletei trūksta kantrybė. 
23:05 OpTV. Pokalbių laida (12+)
00:05 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:55 „Aferistės“ (Hustlers). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-14 (12+)
Striptizą viename Niujorko klubų šokanti Ramona yra viena ilgiausiai klube išdirbusių šokėjų, tad vos galą su galu suduriančiai klubo naujokei Destinei ji tampa viskuo: patarėja, palaikytoja ir geriausia drauge. Kasnakt matant ciniškus, geismo ir godulio apimtus klubo klientus Ramonai kyla pyktis. Juk būtent jie – turtingi bankininkai, makleriai ir finansininkai – kalti, kad tokie žmonės kaip Destinė ir ji pati nemato šviesios dienos. Netrukus Ramona sukuria planą, kaip, pasitelkus savo patirtį ir darbe išmoktas gudrybes, būtų galima jiems atkeršyti. 
02:45 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)