Здравствуйте, Гость!
23 апреля, 18:00

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
21 мая, воскресенье 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Praeities žvalgas (5/14). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
10:25 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
11:00 Verslo požiūris. Pokalbių laida (k.) (12+)
Lietuva ir pasaulis verslo akimis, verslumo skatinimas, valdžios ir visuomenės požiūrio keitimas - nuomonės ir įžvalgos iš Lietuvos verslininkų ir savo srities profesionalų. 
11:25 Lietuvos mokslininkai (10). Laidų ciklas 2018 m. (12+)
Nepaprastas ir sudėtingas šalies mokslo pasaulis dokumentinių filmų cikle. Astrofizikas ir bioelektronikas, chemikas ir genetikė, archeologas ir knygotyrininkas... 
11:55 „Mėnesienos magija“ (Magic in the Moonlight). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. C.Firth, E.Stone N-7 (12+)
Garsus artistas Stenlis sulaukia seno draugo pasiūlymo vykti į pietų Prancūziją. Ten jie ruošiasi demaskuoti jaunąją mediumę Sofiją, viliojančią pinigus iš turtingos šeimos. Tvirtai įsitikinęs, kad magija neegzistuoja Stenlis imasi darbo. Tačiau bendravimas su apgavike staiga pasisuka netikėta linkme! 
13:30 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
14:20 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:20 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
16:20 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
17:30 Vanagai. Aktualijų laida. Ved. R.Janutienė ir V.Vasiliauskas (12+)
Žurnalistai Valdas Vasiliauskas ir Rūta Janutienė šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, kurios nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje bei užsienyje. Įvykiai, kurie nulems mūsų gyvenimus artimiausiu metu ir ateityje. 
19:00 „Viešpatavimas“ (Transcendence). Fantastinė drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Depp, M.Freeman N-7 (12+)
Vilas Kasteris yra genialus mokslininkas, turintis vienintelį tikslą: sukurti dirbtinį intelektą, savo galimybėmis ir sugebėjimais pranoksiantį didingiausius žmonijos protus. Jo kontroversiški bandymai ir pažanga šioje srityje užtarnauja mokslininkui pasaulinį pripažinimą ir šlovę. Tuo pačiu patraukia ir vienos antitechnologinės ekstremistų grupuotės dėmesį. Visomis išgalėmis ir būdais siekdama, kad dirbtinis intelektas nebūtų sukurtas ir nesukeltų grėsmės žmonijos egzistavimui, grupuotė pasikėsina į mokslininką. Pistoleto šūvis nėra mirtinas, tačiau netrukus paaiškėja, kad kulka buvo užtaisyta radioaktyviomis medžiagomis. Gydytojai Vilui duoda daugiausiai kelias savaites. Mokslininko žmona Evelina ir geriausias draugas Maksas nutaria išgelbėti tai, ką dar galima išgelbėti: Vilo Kasterio sąmonę. Visos primonės yra čia pat - mokslininko laboratorijoje. Kruopščiai apgalvoję visus „už" ir „prieš", Evelina ir Maksas perkelia Vilo sąmonę į kompiuterinį tinklą. Vilas Kasteris atgimsta kaip pirmasis neribotų galių kibernetinis protas - dirbtinis intelektas. Ar tai - tas pats Vilas, kurį Evelina mylėjo? Ar vis tik bauginantis, nepažįstamas ir prieš nieką nesustosiantis šaltas ir bejausmis protas? 
21:00 „Slaptasis agentas“ (Unlocked). Trileris 2017 m. D.Britanija. Vaid. N.Rapace, O.Bloom N-14 (12+)
Londone yra ruošiama biologinė ataka. Neturėdama kitos išeities, CŽV vadovybė į aktyvų darbą sugrąžina vieną geriausių savo agenčių – Alisą, kuri po patirto fiasko Paryžiuje dabar atliekanti nuobodžias užduotis biure. Noomi Rapace, Orlando Bloom, John Molkovich įtempto veiksmo juostoje „Slaptasis agentas“. 
22:35 „Aferistės“ (Hustlers). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-14 (12+)
Striptizą viename Niujorko klubų šokanti Ramona yra viena ilgiausiai klube išdirbusių šokėjų, tad vos galą su galu suduriančiai klubo naujokei Destinei ji tampa viskuo: patarėja, palaikytoja ir geriausia drauge. Kasnakt matant ciniškus, geismo ir godulio apimtus klubo klientus Ramonai kyla pyktis. Juk būtent jie – turtingi bankininkai, makleriai ir finansininkai – kalti, kad tokie žmonės kaip Destinė ir ji pati nemato šviesios dienos. Netrukus Ramona sukuria planą, kaip, pasitelkus savo patirtį ir darbe išmoktas gudrybes, būtų galima jiems atkeršyti. 
00:25 „Ratas“ (The Circle). Fantastinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. T.Hanks, E.Watson N-7 (12+)
Netolima ateitis. Mei įsidarbina pasaulinėje interneto įmonėje „Ratas“, kuriai vadovauja socialinės žiniasklaidos guru Imonas. „Rato“ įkūrėjas pastebi talentingą darbuotoją ir kviečia ją dalyvauti proveržio eksperimente, kurio tikslas – pakeisti milijardų žmonių supratimą apie individo galimybes ir asmeninės laisvės ribas. Greitai Mei teks sužinoti bauginančią tiesą apie Silicio slėnio milžiną. Nuo merginos veiksmų ir drąsos priklausys jos draugų, artimųjų ir visos žmonijos likimas. 
02:10 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
02:35 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)