Здравствуйте, Гость!
25 апреля, 15:02

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
17 мая, среда 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Kęstutis kalbina. Pokalbių laida (k.) (12+)
09:50 „Šuns tikslas“ (A Dog's Purpose). Nuotykių drama 2017 m. JAV. Vaid. D.Quaid, P.Lipton N-7 (12+)
Tai – pasakojimas apie šunelį Beilį, kuris labai susidraugavo su berniuku Itanu. Jei kartu žaidė, džiaugėsi, liūdėjo, kartu augo. Itanui nedrįstant prieiti prie jam patikusios Hanos, būtent Beilis žengė pirmąjį žingsnį – būtent šunelio dėka Itanas pažino pirmąją meilę. Tačiau kaip žinia, šuneliai gyvena trumpiau nei žmonės. Itanas tebebuvo jaunuolis, kai Beilis paseno ir numirė. Tačiau tuo ši istorija nesibaigia. Po trumpo nebūties laikotarpio Beilis staiga suprato, kad vėl yra gyvas – vėl yra mažas šunelis. Po to atgimė dar kartą. Ir dar kartą. Ir – vis kitoje šeimoje, vis kitu pavidalu. Kol galų gale, po daugybės metų likimas Beilį vėl atvedė ten, kur viskas prasidėjo – į dabar jau suaugusio to paties Itano namus. 
11:30 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
11:55 Istorija gyvai. Amatai (6). Laidų ciklas 2022 m. (12+)
Lietuvos ir Europos istorija gyvai. Archeologijos, istorijos, dailės, architektūros, sakralinio meno, kraštovaizdžio paminklai, esantys šalia mūsų, tampa ypač įdomūs ir saugotini tada, kai mes juos geriau pažįstame. Bibliotekų, muziejų ir archyvų fondai – taip pat neišsemiami lobynai, kuriuos reikia mokėti atverti, kad patirtume pažinimo džiaugsmą. 
12:20 Karštas komentaras. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
14:30 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
15:20 „Meilės pusiausvyra“ (Playing it Cool). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. C.Evans, M.Monaghan N-7 (12+)
Beviltiškas romantikas, gyvenime iškentęs jau keletą nelaimingos meilės atvejų, tačiau vis dar užsispyrusiai tikintis gražaus, abipusio ir amžino jausmo egzistavimu, nuolat padebesiais skrajojantis vaikinas vieną vakarą užklysta į labdaringą pobūvį. Besimaldamas tarp žmonių, pastebi nuostabaus grožio moterį ir akimirksniu įsimyli. Bėda tik, kad nuostabi nepažįstamoji, kaip netrukus paaiškėja, jau yra susižadėjusi. Iš pradžių vaikinas bando elgtis teisingai ir ją užmiršti. Tačiau netrukus supranta, kad tai - beviltiška. Kurstomas geriausio savo bičiulio, vaikinas nusprendžia truputį pagudrauti. Pamažu jis įtikina merginą, kad, matydamas joje nuostabų žmogų, tetrokšta būti jos draugu. Tuo tarpu tikrieji vaikino tikslai - pamažu užkariauti jos širdį... 
16:55 Žinios (12+)
17:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
18:10 Atspindžiai. Diskusijų laida. Ved. R.Čepaitienė (12+)
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 „Nota bene“. Aktualus interviu (12+)
Naujas INIT TV informacinis projektas, skirtas šiandienos aktualijoms aptarti plačiau. Temų spektras itin platus. Jei vieną savaitę aptariame virtualios realybės privalummus ir keliamas grėsmes, tai kitą aiškinamės kaip iš vienos iš reakcingiausių pagal pandemijos tramdymą valstybių Lietuva vis dėlto tapo viena iš pirmųjų, atšaukusių nelogiškus ribojimus. Ciklo autorė – J. Barzdžiuvienė 
20:00 Žinios (12+)
20:15 Gyvenu čia (6). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
21:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
22:50 „Serena“ (Serena). Drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Cooper, J.Lawrence N-14 (12+)
Praėjusio amžiaus trečiasis dešimtmetis. Jaunavedžiai Serena ir Džordžas Pembertonai iš Bostono persikelia į Šiaurės Karolinos valstiją, pasiryžę susikurti sau puikų gyvenimą. Kurį laiką viskas vyksta lyg nuostabiausiose svajonėse: vienas kitą mylintys ir palaikantys sutuoktiniai, didindami verslo apimtis, pamažu įgauna vis didesnį socialinį statusą, užmezga naudingų ryšių su aukštuomenės bei valdžios atstovais ir yra pasiryžę atsilaikyti prieš bet kokias kliūtis. Serena savo veiklumu, nuovokumu ir drąsa nenusileidžia vyrui ir, atrodo, kad jų laimei niekas negali sutrukdyti. 
00:40 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
01:50 „Liepsnojantis horizontas“ (Deepwater Horizon). Veiksmo drama 2016 m. JAV. Vaid. M.Wahlberg, K.Russell N-7 (12+)
Maikas Viljamsas buvo vienas iš daugiau nei 120 žmonių dirbusių kompanijai „British Petroleum“ priklausiusoje naftos platformoje „Deepwater Horizon“ Meksikos įlankoje. 2010 m. balandžio 20 d. platformoje nugriaudėjo sprogimas, ir iš lūžusių platformos vamzdžių į jūrą ėmė lietis nafta. Šis incidentas tapo viena didžiausių ekologinių katastrofų žmonijos istorijoje. Maiko akimis pasakojama kraupi istorija apie jūroje užvirusį tikrą pragarą, kuriame žmonės galėjo pasikliauti tik vienas kito draugyste, ištikimybe, drąsa ir pasiaukojimu. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)