Здравствуйте, Гость!
29 марта, 11:52

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
18 мая, четверг 

06:00 Muzikos ekspresas (12+)
06:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
09:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
10:00 „Tamsūs vandenys“ (Dark Waters). Biografinė drama 2019 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, A.Hathaway N-7 (12+)
Tikrais faktais paremtas trileris pasakoja istoriją apie teisininką, kuris atskleidžia vienos didžiausių pasaulio korporacijų paslaptį, sukėlusią masinį žmonių ir gyvūnų apnuodijimą toksiškais chemikalais. Apsisprendęs kovoti už tiesą, jis rizikuoja sužlugdyti savo karjerą, prarasti šeimą ir visą savo gyvenimą. 
12:05 Atspindžiai. Diskusijų laida (k.) (12+)
12:55 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
13:30 „Užburtas ratas“ (Wonder Wheel). Drama 2017 m. JAV. Vaid. K.Winslet, J.Timberlake N-7 (12+)
Niujorkas, šeštasis praėjusio amžiaus dešimtmetis - romantiškasis Amerikietiškos Svajonės laikotarpis, kuriame toli gražu ne visos svajonės išsipildo. Pramogų parko bare dirba buvusi aktorė Džinė, gyvenanti su ūmaus būdo karuselės prižiūrėtoju Hampčiu. Moteris slapčia įsižiūrėjusi jauną gelbėtoją Mikį, tačiau jos romantiškas svajones sugadina netikėtai vėl po daugybės metų apsireiškusi Hampčio dukra Karolina. Užsisuka tikra aistros, keršto, intrigų ir išdavysčių karuselė, kurioje atsiskleis kruopščiai slepiamos, netikėtos ir šokiruojančios istorijos herojų savybės. 
15:10 OpTV. Pokalbių laida (k.) (12+)
16:10 Gyvenu čia (6). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Daug staigmenų, nuotaikingų kelionės akimirkų ir nepakartojamas Lietuvos kraštovaizdis iš paukščio skrydžio. Kūrybinė grupė TV laidose pristatys skirtingus mūsų šalies kampelius, padės atrasti naujas lankytinas vietas, įvairaus laisvalaikio galimybes, kalbins sveika gyvenimiška filosofija alsuojančius žmones ir ne tik. Savo laidose suteiks galimybę Lietuvos kraštovaizdžiu gėrėtis ir iš paukščio skrydžio. „Dažnas iš mūsų daug keliauja po svečias šalis, bet mažai tepažįsta savo kraštą. O juk mūsų Lietuvoje įdomybių apstu įvairiam skoniui ir visiems gyvenimo atvejams. 
16:55 Žinios (12+)
17:10 Teisingumo registras (k.) (12+)
Teisingumas kaip politikos, verslo kovų įrankis yra žurnalisto Valdo Vasiliausko tyrinėjimų objektas. Kodėl už tokius pačius nusikaltimus vienus persekioja, o kiti išvengia bet kokios atsakomybės lyg turėtų imunitetą? Tikrosios prokurorų ir specialiųjų tarnybų veiksmų priežastys ir pasekmės. Kam tai naudinga? 
18:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
19:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 OpTV. Pokalbių laida (1) (12+)
20:00 Žinios (12+)
20:15 OpTV. Pokalbių laida (2) (12+)
21:15 „Laukiniai arkliai“ (Wild Horses). Kriminalinė drama 2015 m. JAV. Vaid. R.Duvall, J.Franco, J.Hartnett N-14 (12+)
Teksaso reindžeriai tiria penkiolikos metų senumo bylą, kai be pėdsakų dingo mažas berniukas. Nauji įkalčiai rodo, kad berniukas greičiausiai buvo nužudytas, ir kaltas dėl to vietinis fermeris. Bet dabartinis fermos šeimininkas nedega noru bendradarbiauti su įstatymo sargais... 
23:00 „Šaulys“ (The Gunman). Trileris 2015 m. JAV. Vaid. S.Penn, J.Bardem N-14 (12+)
Buvęs specialiųjų pajėgų karys Martinas ilgai ir ištikimai tarnavo savo šaliai. Kaip ir privaloma kariui, įsakymus jis vykdė neklausinėdamas ir negalvodamas – geri jie ar blogi. O įsakymų buvo visokių. Sėkmingai įvykdęs daugybę žiauriausių ir pavojingiausių užduočių bei išgyvenęs paprastam piliečiui nesuvokiamus siaubus, Martinas atliko pareigą, tačiau ne be pasekmių. Po ilgų tarnybos metų, kentėdamas nuo potrauminio streso sindromo, vyras nusprendžia išeiti užtarnauto poilsio, kad galų gale pajustų tikrojo gyvenimo skonį savo mylimos moters glėbyje. Tačiau jo organizacijos vadai Martinui turi kitų planų... Gudriai suregztos pinklės Martinui užkerta kelią į laimę. Vyrui nepasiduodant galingųjų užgaidoms ir nesutinkant žaisti pagal primestas taisykles, pagrobiama jo mylimoji. Martinas išsirengia į pavojingą kelionę per Europą, kad atgautų suterštą garbę, gerą vardą bei atkeršytų savo priešams. Pamažu jis supras, kad šiame mirtiname žaidime niekada negali žinoti, kas iš tikrųjų yra priešas, o kas – draugas. 
00:50 Miško atspalviai (3/8). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
01:15 „Serena“ (Serena). Drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Cooper, J.Lawrence N-14 (12+)
Praėjusio amžiaus trečiasis dešimtmetis. Jaunavedžiai Serena ir Džordžas Pembertonai iš Bostono persikelia į Šiaurės Karolinos valstiją, pasiryžę susikurti sau puikų gyvenimą. Kurį laiką viskas vyksta lyg nuostabiausiose svajonėse: vienas kitą mylintys ir palaikantys sutuoktiniai, didindami verslo apimtis, pamažu įgauna vis didesnį socialinį statusą, užmezga naudingų ryšių su aukštuomenės bei valdžios atstovais ir yra pasiryžę atsilaikyti prieš bet kokias kliūtis. Serena savo veiklumu, nuovokumu ir drąsa nenusileidžia vyrui ir, atrodo, kad jų laimei niekas negali sutrukdyti. 
03:05 Muzikos ekspresas (12+)
04:30 Programos pabaiga (12+)