Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 07:37

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
15 ноября, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
11:00 „Trobelė“ (The Shack). Fantastinė drama 2017 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-7 (12+)
Per šeimos atostogas pagrobiama jauniausia Makenzio duktė Misė. Apleistoje trobelėje Oregono laukinių miškų glūdumoje aptikti įkalčiai rodo, kad mergaitę galėjo žiauriai nužudyti. Praėjus ketveriems metams, Makenzis gauna keistą laišką neva nuo Dievo, kuris kviečia jį savaitgaliui apsilankyti toje trobelę. Nepaisydamas proto balso, tėvas pasiryžta nuvykti. 
13:10 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:35 Karštas komentaras. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
15:20 „Šaukimų diena“ (Draft Day). Sporto drama 2014 m. JAV. Vaid. K.Costner N-7 (12+)
NFL Šaukimų dieną generalinis Klyvlendo komandos vadybininkas Sonis Vyveris turi galimybę žymiai sustiprinti savo komandą, nes gavo pirmąjį šaukimą. Todėl Sonis turi padaryti vieną iš svarbiausių pasirinkimų gyvenime. Tą likimus keičiančią dieną jis privalo apsispręsti, ką nori paaukoti, kad išsirinktų žaidėją iš kelių šimtų žmonių, kurių vienintelė svajonė yra patekti į NFL. Galiausiai jis turi pasirinkti tarp neaiškios praeities gynėjo ir abejotinos ateities įžaidėjo... 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Kelionių dienoraščiai. Mindaugo kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Ieškom sprendimo. Diskusijų laida (12+)
22:15 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
00:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
01:00 „Dėl visko kaltas seksas“ (Sleeping With Other People). Komedija 2015 m. JAV. Vaid. J.Sudeikis, A.Brie N-14 (12+)
Džeikas gyvena Niujorke, dirba mėgstamą darbą, gyvena su mergina, bet negali atsispirti kitų moterų kerams. Jam permiegojus su savo merginos geriausia drauge, jų draugystei ateina dramatiška pabaiga. Štai čia vyras nusprendžia, kad daugiau taip tęstis nebegali ir užsirašo į priklausomybės nuo sekso pagalbos grupę. Leinė irgi gyvena Niujorke, dirba mėgstamą darbą, gyvena su vaikinu ir negali atsispirti kito vyro vilionėms. Neatlaikiusi įtampos, vieną vakarą ji viską prisipažįsta savo vaikinui ir taip pat nusprendžia užsirašyti į šią grupę. Čia Leinė ir Džeikas susitinka pirmą kartą po to, kai dar koledžo laikais prarado vienas kitam savo nekaltybę. 
02:40 „Svetimšalis“ (The Foreigner). Trileris 2017 m. D.Britanija. Vaid. J.Chan, P.Brosnan N-14 (12+)
Londono verslininkas Kvanas turi vieną tikslą – užauginti be motinos likusią paauglę dukrą. Tačiau jo svajonėms nelemta išsipildyti: dukra žūsta teroro akto metu, sprogus bombai. Sielvarto apimtas tėvas iš pradžių nuoširdžiai tikisi, kad policija suras jo dukters žudikus. Deja, tyrimas jokių konkrečių pavardžių neatskleidžia. Praradęs bet kokią viltį išsiaiškinti tiesą legaliais metodais, neturintis ko prarasti Kvanas imasi tyrimo pats ir yra pasiryžęs sužinoti tiesą, nesvarbu, kiek tai kainuotų. 
04:30 Muzikos ekspresas (12+)