Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 07:24

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
16 ноября, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Markas Feltas. Žmogus, sugriovęs Baltuosius rūmus“ (Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House). Drama 2017 m. JAV. Vaid. L.Neeson, D.Lane N-7 (12+)
Votergeito skandalas – vienas garsiausių JAV politinės istorijos įvykių, kurį tiriamajame straipsnyje nušvietė du žurnalistai The Washington Post leidinyje. Tiesa, jei ne Markas Feltas, žurnalistai nebūtų turėję slaptos ir skandalingos informacijos, kuriai paaiškėjus turėjo atsistatydinti Amerikos prezidentas Ričardas Niksonas. Biografinė drama pasakoja „Giliagerkliu“ vadinto slapto informatoriaus istoriją. 
12:40 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:35 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:10 „Karaliaus kalba“ (King‘s Speech). Istorinė drama 2010 m. D.Britanija. Vaid. C.Firth, G.Rush N-7 (12+)
XX a. pirmoje pusėje mirus tėvui ir sosto įpėdiniui Edvardui VIII atsisakius sosto dėl nekilmingos išsituokusios moters, Jurgis VI buvo karūnuotas Anglijos karaliumi. Jo - monarcho - įvaizdžiui ir gebėjimui įkvėpti tautą, kuri Antrojo pasaulinio karo išvakarėse tikisi išgirsti įtaigius, drąsinančius ir viltį teikiančius šalies vedlio žodžius, koja kiša rimti kalbos sutrikimai. Po daugelio nesėkmingų bandymų įveikti mikčiojimą, Jurgiui VI imasi padėti logopedas Lajonelis, kuris ne tik sugrąžina monarchui karaliaus vertą iškalbą, bet ir tampa geriausiu draugu. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:05 Ieškom sprendimo. Diskusijų laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:35 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „I.T.“ (I.T.). Kriminalinė drama 2016 m. Airija. Vaid. P.Brosnan N-14 (12+)
Maiklas Ryganas turi viską, ko tik troško: gražią šeimą ir prabangų išmanujį namą. Jo valdoma kompanija ruošiasi performuoti visą privačių skrydžių užsakymo industriją. Viskas klostosi sėkmingai iki tol, kol santykiai su artimiausiu padėjėju tampa nepakenčiami – jo dukra sekama, o šeima patiria psichologinį smurtą. Kriminalinė drama, apie pažangias technologijas bei jų pasėkmes. 
23:50 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:15 „Teisingumo angelas: Pipirmėtė“ (Peppermint). Veiksmo drama 2018 m. JAV. Vaid. J.Garner N-14 (12+)
Railės Nort gyvenimas sugriuvo vos per kelias sekundes. Kartu su šeima – vyru ir mažamete dukra – pramogaujant miesto mugėje, pro šalį važiuojančiame automobilyje sėdėję trys vyrai išsitraukė automatus ir atidengė ugnį. Atsitiktinės kulkos atėmė iš Railės dukrą ir vyrą, o ją pačią pasiuntė į reanimaciją. Per stebuklą išgyvenusi, Railė trokšta teisingumo, tačiau jos laukia dar vienas nusivylimas. Mylinti motina ir žmona pavirsta viską naikinančiu keršto angelu. 
02:55 „Dėl visko kaltas seksas“ (Sleeping With Other People). Komedija 2015 m. JAV. Vaid. J.Sudeikis, A.Brie N-14 (12+)
Džeikas gyvena Niujorke, dirba mėgstamą darbą, gyvena su mergina, bet negali atsispirti kitų moterų kerams. Jam permiegojus su savo merginos geriausia drauge, jų draugystei ateina dramatiška pabaiga. Štai čia vyras nusprendžia, kad daugiau taip tęstis nebegali ir užsirašo į priklausomybės nuo sekso pagalbos grupę. Leinė irgi gyvena Niujorke, dirba mėgstamą darbą, gyvena su vaikinu ir negali atsispirti kito vyro vilionėms. Neatlaikiusi įtampos, vieną vakarą ji viską prisipažįsta savo vaikinui ir taip pat nusprendžia užsirašyti į šią grupę. Čia Leinė ir Džeikas susitinka pirmą kartą po to, kai dar koledžo laikais prarado vienas kitam savo nekaltybę. 
04:35 Muzikos ekspresas (12+)