Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 03:58

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
24 марта, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:15 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:45 Šv. Mišių transliacija iš Išlaužo (12+)
13:15 Miško atspalviai (3/23). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
13:40 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
14:05 Karo spalvos (6,7). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
14:50 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
15:50 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:20 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
18:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Įniršis“ (Fury). Karinė drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Pitt, S.LaBeouf N-14 (12+)
Antrojo pasaulinio karo pabaiga: sąjungininkų kariuomenė veržiasi vis giliau į Vokietiją. Jų tarpe tankas, pavadintas „Įniršio" vardu, o tanko įgulai vadovauja seržantas, kurį - vadina „Karo tėtušiu". Kovų užgrūdintas seržantas išsirengia į ypatingą misiją, kurios metu atsiduria priešo užnugaryje. Kaip seksis likusiems penkiems vyrams apsiginti nuo priešo? 
00:10 „Chaoso planeta“ (Chaos Walking). Fantastinis f. 2021 m. JAV. Vaid. T.Holland N-7 (12+)
Todas - gyvena Naujajame Pasaulyje – tolimoje egzotiškoje planetoje, kurioje žmonija rado savo ateitį. Tiesa, pats gyvenimas šioje planetoje yra koks tik nori, tik ne paprastas: čia kiekvieno žmogaus bet kuri mintis vizijų pavidalu matoma visiems aplinkiniams, o šis reiškinys vadinamas „Triukšmu“. Naujoji karta išmoko gyventi naujoje realybėje ir su dar vienu skirtumu - per visą savo gyvenimą nėra matę nei vienos moters. 
01:55 „Mergina traukiny“ (The Girl on the Train). Trileris 2016 m. JAV. Vaid. E.Blunt N-14 (12+)
Kasdien į darbą važinėdama traukiniu, Reičel pro langą stebi nepažįstamos jaunos šeimos gyvenimą. Tos kelios kasdien pavagiamos akimirkos moteriai skaudžiai primena neseną jos pačios istoriją. Reičel turėjo mylimą vyrą, planavo šeimos pagausėjimą, tačiau netikėtai viskas baigėsi: vyras pareiškė išeinantis pas kitą. Laime spinduliuojanti pora tampa paskutine Reičel gelbėjimosi nuo depresijos priemone. Vieną dieną Reičel sužino sukrečiančią naujieną: jos kasdien stebėta moteris rasta nužudyta. Policijai papasakojusi apie minėtą vakarą pro traukinio langą galbūt matytą įtariamą žudiką, po kelių dienų Reičel netikėtai pati tampa įtariamąja. 
03:45 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:10 Muzikos ekspresas (12+)