Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:41

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
17 марта, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:20 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:50 Karo spalvos (5). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:15 Miško atspalviai (3/22). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
12:40 Suprasti Rusija. Analitinė laida (k.) (12+)
13:05 „Žalioji knyga“ (Green Book). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. V.Mortensen, M.Ali N-7 (12+)
Frenkis „Lūpa“ Valelonga gauna pasiūlymą padirbėti juodaodžio pianisto Dono Širlio, iškeliaujančio į koncertinį turą Amerikos pietuose, vairuotoju. Abu herojai yra iš visiškai skirtingų pasaulių: Floridoje gimęs Donas kuria muziką, yra tikras elegancijos ir etiketo įsikūnijimas. Italų kilmės Frenkis yra ryšių su mafija turintis storžievis, sunkiai sukurpiantis kelis sakinius. Dėl Amerikos pietuose vis dar labai stiprios rasinės neapykantos „Lūpa“ nutaria vadovautis populiariu to meto kelionių gidu – „Negrų keliautojų žaliąja knyga“ – kurioje yra visa informacija apie viešas paslaugų ir pramogų vietas, nepavojingas juodaodžiams. 
15:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
16:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:40 Alfa taškas. Aktualijų laida (k.) (12+)
18:30 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:20 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Paskutinis veidas“ (The Last Face). Drama 2016 m. JAV. Vaid. C.Theron, J.Bardem N-14 (12+)
Tarptautinės pagalbos organizacijos vadovė atvyksta su misija į Afriką. Čia ji sutinka seniai besidarbuojantį pirmos pagalbos gydytoją. Besirituliojančio karo fone tarp jų užsimezga meilės istorija. Tačiau kad išlikti kartu ir neprarasti principų jiems teks rizikuoti viskuo. Skaudi šalį kankinantį karo realybė ir dviejų žmonių milžiniškos pastangos padaryti pasaulį geresnį – dramoje „Paskutinis veidas”. 
00:10 „Mauritanietis“ (The Mauritanian). Kriminalinė drama 2021 m. D.Britanija. Vaid. T.Rahim, J.Foster, B.Cumberbatch N-14 (12+)
Mohamedą Ould Slahi sulaikė JAV vyriausybė, kaltinant jį prisidėjimu prie 2001 m. rugsėjo 11-osios dienos teroro akto organizavimo, nors jo kaltė ir nebuvo įrodyta. Tik po šešerių metų praleistų kalėjime, Mohamedas pagaliau gauna galimybę pasisamdyti advokatę, kuri visomis išgalėmis kartu su kolege pasiryžusi teismui atskleisti neteisėtus ir žiaurius JAV valdžios pareigūnų veiksmus. 
02:15 „2:22“ (2:22). Mistinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. M.Huisman, T.Palmer N-14 (12+)
2 valandos 22 minutės. Giedrą popietės dangų staiga perskrodžia akinantis šviesos blyksnis. Visi navigacijos prietaisai išeina iš rikiuotės. Du keleiviniai lėktuvai neišvengiamai tuoj susidurs. Ar paskutinę akimirką aviadispečeris suspės išskirti maršrutus? Kaip nuo šio įvykio pasikeis jo gyvenimas? Visi atsakymai mistinėje veiksmo juostoje. 
03:50 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:15 Muzikos ekspresas (12+)