Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:33

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
14 марта, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Žvelk giliau. Analitinė laida (k.) (12+)
10:45 „Laiškai Sofijai“ (Letters to Sofija). Biografinė drama 2012 m. D.Britanija. Vaid. R.Zubovas, M.Korenkaitė N-7 (12+)
Tikrais įvykiais paremta, jautri istorija atskleidžia Lietuvos genijaus, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio, meilę jam neabejingai moteriai ir gimtajai šaliai. Tai juosta, kurioje supinami tikri istoriniai įvykiai, lietuvių genijaus biografijos faktai, išgalvotos siužeto interpretacijos ir realūs M.K.Čiurlionio paveikslai bei mintys. 
12:55 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:55 Karo spalvos (4). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
14:20 „Mis Nepriklausoma“ (Misbehaviour). Komedija 2020 m. D.Britanija. Vaid. K.Knightley, G.Kinnear N-7 (12+)
1970 m. lapkritį Londonas ruošėsi didžiausiam metų renginiui - „Mis Pasaulis“, mat šis televizijos transliuojamas konkursas pritraukdavusiam rekordines žiūrovų auditorijas. Televizijos reklamas, pristatančias artėjantį konkursą, stebėjo ir tuomet dar jauno Didžiosios Britanijos feministinio „Moterų išsivadavimo judėjimo“ aktyvistė Salė Aleksander. Pasibjaurėjusi nuolat renginį lydinčiu moterų sudaiktinimu, mergina nusprendė, kad atėjo metas veikti. Jos veiksmai tapo atspirties tašku, nuo kurio ėmė keistis tuometinis supratimas ne tik apie grožio standartą, bet ir apie moters vaidmenį visuomenėje. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
18:00 Žinios (12+)
18:15 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:10 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Alfa taškas. Aktualijų laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (12+)
22:45 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
00:25 „Šešios minutės iki vidurnakčio“ (Six Minutes to Midnight). Karinė drama 2020 m. D.Britanija. Vaid. N.Lindsay, J.Dench N-7 (12+)
Anglija. II pasaulinio karo išvakarės. Slaptasis agentas Tomas Mileris pradeda dirbti anglų kalbos mokytoju vokiečių mergaičių – aukštų nacių pareigūnų dukterų – mokykloje. Netrukus jis bus apkaltintas kolegos nužudymu ir šnipinėjimu. Originalus pavadinimas "Six Minutes to Midnight" 
02:05 „Apgaulinga ramybė“ (Serenity). Trileris 2019 m. D.Britanija. Vaid. M.McConaughey, A.Hathaway N-14 (12+)
Ramios Beikerio Dilo dienos bėga pasakiško grožio tropikų saloje. Žvejybinės jachtos savininkas Beikeris rengia pramogines išvykas negausioms turistų grupėms ir pavieniams keliautojams. Pavojus ramybei iškyla, kuomet vyrą susiranda buvusi žmona Karen. Užsiverkusi ir įsibaiminusi, moteris prisipažįsta nebežinanti, į ką kreiptis ir paprašo buvusio sutuoktinio pagalbos. Problema – į smurtą linkęs jos naujasis vyras, kurio pykčio priepuoliai jau gresia ne tik jos pačios, bet ir jų su Beikeriu sūnaus sveikatai, o galbūt ir gyvybei. 
03:50 Muzikos ekspresas (12+)