Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 03:51

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
11 марта, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:30 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
11:15 Alfa savaitės interviu (k.) (12+)
11:40 „Mija ir baltasis liūtas“ (Mia et le lion blanc). Nuotykių drama 2018 m. Prancūzija. Vaid. D. De Villiers, M.Laurent N-7 (12+)
Vienuolikametės Mijos gyvenimas apvirsta aukštyn kojom, kuomet jos tėvai nusprendžia palikti Londoną ir persikelti gyventi į... Afriką. Mergaitė sunkiai pritampa prie naujosios vietos, tačiau viską pakeičia Čarlis – fermoje gimęs visiškai baltas liūtų jauniklis. Nuo pat pirmųjų dienų liūtukas Mijai demonstruoja ypatingą prieraišumą. Iš pradžių mergaitė, vis dar pykdama ant tėvų, bando atstumti Čarlį, tačiau greitai liūtuko meilumas nugali ir jie tampa geriausiais draugais. 
13:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:40 Kartu su Lietuva. Dok. filmas 2017 m. (12+)
15:35 „Nuosavas šnipas“ (My Spy). Veiksmo komedija 2020 m. JAV. Vaid. D.Bautista N-7 (12+)
Džei Džei – šilto ir šalto matęs CŽV agentas, užgrūdintas daugybėje misijų. Tačiau kartą padaro klaidą ir yra pažeminamas pareigose. Jau pirmoji nauja užduotis praktiškai įvaro Džei Džei į neviltį: kartu su kolege Bobi jis paskiriamas stebėti vieną paprastą šeimą. Tiesa, Džei Džei dar nežino, kad bent jau devynmetė šeimos narė Sofija toli gražu nėra paprasta. Ne pagal amžių protinga mergaitė netrukus suranda jos bute paslėptas kameras ir, vadovaudamasi logika bei kompiuterinėmis žiniomis, aptinka ją šnipinėjančius operatyvininkus. 
17:15 „Šešios minutės iki vidurnakčio“ (Six Minutes to Midnight). Karinė drama 2020 m. D.Britanija. Vaid. N.Lindsay, J.Dench N-7 (12+)
Anglija. II pasaulinio karo išvakarės. Slaptasis agentas Tomas Mileris pradeda dirbti anglų kalbos mokytoju vokiečių mergaičių – aukštų nacių pareigūnų dukterų – mokykloje. Netrukus jis bus apkaltintas kolegos nužudymu ir šnipinėjimu. Originalus pavadinimas "Six Minutes to Midnight" 
18:55 „Laiškai Sofijai“ (Letters to Sofija). Biografinė drama 2012 m. D.Britanija. Vaid. R.Zubovas, M.Korenkaitė N-7 (12+)
Tikrais įvykiais paremta, jautri istorija atskleidžia Lietuvos genijaus, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio, meilę jam neabejingai moteriai ir gimtajai šaliai. Tai juosta, kurioje supinami tikri istoriniai įvykiai, lietuvių genijaus biografijos faktai, išgalvotos siužeto interpretacijos ir realūs M.K.Čiurlionio paveikslai bei mintys. 
21:00 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:00 „Apgaulinga ramybė“ (Serenity). Trileris 2019 m. D.Britanija. Vaid. M.McConaughey, A.Hathaway N-14 (12+)
Ramios Beikerio Dilo dienos bėga pasakiško grožio tropikų saloje. Žvejybinės jachtos savininkas Beikeris rengia pramogines išvykas negausioms turistų grupėms ir pavieniams keliautojams. Pavojus ramybei iškyla, kuomet vyrą susiranda buvusi žmona Karen. Užsiverkusi ir įsibaiminusi, moteris prisipažįsta nebežinanti, į ką kreiptis ir paprašo buvusio sutuoktinio pagalbos. Problema – į smurtą linkęs jos naujasis vyras, kurio pykčio priepuoliai jau gresia ne tik jos pačios, bet ir jų su Beikeriu sūnaus sveikatai, o galbūt ir gyvybei. 
23:45 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Prie arbatos su Kęstučiu“ jos autorius Kęstutis Skrebys nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. 
00:30 „Džiunglių kova“ (Jungleland). Drama 2019 m. D.Britanija. Vaid. C.Hunnam, J.O’Connel N-14 (12+)
Po žlugdančio pralaimėjimo bokso ringe Lionsas bei jo brolis ir vadybininkas Stanlis lieka skolingi nemažą pinigų sumą vietiniam gangsteriui. Vienintelė galimybė padengti skolas ir susigrąžinti gyvenimus – rizikuoti viskuo ir laimėti pogrindinį bokso turnyrą, vadinamą „Džiunglių žeme“. Kelionė į turnyrą bei serija nesėkmių tampa brolių gyvenimo išbandymu. 
02:00 Miško atspalviai (3/21). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
02:25 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
02:50 Muzikos ekspresas (12+)