Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 09:42

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
06 ноября, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
10:55 „Nelaisvėje“ (Captive State). Fantastinis veiksmo f. 2019 m. JAV. Vaid. J.Goodman, V.Farmiga N-7 (12+)
Praėjus dešimčiai metų po ateivių invazijos, Čikagos gyventojai turi nuspręsti - sukilti prieš įsibrovėlius ar toliau gyventi okupacijoje. Sekdamas jaunų sukilėlių planus nuversti ateivių režimą, filmas atskleidžia abi konfikto puses - kovotojų už laisvę ir žmonių, bandančių bet kokia kaina jiems sutrukdyti. 
12:45 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:15 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:00 LDK giminės. Ostrogiškiai. Laidų ciklas 2023 m. (12+)
16:25 „Šokių karalienės“ (Poms). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Keaton, C.Weston N-7 (12+)
Komedija, įrodanti, kad amžius – ne priežastis gyventi nuobodžiai. Marta atvyksta į ramiai gyvenančią senjorų bendruomenę. Marta greit atranda grupelę bendraamžių, su kuriomis pasiryžta paneigti garbiam amžiui priderančias elgesio normas ir užsuka tikrą linksmybių siautulį. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Praeities žvalgas (5/39). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:35 Kelionių dienoraščiai. Erikos Jaand kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Praeities kartų liudytojai (10). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Lankantis daugelyje techninio paveldo objektų, apima keistas jausmas, kad jie neretai primena bešeimininkius pastatus. Daugumą statinių, dėl technologijos pažangos netekę savo paskirties ir įrengimų, nebyliai vaitoja rodydami atviras „žaizdas“: išdaužytais langais ar nuplėštais stogais. Sutrūkusios gamybinių pastatų sienos, netekę sparnų vėjai malūnai, bokštuose be rodyklių blizgantys laikrodžių ciferblatai byloja, kad turime ribotą laiką susipažinti su šiais kadaise buvusiais didingais ir žmonėms patikimai tarnavusiais objektais. TV laidų ciklas „Praeities kartų liudytojai“ padės atkreipti dėmesį į kasdienybėje nepastebimus, bet glaudžiai su mūsų praeitimi susijusius inžinerijos, technikos ir technologijos paveldo kūrinius, žadinančius pagarbą savo krašto praeities istorijai. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Ved. G.Gorienė. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Prieglobstis“ (Shelter). Drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Connelly, A.Mackie N-14 (12+)
Hana gyvenime padarė baisių dalykų, tačiau neprarado vilties, kad aplankys šviesesnės dienos. Bet moteris įniko į narkotikus ir vis ieško prieglobsčio atšiauriose Niujorko gatvėse. Tahiras taip pat padarė klaidų, tačiau apie savo praeitį kalba mažai. Jie susipažįsta Manhetene, bet tai liūdna meilės istorija. Prieglobstį jie randa vienas kito glėbyje ir bando palaikyti vienas kitą kiekviename žingsnyje, nes dideliame mieste tyko daug pavojų. Hana ir Tahiras bando būti pora, bet, pasirodo, tai gana sunku. 
00:00 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
01:00 Kalba du žemaičiai. Pokalbių laida (k.) (12+)
01:30 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
02:00 „Nubusti Meksikoje“ (Search Party). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. A.Pally N-14 (12+)
Danielis, draugų vadinamas „Nardo“, su dviem geriausiais bičiuliais Džeisonu ir Evanu sėdi furgone, rūko žolę ir kalba apie savo vedybinio gyvenimo baimes. Ne be reikalo: jau rytoj Nardo sumainys žiedus su savo išrinktąja – Treise. Prisiklausęs narkotikų paveikto Nardo kliedesių, Džeisonas nusprendžia, kad jo pareiga yra išvaduoti draugą nuo nepakeliamo vedybinio gyvenimo košmaro. Bažnyčioje garsiai paviešinęs vakarykščio pokalbio detales, Džeisonas savo pasiekia: Treisė įsiunta ir išvyksta į Meksiką už medaus mėnesio kelionės bilietus. Atsipeikėjęs ir kaip reikiant apstaugęs Džeisoną, Nardo nusprendžia vytis savo gyvenimo meilę. Tačiau jau po paros Amerikoje likę jo draugeliai sulaukia Danielio skambučio. Apiplėštas iki paskutinio siūlo (iš jo pavogė automobilį, pinigus ir drabužius), jaunavedys verksmingu balsu prašo bičiulių pagalbos. Draugai nebūtų draugai, jei nepadėtų. Metę svarbius ir nelabai svarbius darbus, Džeisonas ir Evanas iškeliauja į Meksiką ieškoti nelaimėlio bičiulio. Vis tik jiems susitikus paaiškėja, kad grįžti nebus taip paprasta: Danielis sugebėjo įsiutinti narkotikų prekeivius, Džeisonas bare pasimovė ant merginos, gaudančios patiklius turistus nelegalios organų prekybos tinklui, ir dar daugybė problemėlių, trukdančių Nardo susigrąžinti savo tikrąją meilę. 
03:30 Muzikos ekspresas (12+)