Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 10:02

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
09 ноября, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Šokių karalienės“ (Poms). Komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Keaton, C.Weston N-7 (12+)
Komedija, įrodanti, kad amžius – ne priežastis gyventi nuobodžiai. Marta atvyksta į ramiai gyvenančią senjorų bendruomenę. Marta greit atranda grupelę bendraamžių, su kuriomis pasiryžta paneigti garbiam amžiui priderančias elgesio normas ir užsuka tikrą linksmybių siautulį. 
12:30 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:25 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:00 „Ištraukti peiliai“ (Knives Out). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. D.Craig, C.Evans N-7 (12+)
Harlanas Trombis yra itin sėkmingas (ir, žinoma, turtingas) rašytojas, švenčiantis 85-erių metų sukaktį. Šia proga į jo namus suvažiuoja visa didžiulė Harlano šeima. Kitą rytą po puikaus vakarėlio Harlanas randamas negyvas. Bylą tiriantis detektyvas Blankas labai greitai ima įtarti, kad mirtis nebuvo tokia natūrali, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Uždraudęs gausiai susirinkusiems giminaičiams bei tarnams išeiti iš namo, detektyvas pasiraitoja rankoves ir ima aiškintis, kas padėjo Harlanui persikelti į aną pasaulį. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Kalba du žemaičiai. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:40 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:05 Ieškom sprendimo. Diskusijų laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:35 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Milijardierių klubas“ (Billionaire Boys Club). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. K.Spacey, T.Egerton N-14 (12+)
1983 metais Pietų Kalifornijoje Džozefas Henris Gamskis, pravarde Džo Hantas, įkūrė uždarą socialinį klubą BBC ir pradėjo reklamuoti investavimo galimybes. Hantas netruko savo idėjomis ir lengvo uždarbio potencialu sudominti turtingų tėvų atžalas, susirinko pradinį kapitalą ir veikla užsisuko. Dėl minėto klubo narių padėties visuomenėje klubas buvo pakrikštytas „Milijardierių klubu“. Nei darbo, nei specifinių žinių ar išmanymo reikalavęs Džo reklamuotas būdas greitai užsidirbti auksinį jaunimėlį traukė kaip medus bites. Žinoma, tai buvo apgaulė, kuomet iš naujų indėlių mokamos didelės palūkanos senesniems investuotojams. 
00:00 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:25 „Geležinis dangus“ (Iron Sky). Fantastinė komedija 2012 m. Suomija. Vaid. J.Dietze, C.Kirby N-14 (12+)
Įsivaizduokite absoliučiai nerealią situaciją, kad po II-ojo pasaulinio karo vis dėlto liko nepasidavusių ir fiurerio filosofiją aktyviai praktikuojančių nacių, o JAV prezidento rinkimus Barackas Obama pralaimėjo skandalingajai Aliaskos gubernatorei Sarah Palin, kuri valdo šalį pagal savanaudiškos diktatūros įstatymus ir kosminės politikos programą. Kardinaliai keista padėtis mums nežinant tęsėsi iki 2018 metų, kai žvaigždžių šviesoje išaiškėja bauginanti tiesa. 1945 metais grupelė atokioje Antarktidos pilyje tūnojusių anarchistiškiausių nacių mokslininkų paslaptingai paspruko nuo aljanso radarų ir raketomis išskrido į kosmoso platybes. Tamsiojoje mėnulio pusėje Hitlerio patikėtiniai pastatė slaptąją karinę bazę kodiniu pavadinimu "Juodoji saulė", kurioje buvo konstruojamas super duper kosminės armados laivas. Būtent taip naciai ketina numalšinti žmonių pasipriešinimą, kad Žemėje viešpatautų Ketvirtojo Reicho jėginga ir viską griaunanti valdžia su naujuoju fiureriu generolu Volfgangu Kortzfleišu. 
02:55 „Prieglobstis“ (Shelter). Drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Connelly, A.Mackie N-14 (12+)
Hana gyvenime padarė baisių dalykų, tačiau neprarado vilties, kad aplankys šviesesnės dienos. Bet moteris įniko į narkotikus ir vis ieško prieglobsčio atšiauriose Niujorko gatvėse. Tahiras taip pat padarė klaidų, tačiau apie savo praeitį kalba mažai. Jie susipažįsta Manhetene, bet tai liūdna meilės istorija. Prieglobstį jie randa vienas kito glėbyje ir bando palaikyti vienas kitą kiekviename žingsnyje, nes dideliame mieste tyko daug pavojų. Hana ir Tahiras bando būti pora, bet, pasirodo, tai gana sunku. 
04:40 Muzikos ekspresas (12+)