Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 10:08

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
10 ноября, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Puikioji“ (Brillantissime). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. M.Laroque, K.Merad N-7 (12+)
Andžela gyveno Žydrojoje pakrantėje, Nicos mieste, ir turėjo didžiulį butą, daugybę prabangių drabužių, gražuolį vyrą, ekstravagantišką draugę, energingą motiną, įnoringą dukrą, taip pat labai atsidavusį ir mielą psichoanalitiką. Taip ir gyveno - sielvarto nežinojo, kol vieną dieną per Kalėdas vyras jai padovanojo netikėtą „dovaną“ – ėmė ir paliko šeimą. Kas kaltas? Ką daryti? Kaip pradėti naują gyvenimą?.. Lieti ašaras dėl nelaimingo išsiskyrusios moters likimo? Na, tiesiog ne! Tik džiaugtis naujai atrasta laisve! Juk gyvenimas yra gražus ir jame vyksta stebuklai... 
12:30 Techninė profilaktika (12+)
13:00 „Nelaisvėje“ (Captive State). Fantastinis veiksmo f. 2019 m. JAV. Vaid. J.Goodman, V.Farmiga N-7 (12+)
Praėjus dešimčiai metų po ateivių invazijos, Čikagos gyventojai turi nuspręsti - sukilti prieš įsibrovėlius ar toliau gyventi okupacijoje. Sekdamas jaunų sukilėlių planus nuversti ateivių režimą, filmas atskleidžia abi konfikto puses - kovotojų už laisvę ir žmonių, bandančių bet kokia kaina jiems sutrukdyti. 
14:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
16:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:35 Miško atspalviai (3/4). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
20:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Komentaras TV. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Kartą Venecijoje“ (Once Upon a Time in Venice). Veiksmo komedija, 2017 m. JAV. Vaid. B.Willis, J.Momoa N-14 (12+)
Styvas Fordas yra šilto ir šalto gyvenime matęs, gerokai palamdytas, bet smarvės dar turintis privatus detektyvas. Šeimos neturintis vyriokas po kaitriu Los Andželo dangumi savo džiaugsmais, vargais ir buitimi dalijasi su ištikimu bičiuliu – šunėku, vardu Badis. Užtat žiauriai susinervija, kai vieną dieną Badis dingsta. Styvas nebūtų detektyvas, jei netrukus neišsiaiškintų, kad jo augintinis ne šiaip pasiplovė, o buvo nukosėtas dviejų smulkių narkotikų prekeivių. Juos pagavęs ir įtikinęs svariais argumentais į inkstus, Styvas sužino, kad naujus namus Badis rado pas vietinės gaujos lyderį Vorą. 
23:50 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:15 „Milijardierių klubas“ (Billionaire Boys Club). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. K.Spacey, T.Egerton N-14 (12+)
1983 metais Pietų Kalifornijoje Džozefas Henris Gamskis, pravarde Džo Hantas, įkūrė uždarą socialinį klubą BBC ir pradėjo reklamuoti investavimo galimybes. Hantas netruko savo idėjomis ir lengvo uždarbio potencialu sudominti turtingų tėvų atžalas, susirinko pradinį kapitalą ir veikla užsisuko. Dėl minėto klubo narių padėties visuomenėje klubas buvo pakrikštytas „Milijardierių klubu“. Nei darbo, nei specifinių žinių ar išmanymo reikalavęs Džo reklamuotas būdas greitai užsidirbti auksinį jaunimėlį traukė kaip medus bites. Žinoma, tai buvo apgaulė, kuomet iš naujų indėlių mokamos didelės palūkanos senesniems investuotojams. 
02:00 „Geležinis dangus“ (Iron Sky). Fantastinė komedija 2012 m. Suomija. Vaid. J.Dietze, C.Kirby N-14 (12+)
Įsivaizduokite absoliučiai nerealią situaciją, kad po II-ojo pasaulinio karo vis dėlto liko nepasidavusių ir fiurerio filosofiją aktyviai praktikuojančių nacių, o JAV prezidento rinkimus Barackas Obama pralaimėjo skandalingajai Aliaskos gubernatorei Sarah Palin, kuri valdo šalį pagal savanaudiškos diktatūros įstatymus ir kosminės politikos programą. Kardinaliai keista padėtis mums nežinant tęsėsi iki 2018 metų, kai žvaigždžių šviesoje išaiškėja bauginanti tiesa. 1945 metais grupelė atokioje Antarktidos pilyje tūnojusių anarchistiškiausių nacių mokslininkų paslaptingai paspruko nuo aljanso radarų ir raketomis išskrido į kosmoso platybes. Tamsiojoje mėnulio pusėje Hitlerio patikėtiniai pastatė slaptąją karinę bazę kodiniu pavadinimu "Juodoji saulė", kurioje buvo konstruojamas super duper kosminės armados laivas. Būtent taip naciai ketina numalšinti žmonių pasipriešinimą, kad Žemėje viešpatautų Ketvirtojo Reicho jėginga ir viską griaunanti valdžia su naujuoju fiureriu generolu Volfgangu Kortzfleišu. 
03:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:55 Muzikos ekspresas (12+)