Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 00:27

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
05 декабря, вторник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Išgirsk mano istoriją. Ties riba (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Kai emigracijos mastai darosi grėsmingi - apie ne lietuvius, radusius savo laimę čia, Lietuvoje. Vaikinas iš Mauricijaus, iškeitęs žydras šiltas jūras į lietuvišką darganą. Vokietis, kuriam nėra pasaulyje gražesnės vietos už Šilutę. Kazachė, Kaune radusi viską - ir meilę, ir laimę. „Išgirsk mano istoriją“ - nauja laida apie žmones, kurie patys pasirinko gyvenimą čia, ir tuo džiaugiasi. Tuo metu, kai lietuviai, iš meilės Lietuvai mosuodami trispalvėmis, nesustabdomai iš Tėvynės bėga, įvairiausių šalių ir tautybių užsieniečiai čia atranda savo laimę, kuria šeimas, gimdo vaikus, imasi verslų ir pasilieka visiems laikams. INIT TV tęsia istorijų ciklą apie žmones iš tolimų kraštų, kuriems Lietuva tapo namais. 
10:30 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida (k.) (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
10:55 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
12:40 „Puikioji“ (Brillantissime). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. M.Laroque, K.Merad N-7 (12+)
Andžela gyveno Žydrojoje pakrantėje, Nicos mieste, ir turėjo didžiulį butą, daugybę prabangių drabužių, gražuolį vyrą, ekstravagantišką draugę, energingą motiną, įnoringą dukrą, taip pat labai atsidavusį ir mielą psichoanalitiką. Taip ir gyveno - sielvarto nežinojo, kol vieną dieną per Kalėdas vyras jai padovanojo netikėtą „dovaną“ – ėmė ir paliko šeimą. Kas kaltas? Ką daryti? Kaip pradėti naują gyvenimą?.. Lieti ašaras dėl nelaimingo išsiskyrusios moters likimo? Na, tiesiog ne! Tik džiaugtis naujai atrasta laisve! Juk gyvenimas yra gražus ir jame vyksta stebuklai... 
14:10 „7 dienos Entebėje“ (7 Days in Entebbe). Veiksmo drama 2018 m. D.Britanija. Vaid. D.Bruhl, R.Pike N-7 (12+)
1976 m. iš Tel Avivo į Paryžių skridusį lėktuvą užgrobė teroristai. Jis avariniu būdu nusileido Entebės oro uoste Ugandoje, siekiant iškeisti įkaitus žydus į nuteistus nusikaltėlius, kalinčius Izraelio kalėjimuose. Per 7 dienas nepavyko rasti diplomatinio klausimo sprendimo. Tada buvo sukurtas labai išradingas ir nepaprastai drąsus išgelbėjimo planas ... 
15:50 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
16:15 Pogrindžio kultūra (2). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
16:40 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:25 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (1) (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (2) (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
19:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Karštas komentaras. Pokalbių laida (1) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Karštas komentaras. Pokalbių laida (2) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
22:15 „Džonas Vikas“ (John Wick). Veiksmo trileris 2014 m. JAV. Vaid. K.Reeves N-14 (12+)
Džonas Vikas gyvena paprastą ir tylų gyvenimą. Vienišas jo dienas praskaidrina mielo šunelio draugija ir pasivažinėjimai kolekciniu „Mustangu". Vieną dieną Džono automobilis patraukia nelabai garbingų vyrukų dėmesį. Svetimo gero užsigeidusi gauja paseka Džoną iki namų. Sumušę šeimininką ir pasiėmę automobilio raktelius, chuliganai tuo nepasitenkina - jie dar užmuša ir mylimą Džono šunį, dovanotą jam mirusios žmonos. Atvarę mašiną savo bosui vyrukai netrukus sužino, kad jie užkabino legendinį žudiką Džoną Viką. 
23:55 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:55 „Merginų kovos“ (Lady Bloodfight). Veiksmo f. 2016 m. Honkongas.Vaid. A.Johnston N-14 (12+)
Žavi šviesiaplaukė Džeinė atvyksta į Aziją dalyvauti kovos turnyre. Jos tikslas – laimėti sudėtingiausią kovą ir pelnyti pripažinimą. O konkurentės – įvairių rasių merginos, mokančios aibes kovos menų triukų. Ar Džeinė pasirengusi susikauti su narsiomis kovotojomis? O gal vidinės baimės sužlugdys visas pastangas? 
02:35 Praeities žvalgas (5/4). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
03:00 Miško atspalviai (3/7). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
03:25 Muzikos ekspresas (12+)