Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 00:55

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
03 декабря, воскресенье 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:20 Praeities žvalgas (5/4). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
10:45 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
11:20 Kelionių dienoraščiai. Mindaugo kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:50 Legendos skrydžio sparnais (2). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:20 „Ištroškę greičio“ (Need For Speed). Veiksmo f. 2014 m. JAV. Vaid. A.Paul N-7 (12+)
Mechanikas Tobis Maršalas su draugais perdirba superautomobilius: parengia juos lenktynėms. Tačiau jam nekaip sekasi ir vaikinas priverstas priimti partnerį: buvusį Nascar lenktynių pilotą Diną Briusterį. Tačiau naujasis partneris - rezga piktus kėslus: po nelaime pasibaigusių lenktynių Dinas apkaltina Tobį nužudžius žmogų. Atlikęs bausmę, Tobis išsirengia į keršto žygį, pasiryžęs surasti savo mirtiną priešą. Tai sužinojęs Dinas paskiria premiją už vaikino galvą. Prasideda beprotiškos lenktynės per Ameriką. Pagrindinis prizas - tiesa, laisvė ir gyvybė. 
14:25 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
15:20 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:50 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
17:50 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:40 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
20:20 „Šuns tikslas“ (A Dog's Purpose). Nuotykių drama 2017 m. JAV. Vaid. D.Quaid, P.Lipton N-7 (12+)
Tai – pasakojimas apie šunelį Beilį, kuris labai susidraugavo su berniuku Itanu. Jei kartu žaidė, džiaugėsi, liūdėjo, kartu augo. Itanui nedrįstant prieiti prie jam patikusios Hanos, būtent Beilis žengė pirmąjį žingsnį – būtent šunelio dėka Itanas pažino pirmąją meilę. Tačiau kaip žinia, šuneliai gyvena trumpiau nei žmonės. Itanas tebebuvo jaunuolis, kai Beilis paseno ir numirė. Tačiau tuo ši istorija nesibaigia. Po trumpo nebūties laikotarpio Beilis staiga suprato, kad vėl yra gyvas – vėl yra mažas šunelis. Po to atgimė dar kartą. Ir dar kartą. Ir – vis kitoje šeimoje, vis kitu pavidalu. Kol galų gale, po daugybės metų likimas Beilį vėl atvedė ten, kur viskas prasidėjo – į dabar jau suaugusio to paties Itano namus. 
22:00 „Merginų kovos“ (Lady Bloodfight). Veiksmo f. 2016 m. Honkongas. Vaid. A.Johnston N-14 (12+)
Žavi šviesiaplaukė Džeinė atvyksta į Aziją dalyvauti kovos turnyre. Jos tikslas – laimėti sudėtingiausią kovą ir pelnyti pripažinimą. O konkurentės – įvairių rasių merginos, mokančios aibes kovos menų triukų. Ar Džeinė pasirengusi susikauti su narsiomis kovotojomis? O gal vidinės baimės sužlugdys visas pastangas? 
23:40 „Nors mirk iš gėdos“ (Walk of Shame). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. E.Banks, J.Marsden N-14 (12+)
Žinių vedėja Megan Mails yra ramaus būdo mergina. Bet tik tol, kol pašėlti klube jos neišsitempia geriausia draugė. Naktį į savo telefoną Megan gauna pranešimą, kad jai teks skaityti žinias tiesioginiame eteryje. Herojei visos blogybės nutiks vienu metu, o nuo blondinės drąsos, išradingumo ir sugebėjimo išsisukti iš sudėtingos situacijos priklausys jos karjera. 
01:10 „Belvilio policininkas“ (Le flic de Belleville). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. O.Sy, L.Guzman N-7 (12+)
Sebastijanas „Baaba“ Bušaras – Paryžiaus Belvilio rajone dirbantis policininkas. Vieną dieną jis sulaukia skambučio iš vaikystės bičiulio Rolando. Šis dirba Majamyje įsikūrusiame prancūzų konsulate, o į Prancūziją sugrįžo, tirdamas prekybos narkotikais bylą. Deja, Rolandui nespėjus papasakoti nieko daugiau, nusikaltėliai nušauna į jų reikalus besikišantį pareigūną. Draugo žūties sukrėstas ir įsiutintas Sebastijanas nusprendžia vykti į Ameriką ir atkeršyti už bičiulio mirtį. 
03:00 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:20 Muzikos ekspresas (12+)