Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 03:48

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
30 ноября, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Kubietiškas šėlsmas“ (Cuban fury). Komedija 2014 m. D.Britanija. Vaid. N.Frost, R.Jones N-7 (12+)
Briusas laiko save visišku vidutinioku ir kompleksuoja dėl savo antsvorio, nors vaikystėje buvo šokių čempionas. Tačiau širdžiai neįsakysi – jam į akį krito naujoji kompanijos vadovė. Žmonių vertinimo skalėje Briusas jai nieko nelaukdamas skiria dešimtuką, o save laiko vos dvejetu. Bet jam kilo idėja, kaip net toks kaip jis gali rasti kelią į moters širdį. Paaiškėja, kad naujosios simpatijos silpnybė ir gyvenimo aistra – salsos šokiai. 
12:35 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:30 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:05 „Kalifornijos svajos“ (La La Land). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. R.Gosling, E.Stone N-7 (12+)
Mija dievina senuosius Holivudo filmus ir trokšta tapti aktore. Tačiau dabartiniame tų pačių tikslų siekiančių žmonių perpildytame Los Andžele tai nėra taip paprasta. Su problemomis susiduria ir jaunas džiazo pianistas Sebastijanas. Vaikinas svajoja atidaryti savo muzikos klubą, tačiau tam reikia didelių pinigų, tad muzikantas vakarais uždarbiauja kitiems priklausančiuose baruose. Romantiški ir senaisiais idealais besivadovaujantys jaunuoliai sunkiai pritampa dabartiniame pinigų valdomame pasaulyje. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:05 Ieškom sprendimo. Diskusijų laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:35 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Bet kokia kaina“ (Hell or High Water). Kriminalinė drama 2016 m. JAV. Vaid. B.Foster, C.Pine, J.Bridges N-14 (12+)
Vakarų Teksase riba tarp dorų žmonių ir įstatymų laužytojų jau seniai yra išnykusi. Išsiskyręs tėvas Tobis ir iš kalėjimo išėjęs jo vyresnysis brolis Taneris griebiasi beviltiško plano apiplėšti banką, kuris dėl įsiskolinimo nori atimti jų šeimos žemes. Kaip pildysis brolių keršto planas žiūrėkite auksiniam gaubliui numinuotą dramą „Bet kokia kaina“. 
23:55 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:20 „Vykdytojas“ (Shot Caller). Kriminalinė drama 2017 m. JAV. Vaid. N.Coster-Waldau, L.Bell N-14 (12+)
Menku atrodęs atsitiktinumas, mirtimi pasibaigusi tragedija – toks Džeikobo gyvenimas. Atsidūręs kalėjime, jaunas vyras priverstas mokytis gyventi iš naujo, įsisavindamas už grotų galiojančias taisykles. Čia privalai tapti kovotoju, autoritetu arba auka. Kokia išlikimo kaina pragare, iš kurio nėra kelio atgal? Džeikobui tenka patirti eilę fizinių ir psichologinių išbandymų, pakeisti savo paties asmenybę ir bet kokia kaina apsaugoti kitapus grotų likusią šeimą. 
03:20 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Drama 2018 m. JAV. Vaid. S.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
04:55 Muzikos ekspresas (12+)