Здравствуйте, Гость!
20 сентября, 04:04

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
29 ноября, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
11:00 „Kalifornijos svajos“ (La La Land). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. R.Gosling, E.Stone N-7 (12+)
Mija dievina senuosius Holivudo filmus ir trokšta tapti aktore. Tačiau dabartiniame tų pačių tikslų siekiančių žmonių perpildytame Los Andžele tai nėra taip paprasta. Su problemomis susiduria ir jaunas džiazo pianistas Sebastijanas. Vaikinas svajoja atidaryti savo muzikos klubą, tačiau tam reikia didelių pinigų, tad muzikantas vakarais uždarbiauja kitiems priklausančiuose baruose. Romantiški ir senaisiais idealais besivadovaujantys jaunuoliai sunkiai pritampa dabartiniame pinigų valdomame pasaulyje. 
13:05 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:20 „Non-stop“ (Non-stop). Trileris 2014 m. D.Britanija. Vaid. L.Neeson, J.Moore N-7 (12+)
Kai oro maršalas Bilis Marksas pakyla lėktuvu eiliniam skrydžiui, jo telefone suskamba pranešimas, kad kas 20 minučių bus nužudytas vienas lėktuvo keleivis, kol į slaptą banko sąskaitą nebus pervesta 150 milijonų dolerių. Specialiosios tarnybos išsiaiškina, jog ta banko sąskaita atidaryta būtent Bilio Markso vardu? Lėktuve aptikus bombą, visi įkalčiai griūna ant Bilio. Ar keblioje situacijoje galios oro maršalo garbės žodis? 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Ved. G.Gorienė. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Kelionių dienoraščiai. Mindaugo kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Ieškom sprendimo. Diskusijų laida (12+)
22:15 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
00:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
01:00 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Drama 2018 m. JAV. Vaid. S.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
02:35 „Robinas Hudas“ (Robin Hood). Nuotykių f. 2018 m. JAV. Vaid. T.Egerton, J.Foxx, B.Mendelsohn N-7 (12+)
Notingemo šerifui vis labiau spaudžiant liaudį, dviem bičiuliams – Robinui iš Lokslio miestelio ir mažajam Džonui – trūksta kantrybė. Jie nusprendžia sumažinti įsivyravusią nelygybę. Tiesa, iš pradžių Robinui reikia dar daug ko išmokti. Po alinančių mažojo Džono treniruočių Robinas tampa meistrišku lankininku ir kovotoju, kuriam neprilygsta joks karaliaus kareivis. Netrukus Notingemo apylinkėse gobtuvu apsigaubęs geradaris su būreliu pasekėjų ima apiplėšinėti į iždą traukiančius karaliaus pasiuntinius ir dalinti pagrobtus pinigus vargšams. Pamažu gimsta Robino Hudo legenda. 
04:30 Muzikos ekspresas (12+)