Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 19:46

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
11 декабря, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
10:55 „Kiniška dėlionė“ (Chinese Puzzle). Komedija 2013 m. Prancūzija. Vaid. R.Duris, A.Tautou N-7 (12+)
Kartais atrodo, kad gyvenimas tiesiog verčiasi aukštyn kojomis. Taip atsitinka ir rašytojui Ksavierui. Skyrybos, sutikimas būti donoru, dėl legalizacijos dokumentų vesti amerikos kinę ir romanas su buvusia žmona. O jei prie šių įvykių dar pridėsime romano rašymą, būto paieškas ir tėvo pareigas – gausis tikra „Kiniška dėlionė“. Taip pavadinta romantinė komedija praskaidrins net ir niūriausią vakarą. 
12:50 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:20 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:00 Legendos skrydžio sparnais (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
16:30 „Elvis ir Niksonas“ (Elvis & Nixon). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Shannon, K.Spacey N-7 (12+)
Taip, tai nebuvo Jaltos konferencija. Tačiau daugeliui svarbiausias XX a. susitikimas atrodo būtent šis – kai 1970-ųjų gruodžio 21 dieną Elvis atvyko į Baltuosius rūmus, kad susitiktų su prezidentu Ričardu Niksonu. Šis susitikimas yra įamžintas vienoje keisčiausių ir šmaikščiausių pastarojo šimtmečio nuotraukų, kuri, ją saugančio Nacionalinio archyvo duomenimis, yra ir pati populiariausia. Ši juosta – tai žvilgsnis už šios nuotraukos, į dviejų svarbių šalies figūrų susitikimą, kurios net ir po savo mirties kelia daug klausimų, neaiškumų ir sulaukia milžiniško susidomėjimo. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Praeities žvalgas (5/5). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:35 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Išgirsk mano istoriją. Ties riba (4). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Kai emigracijos mastai darosi grėsmingi - apie ne lietuvius, radusius savo laimę čia, Lietuvoje. Vaikinas iš Mauricijaus, iškeitęs žydras šiltas jūras į lietuvišką darganą. Vokietis, kuriam nėra pasaulyje gražesnės vietos už Šilutę. Kazachė, Kaune radusi viską - ir meilę, ir laimę. „Išgirsk mano istoriją“ - nauja laida apie žmones, kurie patys pasirinko gyvenimą čia, ir tuo džiaugiasi. Tuo metu, kai lietuviai, iš meilės Lietuvai mosuodami trispalvėmis, nesustabdomai iš Tėvynės bėga, įvairiausių šalių ir tautybių užsieniečiai čia atranda savo laimę, kuria šeimas, gimdo vaikus, imasi verslų ir pasilieka visiems laikams. INIT TV tęsia istorijų ciklą apie žmones iš tolimų kraštų, kuriems Lietuva tapo namais. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Meilės pusiausvyra“ (Playing it Cool). Komedija 2014 m. JAV. Vaid. C.Evans, M.Monaghan N-7 (12+)
Beviltiškas romantikas, gyvenime iškentęs jau keletą nelaimingos meilės atvejų, tačiau vis dar užsispyrusiai tikintis gražaus, abipusio ir amžino jausmo egzistavimu, nuolat padebesiais skrajojantis vaikinas vieną vakarą užklysta į labdaringą pobūvį. Besimaldamas tarp žmonių, pastebi nuostabaus grožio moterį ir akimirksniu įsimyli. Bėda tik, kad nuostabi nepažįstamoji, kaip netrukus paaiškėja, jau yra susižadėjusi. Iš pradžių vaikinas bando elgtis teisingai ir ją užmiršti. Tačiau netrukus supranta, kad tai - beviltiška. Kurstomas geriausio savo bičiulio, vaikinas nusprendžia truputį pagudrauti. Pamažu jis įtikina merginą, kad, matydamas joje nuostabų žmogų, tetrokšta būti jos draugu. Tuo tarpu tikrieji vaikino tikslai - pamažu užkariauti jos širdį... 
23:50 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:20 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:50 „Numeris 44“ (Child 44). Trileris 2015 m. D.Britanija. Vaid. T.Hardy, G.Oldman N-14 (12+)
Levas Demidovas yra milicininkas, iš Maskvos ištremtas į provinciją už tai, kad atsisakė įskųsti savo žmoną Raisą. Praradęs bet kokias galimybes kilti karjeros laiptais, Levas susitaiko su būsimu vargingu, bet ramiu savo gyvenimu. Vieną dieną šalia geležinkelio bėgių randamas sudarkytas berniuko kūnas. Netrukus – dar vienas. Ir dar. Panašumai tarp žmogžudysčių Demidovui neleidžia abejoti, kad jo apylinkėse ėmė siautėti serijinis žudikas. Tačiau bandymai atkreipti valdžios dėmesį atsimuša į abejingumo sieną. Priežastis – Sovietų Sąjungos rojuje tokie nusikaltimai paprasčiausiai negali egzistuoti. 
03:05 „Riteris su puse“ (1 1/2 Ritter). Komedija 2008 m. Vokietija. Vaid. T.Schwaiger, R.Kavanian N-7 (12+)
Riteris Lancė garsėja savo narsa ir beprotiškais žygiais. Tačiau šlovę jis dalinasi perpus su nuolankiu savo palydovu Erdaliu. Tiesa, iš jo nekoks karžygys, jam daug geriau sekasi malti liežuviu. Dabar bičiulių laukia pavojinga užduotis - atrasti kaip į vandenį dingusią princesę Hercelindą.