Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 19:22

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
12 декабря, вторник 

05:00 Muzikos ekspresas (12+)
05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Išgirsk mano istoriją. Ties riba (4). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Kai emigracijos mastai darosi grėsmingi - apie ne lietuvius, radusius savo laimę čia, Lietuvoje. Vaikinas iš Mauricijaus, iškeitęs žydras šiltas jūras į lietuvišką darganą. Vokietis, kuriam nėra pasaulyje gražesnės vietos už Šilutę. Kazachė, Kaune radusi viską - ir meilę, ir laimę. „Išgirsk mano istoriją“ - nauja laida apie žmones, kurie patys pasirinko gyvenimą čia, ir tuo džiaugiasi. Tuo metu, kai lietuviai, iš meilės Lietuvai mosuodami trispalvėmis, nesustabdomai iš Tėvynės bėga, įvairiausių šalių ir tautybių užsieniečiai čia atranda savo laimę, kuria šeimas, gimdo vaikus, imasi verslų ir pasilieka visiems laikams. INIT TV tęsia istorijų ciklą apie žmones iš tolimų kraštų, kuriems Lietuva tapo namais. 
10:30 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida (k.) (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
10:55 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
12:40 „Elvis ir Niksonas“ (Elvis & Nixon). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Shannon, K.Spacey N-7 (12+)
Taip, tai nebuvo Jaltos konferencija. Tačiau daugeliui svarbiausias XX a. susitikimas atrodo būtent šis – kai 1970-ųjų gruodžio 21 dieną Elvis atvyko į Baltuosius rūmus, kad susitiktų su prezidentu Ričardu Niksonu. Šis susitikimas yra įamžintas vienoje keisčiausių ir šmaikščiausių pastarojo šimtmečio nuotraukų, kuri, ją saugančio Nacionalinio archyvo duomenimis, yra ir pati populiariausia. Ši juosta – tai žvilgsnis už šios nuotraukos, į dviejų svarbių šalies figūrų susitikimą, kurios net ir po savo mirties kelia daug klausimų, neaiškumų ir sulaukia milžiniško susidomėjimo. 
14:05 „Slaptas keleivis“ (The Commuter). Veiksmo trileris 2018 m. JAV. Vaid. L.Neeson, V.Farmiga N-7 (12+)
Maiklas yra draudimo agentas, mylintis ir mylimas vyras bei tėvas. Jis jau dešimt metų į darbą ir iš jo kasdien vyksta tuo pačiu traukiniu. Tačiau vieną dieną viskas pasikeičia. Traukinyje prie Maiklo prisėda žavi nepažįstamoji. Prisistačiusi psichologe, studijuojančia žmonių elgseną, Džoana įtraukia Maiklą į pokalbį. Ir netrukus jam pasiūlo eksperimentą: surasti traukinyje žmogų, kurio neturėtų čia būti. Iš pradžių galvojęs, jog tai – kažkoks nevykęs pokštas, netrukus Maiklas pakeičia nuomonę. 
15:45 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
16:10 Pogrindžio kultūra (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
16:35 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Karštas komentaras. Pokalbių laida (1) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Karštas komentaras. Pokalbių laida (2) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Istorijos kodas. Pažintinė laida (12+)
22:15 „Džonas Vikas 2“ (John Wick: Chapter 2). Veiksmo trileris 2017 m. JAV. Vaid. K.Reeves N-14 (12+)
Audringa, tamsi ir pavojinga samdomo žudiko Džono Viko praeitis sugrįžta. Buvęs Džono kolega sukuria planą užvaldyti ir savo poreikiams pajungti galingą tarptautinę žudikų organizaciją. Suprasdamas, kad šiam planui įgyvendinti jam reikia visų įmanomų priemonių, pagalbos kreipiasi į buvusį bičiulį Džoną. Abu vyrai kažkada davė kraujo priesaiką padėti vienas kitam, tad Džonas negali atsisakyti, kad ir kaip norėtų. 
00:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
01:15 „Džentelmenai“ (The Gentlemen). Veiksmo f. 2019 m. D.Britanija. Vaid. M.McConaughey, C.Hunnam N-14 (12+)
Londone gyvenančio amerikiečio Mikio sukurta marihuanos imperija gundo daugybę tiek menkesnių, tiek stambesnių kriminalinio pasaulio veikėjų. Tačiau nuovokus, atsargus ir ryžtingas Mikis žino, kaip išvengti problemų. Tiksliau, žinojo iki šiol. Kai Mikis atsisako parduoti savo verslą paslaptingiems Oklahomos nusikaltėliams, šie pasiunčia jam žinutę, užpuldami vieną itin slaptą marihuanos auginimo tašką. Apstulbintas tokio priešininkų informuotumo, situaciją išsiaiškinti Mikis paveda geriausiam savo parankiniui Reimondui. Žingsnis po žingsnio, veiksmas po veiksmo, Londone užverda tikras nesusipratimų, smurto, apgavysčių bei absurdo pragaras. 
03:05 Praeities žvalgas (5/5). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
03:30 Miško atspalviai (3/8). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
03:55 Muzikos ekspresas (12+)