Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 19:05

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
15 декабря, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Elvis ir Niksonas“ (Elvis & Nixon). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Shannon, K.Spacey N-7 (12+)
Taip, tai nebuvo Jaltos konferencija. Tačiau daugeliui svarbiausias XX a. susitikimas atrodo būtent šis – kai 1970-ųjų gruodžio 21 dieną Elvis atvyko į Baltuosius rūmus, kad susitiktų su prezidentu Ričardu Niksonu. Šis susitikimas yra įamžintas vienoje keisčiausių ir šmaikščiausių pastarojo šimtmečio nuotraukų, kuri, ją saugančio Nacionalinio archyvo duomenimis, yra ir pati populiariausia. Ši juosta – tai žvilgsnis už šios nuotraukos, į dviejų svarbių šalies figūrų susitikimą, kurios net ir po savo mirties kelia daug klausimų, neaiškumų ir sulaukia milžiniško susidomėjimo. 
12:30 Techninė profilaktika (12+)
13:00 „Šuns tikslas 2“ (A Dog's Journey). Nuotykių drama 2019 m. JAV. Vaid. D.Quaid, K.Prescott N-7 (12+)
Šuo Beilis laimingas gyvena fermoje, su mylimu šeimininku Itanu ir jo žmona. Tiesa, dabar Beilis turi ir naują geriausią draugę bei žaidimų partnerę – dvejų metukų Itano anūkę Si-Džei. Tačiau vieną dieną laimingo ir beprotiškai mergaitę mylinčio šuns gyvenimas pasikeičia, kuomet Si-Džei mama nusprendžia su mergaite išvažiuoti gyventi kitur. Prieš šio savo gyvenimo pabaigą ir naują atgimimą kito šuniuko kūne, Beilis nebyliai pažada Itanui, kad naujas jo tikslas bus bet kokia kaina susirasti Si-Džei ir vėl tapti geriausiu jos draugu. Prasideda naujas didžiosios Beilio kelionės etapas, kurio metu šuo patirs neeilinių nuotykių ir daugybei žmonių vėl padės suprasti, ką reiškia tikra draugystė, ištikimybė ir meilė. 
14:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
16:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:35 Miško atspalviai (3/9). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
20:00 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (12+)
20:30 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Viešpatavimas“ (Transcendence). Fantastinė drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Depp, M.Freeman N-7 (12+)
Vilas Kasteris yra genialus mokslininkas, turintis vienintelį tikslą: sukurti dirbtinį intelektą, savo galimybėmis ir sugebėjimais pranoksiantį didingiausius žmonijos protus. Jo kontroversiški bandymai ir pažanga šioje srityje užtarnauja mokslininkui pasaulinį pripažinimą ir šlovę. Tuo pačiu patraukia ir vienos antitechnologinės ekstremistų grupuotės dėmesį. Visomis išgalėmis ir būdais siekdama, kad dirbtinis intelektas nebūtų sukurtas ir nesukeltų grėsmės žmonijos egzistavimui, grupuotė pasikėsina į mokslininką. Pistoleto šūvis nėra mirtinas, tačiau netrukus paaiškėja, kad kulka buvo užtaisyta radioaktyviomis medžiagomis. Gydytojai Vilui duoda daugiausiai kelias savaites. Mokslininko žmona Evelina ir geriausias draugas Maksas nutaria išgelbėti tai, ką dar galima išgelbėti: Vilo Kasterio sąmonę. Visos primonės yra čia pat - mokslininko laboratorijoje. Kruopščiai apgalvoję visus „už" ir „prieš", Evelina ir Maksas perkelia Vilo sąmonę į kompiuterinį tinklą. Vilas Kasteris atgimsta kaip pirmasis neribotų galių kibernetinis protas - dirbtinis intelektas. Ar tai - tas pats Vilas, kurį Evelina mylėjo? Ar vis tik bauginantis, nepažįstamas ir prieš nieką nesustosiantis šaltas ir bejausmis protas? 
00:15 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:40 „Išlikimo žaidimas“ (Beyond the Reach). Trileris 2014 m. JAV. Vaid. M.Douglas N-14 (12+)
Mohavio dykumoje, kurioje įdienojus temperatūra pakyla iki 50 ir daugiau laipsnių karščio, pinigais aptekęs verslo magnatas Džonas Madekas kartu su nusisamdytu jaunu pėdsekiu Benu pasileidžia į retų gyvūnų medžioklę, tačiau po vieno netikėto įvykio ši medžioklė virsta tikru išgyvenimo žaidimu. 
02:10 „Džonas Vikas 2“ (John Wick: Chapter 2). Veiksmo trileris 2017 m. JAV. Vaid. K.Reeves N-14 (12+)
Audringa, tamsi ir pavojinga samdomo žudiko Džono Viko praeitis sugrįžta. Buvęs Džono kolega sukuria planą užvaldyti ir savo poreikiams pajungti galingą tarptautinę žudikų organizaciją. Suprasdamas, kad šiam planui įgyvendinti jam reikia visų įmanomų priemonių, pagalbos kreipiasi į buvusį bičiulį Džoną. Abu vyrai kažkada davė kraujo priesaiką padėti vienas kitam, tad Džonas negali atsisakyti, kad ir kaip norėtų. 
04:10 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:35 Muzikos ekspresas (12+)