Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 05:00

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
18 декабря, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
10:55 „Šuns tikslas“ (A Dog's Purpose). Nuotykių drama 2017 m. JAV. Vaid. D.Quaid, P.Lipton N-7 (12+)
Tai – pasakojimas apie šunelį Beilį, kuris labai susidraugavo su berniuku Itanu. Jei kartu žaidė, džiaugėsi, liūdėjo, kartu augo. Itanui nedrįstant prieiti prie jam patikusios Hanos, būtent Beilis žengė pirmąjį žingsnį – būtent šunelio dėka Itanas pažino pirmąją meilę. Tačiau kaip žinia, šuneliai gyvena trumpiau nei žmonės. Itanas tebebuvo jaunuolis, kai Beilis paseno ir numirė. Tačiau tuo ši istorija nesibaigia. Po trumpo nebūties laikotarpio Beilis staiga suprato, kad vėl yra gyvas – vėl yra mažas šunelis. Po to atgimė dar kartą. Ir dar kartą. Ir – vis kitoje šeimoje, vis kitu pavidalu. Kol galų gale, po daugybės metų likimas Beilį vėl atvedė ten, kur viskas prasidėjo – į dabar jau suaugusio to paties Itano namus. 
12:35 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:05 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
15:45 Legendos skrydžio sparnais (4). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
16:20 „Kubietiškas šėlsmas“ (Cuban fury). Komedija 2014 m. D.Britanija. Vaid. N.Frost, R.Jones N-7 (12+)
Briusas laiko save visišku vidutinioku ir kompleksuoja dėl savo antsvorio, nors vaikystėje buvo šokių čempionas. Tačiau širdžiai neįsakysi – jam į akį krito naujoji kompanijos vadovė. Žmonių vertinimo skalėje Briusas jai nieko nelaukdamas skiria dešimtuką, o save laiko vos dvejetu. Bet jam kilo idėja, kaip net toks kaip jis gali rasti kelią į moters širdį. Paaiškėja, kad naujosios simpatijos silpnybė ir gyvenimo aistra – salsos šokiai. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:05 Praeities žvalgas (5/6). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
19:30 Išgirsk mano istoriją. Ties riba (5). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Kai emigracijos mastai darosi grėsmingi - apie ne lietuvius, radusius savo laimę čia, Lietuvoje. Vaikinas iš Mauricijaus, iškeitęs žydras šiltas jūras į lietuvišką darganą. Vokietis, kuriam nėra pasaulyje gražesnės vietos už Šilutę. Kazachė, Kaune radusi viską - ir meilę, ir laimę. „Išgirsk mano istoriją“ - nauja laida apie žmones, kurie patys pasirinko gyvenimą čia, ir tuo džiaugiasi. Tuo metu, kai lietuviai, iš meilės Lietuvai mosuodami trispalvėmis, nesustabdomai iš Tėvynės bėga, įvairiausių šalių ir tautybių užsieniečiai čia atranda savo laimę, kuria šeimas, gimdo vaikus, imasi verslų ir pasilieka visiems laikams. INIT TV tęsia istorijų ciklą apie žmones iš tolimų kraštų, kuriems Lietuva tapo namais. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Išgirsk mano istoriją. Ties riba (6). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
Kai emigracijos mastai darosi grėsmingi - apie ne lietuvius, radusius savo laimę čia, Lietuvoje. Vaikinas iš Mauricijaus, iškeitęs žydras šiltas jūras į lietuvišką darganą. Vokietis, kuriam nėra pasaulyje gražesnės vietos už Šilutę. Kazachė, Kaune radusi viską - ir meilę, ir laimę. „Išgirsk mano istoriją“ - nauja laida apie žmones, kurie patys pasirinko gyvenimą čia, ir tuo džiaugiasi. Tuo metu, kai lietuviai, iš meilės Lietuvai mosuodami trispalvėmis, nesustabdomai iš Tėvynės bėga, įvairiausių šalių ir tautybių užsieniečiai čia atranda savo laimę, kuria šeimas, gimdo vaikus, imasi verslų ir pasilieka visiems laikams. INIT TV tęsia istorijų ciklą apie žmones iš tolimų kraštų, kuriems Lietuva tapo namais. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Serena“ (Serena). Drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Cooper, J.Lawrence N-14 (12+)
Praėjusio amžiaus trečiasis dešimtmetis. Jaunavedžiai Serena ir Džordžas Pembertonai iš Bostono persikelia į Šiaurės Karolinos valstiją, pasiryžę susikurti sau puikų gyvenimą. Kurį laiką viskas vyksta lyg nuostabiausiose svajonėse: vienas kitą mylintys ir palaikantys sutuoktiniai, didindami verslo apimtis, pamažu įgauna vis didesnį socialinį statusą, užmezga naudingų ryšių su aukštuomenės bei valdžios atstovais ir yra pasiryžę atsilaikyti prieš bet kokias kliūtis. Serena savo veiklumu, nuovokumu ir drąsa nenusileidžia vyrui ir, atrodo, kad jų laimei niekas negali sutrukdyti. 
00:05 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:35 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
01:05 „Nakties klajūnas“ (Nightcrawler). Kriminalinė drama 2014 m. JAV. Vaid. J.Gyllenhaal, R.Russo N-14 (12+)
Lu Blūmas – vienišas smulkus vagišius. Vieną naktį jis patenka į nusikaltimo vietą ir stebi, kaip čia dirba naujienų medžiotojai žurnalistai. Jis nusiperka pigią vaizdo kamerą, policijos radijo skaitytuvą ir pats pradeda medžioklę. Automobilių avarijos, vagysčių aukos – viskas yra žaidimo dalis. Bet konkurencija didelė: Džo Loderis šiame lauke senas vilkas, turintis kontaktų tarp policininkų bei patikimą naujienų pirkėją vietinėje televizijoje. Tačiau Lu turi geresnę uoslę kraujui. Jis atkakliai ieško kuo labiau šokiruojančių scenų. Pasirodo, Lu turi ir menininko akį: jei nelaimės scena nepakankamai iškalbinga, jis padarys viską, kad nelaimė atrodytų kuo tragiškiau. 
03:00 „Maištininkas rugiuose“ (Rebel in the Rye). Biografinė drama 2017 m. JAV. Vaid. N.Hoult, K.Spacey N-7 (12+)
1939-ieji. Pradedantysis rašytojas Džeromas Selindžeris pradeda lankyti įkvepiančius rašymo kursus Kolumbijos universitete. Deja, nerūpestingą jaunuolio gyvenimą negailestingai nutraukia Antrasis pasaulinis karas, kurio metu jis pradėjo rašyti savo romaną „Rugiuose prie bedugnės“. Nepaisant po karo išgyventos gilios depresijos, kūrybinės krizės, jis galiausiai užbaigia romaną, kuris, jo paties nusivylimui, atneša jam šlovę. Juosta apie garsų rašytoją bei jį išgarsinusį romaną. 
04:45 Muzikos ekspresas (12+)