Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:51

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
25 декабря, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:30 Istorijos kodas. Pažintinė laida (12+)
11:30 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
13:00 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:30 „Didžioji skruzdėlyčių karalystė 2“ (Minuscule 2). Animacija 2018 m. Prancūzija (12+)
Artėjant žiemai, juodosios skruzdėlytės ima ruošti maisto atsargas. Netikėtai aptikę tikrą lobį – daugybę maisto vienoje vietoje – pagalbon jos pasikviečia skraidyti galinčią bičiulę boružėlę. Žinoma, šauniosios maisto rinkėjos nė įsivaizduoti negalėjo, kad jų surastas lobis yra paprasčiausias pakavimo sandėlis. Būtent čia ir slypėjo didžiausias pavojus. Boružėlei netyčia įkritus į kartoninę dėžę, žmonės ją išsiunčia į kitą pasaulio kraštą – į tolimuosius Karibus. Tačiau juodosios skruzdėlytės draugų nelaimėje nepalieka. 
16:00 „Neįtikėtina fakyro kelionė“ (Extraordinary Journey of the Fakir). Komedija 2018 m. Prancūzija. Vaid. Dhanush, B.Bejo N-7 (12+)
Istorija apie Mumbajaus priemiestyje gimusį ir augusį berniuką, kurį visi vadina tiesiog Adža. Nuo pat vaikystės žavėjęsis fakyrais, berniukas kantriai mokosi šio amato paslapčių. Mama vis žada sūnų nusivežti į Paryžių, kuriame gyvena jo tėtis, tačiau nespėja. Adžai vos spėjus sulaukti pilnametystės, motina miršta. Jei laimė į duris nepasibeldžia, laikas jos ieškoti kitoje pasaulio pusėje. Radus – neprarasti. O pametus – grąžinti bet kokia kaina. Net jei teks keliauti spintoje, valtimi, oro balionu ar net lagamine. Mumbajus-Paryžius-Londonas-Roma – jei jausmams nėra ribų, vadinasi, jiems nereikia verslo klasės. 
17:35 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:15 „Antrasis šansas“ (Second Act). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-7 (12+)
Už minimalų atlyginimą parduotuvėje dirbanti keturiasdešimtmetė Maja yra tikra, kad ji verta geresnio gyvenimo. Bėda tik ta, kad CV negailestingas – jokio tinkamo išsilavinimo, pažinčių ar svarbių karjeros įrašų. Padėti pasisiūlo bičiulis, kuris truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Rezultato ilgai laukti nereikia - Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją prašmatniame Manheteno biure. Kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą. 
21:00 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:00 Viskas tik prasideda“ (Just Getting Started). Komedija 2017 m. JAV. Vaid. M.Freeman, T.L.Jones N-7 (12+)
Djukas Daiveris – žavingas, šelmiškas, galantiškas linksmų plaučių vyrukas, gyvenantis prašmatnioje senjorų rezidencijoje ir besirūpinantis, kad jos gyventojams (o labiausiai – žavioms damoms, kurių čia netrūksta) kiekviena diena būtų tarsi šventė. Puikų jo gyvenimą sutrikdo į rezidenciją atsikraustęs buvęs kariškis ir FTB agentas Leo – ne mažiau žavingas, šelmiškas ir galantiškas konkurentas. Kovodami dėl dar vienos naujokės – puikiosios Siuzės – dėmesio vyrukai greitai pamiršta geras manieras ir ne juokais kimba vienas kitam į gerklę. 
23:35 „Slaptasis agentas“ (Unlocked). Trileris 2017 m. D.Britanija. Vaid.N.Rapace, O.Bloom N-14 (12+)
Londone yra ruošiama biologinė ataka. Neturėdama kitos išeities, CŽV vadovybė į aktyvų darbą sugrąžina vieną geriausių savo agenčių – Alisą, kuri po patirto fiasko Paryžiuje dabar atliekanti nuobodžias užduotis biure. Noomi Rapace, Orlando Bloom, John Molkovich įtempto veiksmo juostoje „Slaptasis agentas“. 
01:10 „Ratas“ (The Circle). Fantastinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. T.Hanks, E.Watson N-7 (12+)
Netolima ateitis. Mei įsidarbina pasaulinėje interneto įmonėje „Ratas“, kuriai vadovauja socialinės žiniasklaidos guru Imonas. „Rato“ įkūrėjas pastebi talentingą darbuotoją ir kviečia ją dalyvauti proveržio eksperimente, kurio tikslas – pakeisti milijardų žmonių supratimą apie individo galimybes ir asmeninės laisvės ribas. Greitai Mei teks sužinoti bauginančią tiesą apie Silicio slėnio milžiną. Nuo merginos veiksmų ir drąsos priklausys jos draugų, artimųjų ir visos žmonijos likimas. 
03:00 Muzikos ekspresas (12+)