Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 23:10

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
28 декабря, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Drama 2018 m. JAV. Vaid. S.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
12:35 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:30 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:05 „Zoologijos sodo prižiūrėtojo žmona“ (Zookeeper's Wife). Biografinė drama 2017 m. Čekija. Vaid. J.Chastain, D.Bruhl N-7 (12+)
Visą ketvirtąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį Antonina ir Janas puoselėjo Varšuvos zoologijos sodą, augino sūnų ir mėgavosi gyvenimu. Svajonė į šipulius sudužo 1939-ųjų rugsėjo 1-ąją, Vokietijai įsiveržus į Lenkiją ir pradėjus Antrąjį pasaulinį karą. Tačiau tikrasis siaubas buvo dar prieš akis. Netrukus prasidėjus žydų areštams, geraširdė Antonina daugybę savo namų užkaborių pavertė patikima slėptuve areštuotųjų vaikams. Slepiamųjų skaičiui artėjant prie 300, išgyventi darėsi vis sunkiau. Kiekvienas garsas, kiekvienas krepštelėjimas, kostelėjimas ar verksmas galėjo atkreipti nuolat aplink marširuojančių nacių dėmesį. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:40 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Laukiniai arkliai“ (Wild Horses). Kriminalinė drama 2015 m. JAV. Vaid. R.Duvall, J.Franco, J.Hartnett N-14 (12+)
Teksaso reindžeriai tiria penkiolikos metų senumo bylą, kai be pėdsakų dingo mažas berniukas. Nauji įkalčiai rodo, kad berniukas greičiausiai buvo nužudytas, ir kaltas dėl to vietinis fermeris. Bet dabartinis fermos šeimininkas nedega noru bendradarbiauti su įstatymo sargais... 
00:00 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:20 „Firmos kalėdinis balius“ (Office Christmas Party). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. J.Aniston, J.Bateman N-14 (12+)
Didelės kompanijos vadovė Kerolė yra sėkminga verslininkė, kuriai nervus gadina tik jos jaunesnis brolis Klėjus - „atsipūtęs“ bičas, kuriam gyvenime svarbiausia – gerai pasilinksminti. Iš geros širdies paskyrusi Klėjų vadovauti vienam iš kompanijos padalinių, Kerolė nebegali toliau taikstytis su to padalinio nešamais nuostoliais nusprendžia jį uždaryti. Tačiau Klėjus turi kitų planų. Vyrukas su entuziazmu imasi organizuoti vakarėlį, pakeisiantį visų jame dalyvausiančiųjų likimus ir įeisiantį į istoriją. 
03:05 „Slaptasis agentas“ (Unlocked). Trileris 2017 m. D.Britanija. Vaid.N.Rapace, O.Bloom N-14 (12+)
Londone yra ruošiama biologinė ataka. Neturėdama kitos išeities, CŽV vadovybė į aktyvų darbą sugrąžina vieną geriausių savo agenčių – Alisą, kuri po patirto fiasko Paryžiuje dabar atliekanti nuobodžias užduotis biure. Noomi Rapace, Orlando Bloom, John Molkovich įtempto veiksmo juostoje „Slaptasis agentas“. 
04:40 Muzikos ekspresas (12+)