Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 05:22

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
31 декабря, воскресенье 

05:25 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:00 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
11:30 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
12:05 Pasirinkę Lietuvą (2). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:35 „Šokis svajonės ritmu“ (High Strung). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. K.Kampa, N.Galitzine N-7 (12+)
Juosta „Šokis svajonės ritmu“ pasakoja jautrią istoriją apie savo pasauliuose nepritampančius baleriną ir smuikininką. Jiedu nusprendžia dalyvauti jaunųjų talentų konkurse ir rungtis ne tik dėl įspūdingo prizo, bet ir dėl galimybės nelegalui smuikininkui Džoniui įstoti į Manhatano menų konservatoriją ir likti šalyje. 
14:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
15:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
16:40 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
20:15 „Tik 30 dienų“ (30 jours max). Komedija 2020 m. Prancūzija. Vaid. T.Boudali N-7 (12+)
Rajanas - jaunas ir geraširdis, bet be galo baikštus ir nerangus policininkas. Visomis išgalėmis vengdamas konfliktų ir pavojų bei nuolat besistengiantis visiems įtikti, vaikinas yra tapęs nuolatiniu kolegų patyčių ir pokštų taikiniu. Eilinis apsilankymas pas gydytoją privers Rajaną atkreipti dėmesį ir į kitą gyvenimo aspektą – būtent tai, kad jis baigiasi. Ir ne filosofine, „visi kada nors miršta“, o visiškai tiesiogine prasme. Mat daktaras ganėtinai abejingu tonu praneša, kad vaikinas sunkiai serga ir jam likę gyventi daugiausiai mėnuo. 
21:45 Glamūro kronikos. Ved. R.Janutienė ir J.Smoriginas (12+)
Šou verslo, politikų, verslo elito gyvenimo kronikos ir necenzūruota nuomonė apie įžymių, įtakingų ir nebūtinai - moralių gyvenimą! 
00:58 LR Prezidento G.Nausėdos naujametinis sveikinimas (12+)
01:05 „Blogos mamos ir jų Kalėdos“ (Bad Moms Christmas). Komedija 2017 m. JAV. Vaid. M.Kunis, S.Sarandon N-14 (12+)
Eimė, Kiki ir Karla – nesibaigiančių įsipareigojimų, užduočių ir darbų nukamuotos mamos. Lygiai prieš metus joms trūko kantrybė ir draugės sukilo prieš grupę tobulų „supermamyčių“. Nes juk teisės kaip reikiant pasilinksminti niekas neatėmė ir tik nuo pačios mamos priklauso, ar ji vien tik rūpinsis šeima, ar kartais pasirūpins ir savimi. Šįkart prieš drauges kaip naujas įsipareigojimų kalnas iškyla Kalėdos. Nenuostabu, kad tai Eimei, Kiki ir Karlai vėl nurauna stogą ir jos ima maištauti prieš seniai susiklosčiusias tradicijas. Tačiau lyg tyčia, į svečius atvyksta ir reiklios jų pačių mamos. 
02:45 „Tobulos Kalėdos“ (Love the Coopers). Komedija 2015 m. JAV. Vaid. D.Keaton, J.Goodman N-7 (12+)
Kalėdos – tai laikas, kai susirenka visa šeima. Kuperių šeima – ne išimtis. Nors vaikai jau užaugę, tačiau mama žūtbūt stengiasi visus surinkti prie vieno stalo. Visi menki gyvenimo nesklandumai yra niekis, palyginus su didžiuliu buvimo drauge džiaugsmu. Diana Keaton, Jhon‘as Goodman‘as, Olivija Vaild nesusipratimų, pokštų ir džiaugsmo kupinoje komedijoje „Tobulos Kalėdos“. 
04:30 Muzikos ekspresas (12+)