Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:51

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
24 декабря, воскресенье 

05:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:45 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
12:15 ATM postas. Muzikinė laida (12+)
12:50 Pasirinkę Lietuvą (1). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
13:20 „DGM: Didysis gerulis milžinas“ (The BFG). Fantastinis f. 2016 m. D.Britanija. Vaid. M.Rylance N-7 (12+)
Iš pasakų atėję milžinai dažniausiai asocijuojasi su baisiomis ir piktomis būtybėmis, kurios netgi valgo mažus vaikus. Bet, šioje istorijoje gyvenantis milžinas - ne toks. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir turi draugę – mažą mergaitę. Bėda ta, kad jo broliai milžinai vis dar mėgsta žmogieną. Draugai supranta, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja vaduoti pasaulį nuo šių pavojingų padarų. 
15:15 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
16:10 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:40 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
18:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
20:10 „Liepsnojantis horizontas“ (Deepwater Horizon). Veiksmo drama 2016 m. JAV. Vaid. M.Wahlberg, K.Russell N-7 103‘ (12+)
Maikas Viljamsas buvo vienas iš daugiau nei 120 žmonių dirbusių kompanijai „British Petroleum“ priklausiusoje naftos platformoje „Deepwater Horizon“ Meksikos įlankoje. 2010 m. balandžio 20 d. platformoje nugriaudėjo sprogimas, ir iš lūžusių platformos vamzdžių į jūrą ėmė lietis nafta. Šis incidentas tapo viena didžiausių ekologinių katastrofų žmonijos istorijoje. Maiko akimis pasakojama kraupi istorija apie jūroje užvirusį tikrą pragarą, kuriame žmonės galėjo pasikliauti tik vienas kito draugyste, ištikimybe, drąsa ir pasiaukojimu. 
21:55 LR Prezidento G.Nausėdos sveikinimas Šv. Kalėdų proga (12+)
22:00 „Mano didelės storos graikiškos vestuvės 2“ (My Big Fat Greek Wedding 2). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Vardalos, J.Corbett N-7 90‘ (12+)
Po didelių, storų, graikiškų Tulos ir Jano vestuvių praėjo jau nemažai laiko, o jų septyniolikmetė dukra Peris – jau abiturientė. Vieną dieną paaiškėja, kad tėvų santuoka negaliojanti, nes kunigas tuokęs jaunavedžius, pamiršo pasirašyti tuoktuvių liudijimą! Atsipeikėję po patirto šoko, giminė ima ruoštis dar didesnėms, graikiškoms vestuvėms. 
23:35 „Didesni purslai“ (A Bigger Splash). Drama 2015 m. JAV. Vaid. R.Fiennes, T.Swinton N-14 (12+)
Roko žvaigždė Mariana Italijos paplūdimyje mėgaujasi saule su savo meilužiu, kino operatoriumi Polu. Po gerklės operacijos ji kuriam laikui pasitraukė iš viešo gyvenimo ir scenos. Meilužius visiškai netikėtai aplanko muzikos prodiuseris Haris. Maža to, jis pasirodo ne vienas, o su gražuole dukterimi Penelope, kurią neseniai sutiko po ilgo nesimatymo. 
01:35 „Blogos mamos“ (Bad Moms). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Kunis, K.Bell, C.Applegate N-14 (12+)
Eimės Mičel gyvenime šeima yra pirmoje vietoje. Bet deja, šeima – du pernelyg savo amžiui subrendę vaikai ir, priešingai, niekaip nesuaugantis vyras. Dar pridėkime viršininką – idiotą ir tobuląją Tėvų ir Mokytojų Asociacijos vadovę Gvendoliną, kuris su savo absurdiškais pamokslais išveda Eimę iš kantrybės ir šioji pasako „stop“. Galų gale, ji – ne bet kokia mama. Ji – Bloga Mama! 
03:15 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
03:40 Muzikos ekspresas (12+)