Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 04:53

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
21 декабря, четверг 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
11:00 „Šuns tikslas“ (A Dog's Purpose). Nuotykių drama 2017 m. JAV. Vaid. D.Quaid, P.Lipton N-7 (12+)
Tai – pasakojimas apie šunelį Beilį, kuris labai susidraugavo su berniuku Itanu. Jei kartu žaidė, džiaugėsi, liūdėjo, kartu augo. Itanui nedrįstant prieiti prie jam patikusios Hanos, būtent Beilis žengė pirmąjį žingsnį – būtent šunelio dėka Itanas pažino pirmąją meilę. Tačiau kaip žinia, šuneliai gyvena trumpiau nei žmonės. Itanas tebebuvo jaunuolis, kai Beilis paseno ir numirė. Tačiau tuo ši istorija nesibaigia. Po trumpo nebūties laikotarpio Beilis staiga suprato, kad vėl yra gyvas – vėl yra mažas šunelis. Po to atgimė dar kartą. Ir dar kartą. Ir – vis kitoje šeimoje, vis kitu pavidalu. Kol galų gale, po daugybės metų likimas Beilį vėl atvedė ten, kur viskas prasidėjo – į dabar jau suaugusio to paties Itano namus. 
12:40 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
13:35 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
14:10 „Karaliaus kalba“ (King‘s Speech). Istorinė drama 2010 m. D.Britanija. Vaid. C.Firth, G.Rush N-7 (12+)
XX a. pirmoje pusėje mirus tėvui ir sosto įpėdiniui Edvardui VIII atsisakius sosto dėl nekilmingos išsituokusios moters, Jurgis VI buvo karūnuotas Anglijos karaliumi. Jo - monarcho - įvaizdžiui ir gebėjimui įkvėpti tautą, kuri Antrojo pasaulinio karo išvakarėse tikisi išgirsti įtaigius, drąsinančius ir viltį teikiančius šalies vedlio žodžius, koja kiša rimti kalbos sutrikimai. Po daugelio nesėkmingų bandymų įveikti mikčiojimą, Jurgiui VI imasi padėti logopedas Lajonelis, kuris ne tik sugrąžina monarchui karaliaus vertą iškalbą, bet ir tampa geriausiu draugu. 
16:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:40 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
20:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (1) (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (2) (12+)
22:15 „Valstybės paslaptis“ (The Post). Biografinė drama 2018 m. JAV. Vaid. T.Hanks, M.Streep N-7 (12+)
Laikraščio „The Washington Post“ žurnalistai gauna ypač slaptus dokumentus, įrodančius net keturių JAV prezidentų veidmainiavimą Vietnamo klausimu. Tuometinė laikraščio leidėja Katarina Greham ir vyriausias redaktorius Benas Bradlis susiduria su milžinišku vyriausybės atstovų spaudimu, šantažu ir grasinimais, siekiant sustabdyti kontroversiškas publikacijas. Straipsniai tapo tikra bomba Amerikos politiniame gyvenime ir išliko kaip vienas sudėtingiausių ir pavojingiausių epizodų žiniasklaidos laisvės istorijoje. 
00:10 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
01:30 „Džonas Vikas 3“ (John Wick: Chapter 3 - Parabellum). Veiksmo trileris 2019 m. JAV. Vaid. K.Reeves, H.Berry N-14 (12+)
Atkeršijęs mafijos bosui Santinui, Džonas Vikas patenka į nepavydėtiną padėtį. Nusikaltėlių prieglobsčio viešbutyje „Continental“ valdytojas Vinstonas neturi kitos išeities, kaip paskelbti atlygį už paties Džono Viko galvą. 14 milijonų dolerių – riebus kąsnelis net ir geriausiai besiverčiantiems nusikaltėliams. Džonui Vikui reikia kuo greičiau išsinešdinti iš Niujorko. Kartu su vienintele jam likusia sąjungininke - žudike Sofija - Džonas leidžiasi į kruviniausią savo gyvenimo kelionę. 
03:35 „Serena“ (Serena). Drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Cooper, J.Lawrence N-14 (12+)
Praėjusio amžiaus trečiasis dešimtmetis. Jaunavedžiai Serena ir Džordžas Pembertonai iš Bostono persikelia į Šiaurės Karolinos valstiją, pasiryžę susikurti sau puikų gyvenimą. Kurį laiką viskas vyksta lyg nuostabiausiose svajonėse: vienas kitą mylintys ir palaikantys sutuoktiniai, didindami verslo apimtis, pamažu įgauna vis didesnį socialinį statusą, užmezga naudingų ryšių su aukštuomenės bei valdžios atstovais ir yra pasiryžę atsilaikyti prieš bet kokias kliūtis. Serena savo veiklumu, nuovokumu ir drąsa nenusileidžia vyrui ir, atrodo, kad jų laimei niekas negali sutrukdyti.