Здравствуйте, Гость!
19 сентября, 04:41

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
20 декабря, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:30 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
11:05 „Karaliaus kalba“ (King‘s Speech). Istorinė drama 2010 m. D.Britanija. Vaid. C.Firth, G.Rush N-7 (12+)
XX a. pirmoje pusėje mirus tėvui ir sosto įpėdiniui Edvardui VIII atsisakius sosto dėl nekilmingos išsituokusios moters, Jurgis VI buvo karūnuotas Anglijos karaliumi. Jo - monarcho - įvaizdžiui ir gebėjimui įkvėpti tautą, kuri Antrojo pasaulinio karo išvakarėse tikisi išgirsti įtaigius, drąsinančius ir viltį teikiančius šalies vedlio žodžius, koja kiša rimti kalbos sutrikimai. Po daugelio nesėkmingų bandymų įveikti mikčiojimą, Jurgiui VI imasi padėti logopedas Lajonelis, kuris ne tik sugrąžina monarchui karaliaus vertą iškalbą, bet ir tampa geriausiu draugu. 
13:05 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:30 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:55 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:25 „Laiko apsėstasis“ (Time Freak). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. A.Butterfield, S.Turner N-7 (12+)
Stilmaną netikėtai meta jo mergina Debė. Vaikinas, nenorėdamas netekti mylimosios, sukonstruoja laiko mašiną, kad grįždamas į praeitį sužinotų, ką padarė ne taip ir galėtų pasielgti kitaip. Tačiau kiek kartų keliauti prireiks, kad Stilmans liktų drauge su mergina? O gal visą tai tik dar labiau viską komplikuos? 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Ved. G.Gorienė. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
00:45 „Serena“ (Serena). Drama 2014 m. JAV. Vaid. B.Cooper, J.Lawrence N-14 (12+)
Praėjusio amžiaus trečiasis dešimtmetis. Jaunavedžiai Serena ir Džordžas Pembertonai iš Bostono persikelia į Šiaurės Karolinos valstiją, pasiryžę susikurti sau puikų gyvenimą. Kurį laiką viskas vyksta lyg nuostabiausiose svajonėse: vienas kitą mylintys ir palaikantys sutuoktiniai, didindami verslo apimtis, pamažu įgauna vis didesnį socialinį statusą, užmezga naudingų ryšių su aukštuomenės bei valdžios atstovais ir yra pasiryžę atsilaikyti prieš bet kokias kliūtis. Serena savo veiklumu, nuovokumu ir drąsa nenusileidžia vyrui ir, atrodo, kad jų laimei niekas negali sutrukdyti. 
02:35 „Pjūklo ketera“ (Hacksaw Ridge). Biografinė drama 2016 m. JAV. Vaid. S.Worthington N-14 (12+)
Antrasis pasaulinis karas. Amerikiečių armijos medikas Desmondas Dosas tikėjo karo būtinybe, tačiau manė, jog žudymas yra nereikalingas, perteklinis blogis. Jis tapo pirmuoju kariu istorijoje, dėl pacifistinių įsitikinimų atsisakiusiu į rankas paimti ginklą. Net ir mirtinas pavojus kovos lauke neprivertė jo išsižadėti savo pažiūrų ir įsitikinimų. Kruviname Okinavos mūšyje beginklis Dosas, nuolat apšaudomas priešų ugnies, iš mūšio lauko išnešė 75 sužeistus amerikiečių karius ir suteikė medicininę pagalbą daugybei kitų. 
04:50 Muzikos ekspresas (12+)