Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 23:03

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
29 декабря, пятница 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:00 „Liepsnojantis horizontas“ (Deepwater Horizon). Veiksmo drama 2016 m. JAV. Vaid. M.Wahlberg, K.Russell N-7 (12+)
Maikas Viljamsas buvo vienas iš daugiau nei 120 žmonių dirbusių kompanijai „British Petroleum“ priklausiusoje naftos platformoje „Deepwater Horizon“ Meksikos įlankoje. 2010 m. balandžio 20 d. platformoje nugriaudėjo sprogimas, ir iš lūžusių platformos vamzdžių į jūrą ėmė lietis nafta. Šis incidentas tapo viena didžiausių ekologinių katastrofų žmonijos istorijoje. Maiko akimis pasakojama kraupi istorija apie jūroje užvirusį tikrą pragarą, kuriame žmonės galėjo pasikliauti tik vienas kito draugyste, ištikimybe, drąsa ir pasiaukojimu. 
12:45 Techninė profilaktika (12+)
13:10 „Kol dar neatėjo audra“ (Adrift). Drama 2018 m. JAV. Vaid. S.Woodley, S.Claflin N-7 (12+)
Banglentininkė Tamė ir jūreivis Ričardas susipažino 1983-ųjų vasarą Prancūzijos Polinezijos saloje Taityje – Ramiojo vandenyno pietuose esančiame vandens ir nuotykių mėgėjų rojuje. Jaunuoliai iš karto krito vienas kitam į akį, o netrukus nutarė kartu leistis į gyvenimo kelionę: Ričardo jachta nuplaukti į Kaliforniją, esančią už daugiau nei 6000 kilometrų. Spalio mėnesį, artėjant vasarai Pietų pusrutulyje, įsimylėjėliai pakėlė bures. Tačiau jie net nenutuokė, kad plaukia tiesiai į besiformuojantį uraganą „Reimondas“, tais metais tapusį vienu galingiausių uraganų istorijoje. 
14:45 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
16:30 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:35 Miško atspalviai (3/11). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
20:00 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (12+)
20:30 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (12+)
21:00 Žinios (12+)
21:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:15 „Blogos mamos ir jų Kalėdos“ (Bad Moms Christmas). Komedija 2017 m. JAV. Vaid. M.Kunis, S.Sarandon N-14 (12+)
Eimė, Kiki ir Karla – nesibaigiančių įsipareigojimų, užduočių ir darbų nukamuotos mamos. Lygiai prieš metus joms trūko kantrybė ir draugės sukilo prieš grupę tobulų „supermamyčių“. Nes juk teisės kaip reikiant pasilinksminti niekas neatėmė ir tik nuo pačios mamos priklauso, ar ji vien tik rūpinsis šeima, ar kartais pasirūpins ir savimi. Šįkart prieš drauges kaip naujas įsipareigojimų kalnas iškyla Kalėdos. Nenuostabu, kad tai Eimei, Kiki ir Karlai vėl nurauna stogą ir jos ima maištauti prieš seniai susiklosčiusias tradicijas. Tačiau lyg tyčia, į svečius atvyksta ir reiklios jų pačių mamos. 
00:00 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
00:25 „Laukiniai arkliai“ (Wild Horses). Kriminalinė drama 2015 m. JAV. Vaid. R.Duvall, J.Franco, J.Hartnett N-14 (12+)
Teksaso reindžeriai tiria penkiolikos metų senumo bylą, kai be pėdsakų dingo mažas berniukas. Nauji įkalčiai rodo, kad berniukas greičiausiai buvo nužudytas, ir kaltas dėl to vietinis fermeris. Bet dabartinis fermos šeimininkas nedega noru bendradarbiauti su įstatymo sargais... 
02:05 „Firmos kalėdinis balius“ (Office Christmas Party). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. J.Aniston, J.Bateman N-14 (12+)
Didelės kompanijos vadovė Kerolė yra sėkminga verslininkė, kuriai nervus gadina tik jos jaunesnis brolis Klėjus - „atsipūtęs“ bičas, kuriam gyvenime svarbiausia – gerai pasilinksminti. Iš geros širdies paskyrusi Klėjų vadovauti vienam iš kompanijos padalinių, Kerolė nebegali toliau taikstytis su to padalinio nešamais nuostoliais nusprendžia jį uždaryti. Tačiau Klėjus turi kitų planų. Vyrukas su entuziazmu imasi organizuoti vakarėlį, pakeisiantį visų jame dalyvausiančiųjų likimus ir įeisiantį į istoriją. 
03:50 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
04:15 Muzikos ekspresas (12+)