Здравствуйте, Гость!
18 октября, 10:05

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
01 января, понедельник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
11:00 „Tik 30 dienų“ (30 jours max). Komedija 2020 m. Prancūzija. Vaid. T.Boudali N-7 (12+)
Rajanas - jaunas ir geraširdis, bet be galo baikštus ir nerangus policininkas. Visomis išgalėmis vengdamas konfliktų ir pavojų bei nuolat besistengiantis visiems įtikti, vaikinas yra tapęs nuolatiniu kolegų patyčių ir pokštų taikiniu. Eilinis apsilankymas pas gydytoją privers Rajaną atkreipti dėmesį ir į kitą gyvenimo aspektą – būtent tai, kad jis baigiasi. Ir ne filosofine, „visi kada nors miršta“, o visiškai tiesiogine prasme. Mat daktaras ganėtinai abejingu tonu praneša, kad vaikinas sunkiai serga ir jam likę gyventi daugiausiai mėnuo. 
12:30 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
14:00 Lietuvos dešimtukas. Pokalbių laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Naglis Puteikis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas ir įvykius Lietuvoje, kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
15:40 „Kalifornijos svajos“ (La La Land). Muzikinė drama 2016 m. JAV. Vaid. R.Gosling, E.Stone N-7 (12+)
Mija dievina senuosius Holivudo filmus ir trokšta tapti aktore. Tačiau dabartiniame tų pačių tikslų siekiančių žmonių perpildytame Los Andžele tai nėra taip paprasta. Su problemomis susiduria ir jaunas džiazo pianistas Sebastijanas. Vaikinas svajoja atidaryti savo muzikos klubą, tačiau tam reikia didelių pinigų, tad muzikantas vakarais uždarbiauja kitiems priklausančiuose baruose. Romantiški ir senaisiais idealais besivadovaujantys jaunuoliai sunkiai pritampa dabartiniame pinigų valdomame pasaulyje. 
17:45 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:00 „Robinas Hudas“ (Robin Hood). Nuotykių f. 2018 m. JAV. Vaid. T.Egerton, J.Foxx, B.Mendelsohn N-7 (12+)
Notingemo šerifui vis labiau spaudžiant liaudį, dviem bičiuliams – Robinui iš Lokslio miestelio ir mažajam Džonui – trūksta kantrybė. Jie nusprendžia sumažinti įsivyravusią nelygybę. Tiesa, iš pradžių Robinui reikia dar daug ko išmokti. Po alinančių mažojo Džono treniruočių Robinas tampa meistrišku lankininku ir kovotoju, kuriam neprilygsta joks karaliaus kareivis. Netrukus Notingemo apylinkėse gobtuvu apsigaubęs geradaris su būreliu pasekėjų ima apiplėšinėti į iždą traukiančius karaliaus pasiuntinius ir dalinti pagrobtus pinigus vargšams. Pamažu gimsta Robino Hudo legenda. 
21:00 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (12+)
22:00 „Skandalas“ (Bombshell). Biografinė drama 2019 m. Kanada. Vaid. N.Kidman, C.Theron N-14 (12+)
Buvusi ilgametė didžiausios JAV konservatyvių pažiūrų televizijos „Fox News“ laidų vedėja Gretchen Karlson padavė į teismą televizijos vadovą Rodžerį Ailsą, apkaltinusi jį nederamu elgesiu ir seksualinio pobūdžio spaudimu. Šis kaltinimus paneigė, tačiau netrukus nederamą televizijos vadovo elgesį liudijančių moterų pareiškimų ėmė daugėti, ko pasekoje Rodžeris Ailsas buvo priverstas palikti „Fox News“ vadovo postą. 
23:45 „Džentelmenai“ (The Gentlemen). Veiksmo f. 2019 m. D.Britanija. Vaid. M.McConaughey, C.Hunnam N-14 (12+)
Londone gyvenančio amerikiečio Mikio sukurta marihuanos imperija gundo daugybę tiek menkesnių, tiek stambesnių kriminalinio pasaulio veikėjų. Tačiau nuovokus, atsargus ir ryžtingas Mikis žino, kaip išvengti problemų. Tiksliau, žinojo iki šiol. Kai Mikis atsisako parduoti savo verslą paslaptingiems Oklahomos nusikaltėliams, šie pasiunčia jam žinutę, užpuldami vieną itin slaptą marihuanos auginimo tašką. Apstulbintas tokio priešininkų informuotumo, situaciją išsiaiškinti Mikis paveda geriausiam savo parankiniui Reimondui. Žingsnis po žingsnio, veiksmas po veiksmo, Londone užverda tikras nesusipratimų, smurto, apgavysčių bei absurdo pragaras. 
01:35 „Taikinys # 1“ (Zero Dark Thirty). Istorinė drama 2012 m. JAV. Vaid. J.Edgerton, J.Chastain N-14 (12+)
Tai istorija apie karinę operaciją, kurios tikslas – rasti ir nužudyti didžiausią Jungtinių Valstijų priešą Osamą bin Ladeną. Ištisą dešimtmetį truko „al-Qaedos“ lyderio gaudynės. Filme „Taikinys Nr.1“ atkuriama pavojingiausio planetos teroristo, kurio pogrindinė veikla tęsėsi daugiau nei du dešimtmečius, paieškų ir operacijos kronika. 
04:10 Muzikos ekspresas (12+)