Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 05:37

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
02 января, вторник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Pasirinkę Lietuvą (2). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:30 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida (k.) (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
10:55 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
12:45 „Naktis be karūnos“ (A Royal Night Out). Drama 2015 m. D.Britanija. Vaid. S.Gadon, B.Powley N-7 (12+)
1945 metų gegužės 8-osios vakarą visa Europa išeina į gatves švęsti pergalės Antrajame pasauliniame kare. Didžiosios Britanijos sostinėje tarp džiūgaujančios minios neatpažintos linksminasi ir Vindzorų seserys: būsimoji karalienė, devyniolikmetė Elžbieta, ir jos keturiolikmetė sesuo Margaret. Jaunosios princesės išsmunka iš Bakingamo rūmų ir iki vidurnakčio šoka viešbutyje „Ritz“. Princesės, įsimaišiusios į švenčiančių žmonių minią, išgyvena beprotiškiausią, svaigiausią ir pačią nuostabiausią savo gyvenimo naktį. 
14:25 „Tik 30 dienų“ (30 jours max). Komedija 2020 m. Prancūzija. Vaid. T.Boudali N-7 (12+)
Rajanas - jaunas ir geraširdis, bet be galo baikštus ir nerangus policininkas. Visomis išgalėmis vengdamas konfliktų ir pavojų bei nuolat besistengiantis visiems įtikti, vaikinas yra tapęs nuolatiniu kolegų patyčių ir pokštų taikiniu. Eilinis apsilankymas pas gydytoją privers Rajaną atkreipti dėmesį ir į kitą gyvenimo aspektą – būtent tai, kad jis baigiasi. Ir ne filosofine, „visi kada nors miršta“, o visiškai tiesiogine prasme. Mat daktaras ganėtinai abejingu tonu praneša, kad vaikinas sunkiai serga ir jam likę gyventi daugiausiai mėnuo. 
16:00 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
16:25 Neteisingumo registras. Aktualijų laida (k.) (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
19:10 Karštas komentaras. Pokalbių laida (1) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Karštas komentaras. Pokalbių laida (2) (12+)
Laidoje „Karštas komentaras“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Karštas komentaras“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Istorijos kodas. Pažintinė laida (12+)
22:15 „Sniego traukinys“ (Snowpiercer). Fantastinė drama 2013 m. P.Korėja. Vaid. C.Evans, T.Swinton N-14 (12+)
Globalinio atšilimo eksperimentui žlugus, žemė palaidojama po storu sniego sluoksniu. Išlikę žmonės gyvena aplink planetą riedančiame traukinyje, tapusiame slėptuve ir namais. Ir čia veikia savi dėsniai. Elitas glaudžiasi traukinio priekyje, visi kiti , gale. Tačiau atstumtieji nusprendžia nuversti elitą. Ar noras valdyti neužgoš išgyvenimo instinkto žiūrėkite veiksmo juostoje „Sniego traukinys”. 
00:25 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
01:25 „Skandalas“ (Bombshell). Biografinė drama 2019 m. Kanada. Vaid. N.Kidman, C.Theron N-14 (12+)
Buvusi ilgametė didžiausios JAV konservatyvių pažiūrų televizijos „Fox News“ laidų vedėja Gretchen Karlson padavė į teismą televizijos vadovą Rodžerį Ailsą, apkaltinusi jį nederamu elgesiu ir seksualinio pobūdžio spaudimu. Šis kaltinimus paneigė, tačiau netrukus nederamą televizijos vadovo elgesį liudijančių moterų pareiškimų ėmė daugėti, ko pasekoje Rodžeris Ailsas buvo priverstas palikti „Fox News“ vadovo postą. 
03:10 Praeities žvalgas (5/8). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
03:35 Miško atspalviai (3/11). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
04:00 Muzikos ekspresas (12+)