Здравствуйте, Гость!
08 сентября, 05:37

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
03 января, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:30 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
11:00 „Namo su laikrodžiais paslaptis“ (House With A Clock In Its Walls). Komedija 2018 m. JAV. Vaid. J.Black, C.Blanchett N-7 (12+)
Netekęs tėvų, mažametis Liujisas persikelia gyventi pas savo šiek tiek ekscentrišką, bet geros širdies dėdę Džonataną. O ten, sename ir paslaptingame dėdės name, berniuko laukia tikri stebuklai. Netrukus paaiškėja, kad jo dėdė yra tikras burtininkas (nors ir ne pats geriausias), o jo kaimynė, ponia Cimerman – geroji ragana. Liujisas prisiprašo, kad dėdė imtų jį mokyti magijos ir netrukus prisidirba: norėdamas padaryti įspūdį patikusiai mergaitei, atgal į gyvenimą prišaukia galingo piktojo burtininko Aizeko žmoną Seleną. 
12:45 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:10 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:40 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
15:05 „Apgaulės meistrai 2“ (Now You See Me 2). Veiksmo komedija 2016 m. JAV. Vaid. M.Ruffalo, J.Eisenberg, W.Harrelson N-7 (12+)
„Keturi raiteliai“ – sau lygių neturinti iliuzionistų komanda, džiuginanti įspūdingais triukais ir dar įspūdingesniais išpuoliais prieš turtuolius, pinigus išdalinant paprastiems savųjų šou žiūrovams. Multimilijonierius Artūras Tresleris iliuzionistų komandos pastangomis prarado visus turtus. Tad į žygį prieš „Keturis raitelius“ išsirengia Treslerio sūnus Volteris – jaunas technologijų genijus, pasiryžęs atiduoti viską, kad atkeršytų už savo tėvą. Jis įvilioja Denielį, Meritą, Džeką ir Lulą į gudriai paspęstus spąstus. Neprilygstamieji iliuzionistai vėl stoja į kovą. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Žvelk giliau. Pokalbių laida (12+)
19:00 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:30 „Džentelmenai“ (The Gentlemen). Veiksmo f. 2019 m. D.Britanija. Vaid. M.McConaughey, C.Hunnam N-14 (12+)
Londone gyvenančio amerikiečio Mikio sukurta marihuanos imperija gundo daugybę tiek menkesnių, tiek stambesnių kriminalinio pasaulio veikėjų. Tačiau nuovokus, atsargus ir ryžtingas Mikis žino, kaip išvengti problemų. Tiksliau, žinojo iki šiol. Kai Mikis atsisako parduoti savo verslą paslaptingiems Oklahomos nusikaltėliams, šie pasiunčia jam žinutę, užpuldami vieną itin slaptą marihuanos auginimo tašką. Apstulbintas tokio priešininkų informuotumo, situaciją išsiaiškinti Mikis paveda geriausiam savo parankiniui Reimondui. Žingsnis po žingsnio, veiksmas po veiksmo, Londone užverda tikras nesusipratimų, smurto, apgavysčių bei absurdo pragaras. 
02:20 „Skandalas“ (Bombshell). Biografinė drama 2019 m. Kanada. Vaid. N.Kidman, C.Theron N-14 (12+)
Buvusi ilgametė didžiausios JAV konservatyvių pažiūrų televizijos „Fox News“ laidų vedėja Gretchen Karlson padavė į teismą televizijos vadovą Rodžerį Ailsą, apkaltinusi jį nederamu elgesiu ir seksualinio pobūdžio spaudimu. Šis kaltinimus paneigė, tačiau netrukus nederamą televizijos vadovo elgesį liudijančių moterų pareiškimų ėmė daugėti, ko pasekoje Rodžeris Ailsas buvo priverstas palikti „Fox News“ vadovo postą. 
04:05 Muzikos ekspresas (12+)