Здравствуйте, Гость!
27 июля, 09:56

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
06 января, суббота 

07:00 Muzikos ekspresas (12+)
08:00 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
11:30 Praeities žvalgas (5/9). Laidų ciklas. Ved. Š.Jasiukevičius (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
11:55 Vilniaus modernas (3). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
12:20 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
12:45 Autopilotas. Laida apie automobilius. Ved. R.Fetingis (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:10 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
14:10 „Nešdintis visu greičiu“ (Collide). Veiksmo drama 2016 m. D.Britanija. Vaid. N.Hoult, A.Hopkins N-7 (12+)
Jaunai amerikiečių porelei Keisiui ir Džiuljetai atostogaujant Europoje, merginai prireikia skubios medicininės pagalbos. Kadangi sveikatos draudimu jaunuoliai nepasirūpino, Keisis neturi kitos išeities ir griebiasi nelegalios veiklos. Turkų nusikaltėliui Gerarui pasiūlo savo vairuotojo paslaugas ir jie sugalvoja pavogti narkotikų siuntą iš seno konkurento Hageno. Planui nepavykus, Vokietijos magistralėse prasideda mirtinos lenktynės su laiku. 
15:45 Miško atspalviai (3/12). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
16:10 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida. Ved. J.Zinkevičiūtė (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
16:35 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
18:05 Komentaras TV. Pokalbių laida (k.) (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (k.) (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
19:30 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
20:30 Neteisingumo registras. Aktualijų laida. Ved. R.Čekutis (12+)
Žurnalistai Rūta Janutienė ir Ričardas Čekutis šioje laidoje praneša pačias svarbiausias naujienas, bei kriminalinius įvykius. kurie nepasirodo daugumoje žiniasklaidos priemonių. Jie pasakoja, kas vyksta politiniuose užkulisiuose ir aštriai komentuoja. Žiūrėdami šią laidą jūs žinote, kas iš tiesų vyksta Lietuvoje. 
22:00 „Aferistės“ (Hustlers). Kriminalinė komedija 2019 m. JAV. Vaid. J.Lopez N-14 (12+)
Striptizą viename Niujorko klubų šokanti Ramona yra viena ilgiausiai klube išdirbusių šokėjų, tad vos galą su galu suduriančiai klubo naujokei Destinei ji tampa viskuo: patarėja, palaikytoja ir geriausia drauge. Kasnakt matant ciniškus, geismo ir godulio apimtus klubo klientus Ramonai kyla pyktis. Juk būtent jie – turtingi bankininkai, makleriai ir finansininkai – kalti, kad tokie žmonės kaip Destinė ir ji pati nemato šviesios dienos. Netrukus Ramona sukuria planą, kaip, pasitelkus savo patirtį ir darbe išmoktas gudrybes, būtų galima jiems atkeršyti. 
23:50 „Šaltas kraujas“ (Cold Pursuit). Veiksmo f. 2019 m. D.Britanija. Vaid. L.Neeson N-14 (12+)
Atšiauriame Amerikos miestelyje gyvenantis Nelsonas Koksmanas visada buvo doras pilietis. Nesivėlė į įtartinas veiklas, mokėjo mokesčius, vedė mylimą moterį, susilaukė sūnaus ir iki šiol vairuoja sniego valytuvą. Užtat smurtinė jo sūnaus mirtis yra kaip perkūnas iš giedro dangaus. Ėmęs ieškoti atsakymų, Nelsonas sužino, kad tai – narkotikais besiverčiančios nusikaltėlių grupuotės darbas. 
01:45 „Diena, kai aš sugrįšiu“ (The Mercy). Drama 2017 m. D.Britanija Vaid. C.Firth N-7 (12+)
Britų verslininkas Donaldas Krouhurstas su jūra ir vandeniu neturėjo nieko bendro. Tačiau septintojo dešimtmečio viduryje verslui ėmus strigti (o rūpintis šeima reikėjo), vyrui galvon šovė beprotiška idėja. Laikraštis „The Sunday Times“ kaip tik paskelbė organizuosiantis pirmąsias pasaulyje solines jachtų lenktynes, kuriose dalyviai be komandos ir jokios pagalbos nesustodami turės apiplaukti pasaulį. Donaldas nusprendė pastatyti jachtą ir laimėti lenktynes. 
03:25 Praeities žvalgas (5/9). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
03:50 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (k.) (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
04:20 ATM postas. Muzikinė laida (k.) (12+)
04:55 Muzikos ekspresas (12+)