Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 22:58

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
26 декабря, вторник 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Pasirinkę Lietuvą (1). TV Europa laidų ciklas 2023 m. (12+)
10:30 Misija ūkis. Gyvenimo būdo laida (k.) (12+)
Laida „Misija ūkis“ – ir ūkininkams, ir miestiečiams. Turėsime išskirtinę galimybę susipažinti su sėkmingiausiais Lietuvos ūkininkais ir iš arčiau pamatyti jų gyvenimą. Išvysime ne tik ūkininkų darbo užkulisius, bet ir sužinosime, kaip jiems pavyksta suderinti darbus ir įdomiausius hobius. Vedėja - Justė Zinkevičiūtė. 
10:55 Paskutinė instancija. Publicistinė laida (k.) (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
12:45 Autopilotas. Laida apie automobilius (k.) (12+)
„Autopilotas“ – laida automobilių ir automobilių sporto mėgėjams, kritiškai žvelgianti į naujus, ką tik rinkoje pasirodžiusius ar dar tik pasirodysiančius automobilius. Kasmet kūrybinė grupė vyksta į bent dvi pasaulines automobilių parodas ir iš ten parveža gausybę naujienų. Nemažai dėmesio skiriama ir eismo saugumui bei autosportui. 
13:15 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
14:15 „Egipto dievai“ (Gods Of Egypt). Fantastinis veiksmo f. 2016 m. JAV. Vaid. G.Butler, G.Rush N-7 (12+)
Negailestingam tamsos dievui Setui užgrobus Egipto sostą, kažkada klestėjusi šalis paniro į chaosą. Žiauriam tironui priešinasi tik atskiros grupelės sukilėlių. Naudodamasis savo beribe valdžia, Setas pagrobia nuostabaus grožio merginą Zają. Ją įsimylėjęs paprastas vaikinas Bekas pasiryžta išlaisvinti Zają. Sugebėjęs pagalbon pasitelkti galingąjį dangaus dievą Horusą, Bekas iškeliauja vaduoti savo meilės. Grandioziniame mūšyje bus nulemtas ne tik Beko, Zajos, bet ir visos šalies likimas. 
16:20 „Viskas tik prasideda“ (Just Getting Started). Komedija 2017 m. JAV. Vaid. M.Freeman, T.L.Jones N-7 (12+)
Djukas Daiveris – žavingas, šelmiškas, galantiškas linksmų plaučių vyrukas, gyvenantis prašmatnioje senjorų rezidencijoje ir besirūpinantis, kad jos gyventojams (o labiausiai – žavioms damoms, kurių čia netrūksta) kiekviena diena būtų tarsi šventė. Puikų jo gyvenimą sutrikdo į rezidenciją atsikraustęs buvęs kariškis ir FTB agentas Leo – ne mažiau žavingas, šelmiškas ir galantiškas konkurentas. Kovodami dėl dar vienos naujokės – puikiosios Siuzės – dėmesio vyrukai greitai pamiršta geras manieras ir ne juokais kimba vienas kitam į gerklę. 
17:55 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:00 „Penktasis elementas“ (The Fifth Element). Fantastinis veiksmo f. 1997 m. Prancūzija. Vaid. B.Willis, M.Jovovich N-7 (12+)
Keturi pasaulio elementai - žemė, oras, ugnis ir vanduo - kartu sudaro sąlygas atsirasti penktajam - gyvybei. Tačiau egzistuoja jėga, priešinga teigiamai gyvybės energijai. Jėga, kurią sudaro visa, kas bloga, kurios tikslas - sunaikinti gyvybę. Kas 5000 metų tarp dviejų pasaulių atsiveria praėjimas, ir blogio jėgos gali išsiveržti. Kas 5000 metų visatai reikia didvyrio, kuris sukliudytų blogio jėgoms. 2259 - aisiais tokiu herojumi pats to nenorėdamas netikėtai tampa niekuo neišsiskiriantis Niujorko taksistas Korbenas Dalasas. Košė užverda tada, kai į jo skraidantį taksi vieną gražią dieną tiesiog pro stogą įkrenta... pusnuogė mergina. Atsipeikėjusi ji ima labai keistai elgtis... 
22:00 „Firmos kalėdinis balius“ (Office Christmas Party). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. J.Aniston, J.Bateman N-14 (12+)
Didelės kompanijos vadovė Kerolė yra sėkminga verslininkė, kuriai nervus gadina tik jos jaunesnis brolis Klėjus - „atsipūtęs“ bičas, kuriam gyvenime svarbiausia – gerai pasilinksminti. Iš geros širdies paskyrusi Klėjų vadovauti vienam iš kompanijos padalinių, Kerolė nebegali toliau taikstytis su to padalinio nešamais nuostoliais nusprendžia jį uždaryti. Tačiau Klėjus turi kitų planų. Vyrukas su entuziazmu imasi organizuoti vakarėlį, pakeisiantį visų jame dalyvausiančiųjų likimus ir įeisiantį į istoriją. 
23:45 Valanda su kita Rūta. Pokalbių laida (k.) (12+)
00:45 „Mano didelės storos graikiškos vestuvės 2“ (My Big Fat Greek Wedding 2). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Vardalos, J.Corbett N-7 (12+)
Po didelių, storų, graikiškų Tulos ir Jano vestuvių praėjo jau nemažai laiko, o jų septyniolikmetė dukra Peris – jau abiturientė. Vieną dieną paaiškėja, kad tėvų santuoka negaliojanti, nes kunigas tuokęs jaunavedžius, pamiršo pasirašyti tuoktuvių liudijimą! Atsipeikėję po patirto šoko, giminė ima ruoštis dar didesnėms, graikiškoms vestuvėms. 
02:15 Praeities žvalgas (5/7). Laidų ciklas (12+)
„Praeities žvalgas“ – keliautojo ir publicisto Šarūno Jasiukevičiaus, interneto platybėse žinomo kaip praeities žvalgo, neabejingo karinėms paslaptims ir istorijai, projektas. Jis aplanko įdomiausias sovietinės armijos paliestas vietas, esančias Lietuvos ir aplinkinių valstybių teritorijoje. Kadangi dauguma objektų yra sunkiai randami, jie nenuniokoti vandalų, taigi keliautojas juose randa daugybę praeitį pasakojančių artefaktų. 
02:40 Miško atspalviai (3/10). Pažintinė-pramoginė laida (12+)
TV laidų ciklas „Miško atspalviai“ skiriamas paprastiems gamtos mylėtojams ir profesionalams - medžiotojams, miškininkams ir visiems besidomintiems gamta. Laidos tikslas supažindinti su miškotvarka ir aplinkosauga, parodyti, kad medžiotojas nėra tik beatodairiškas vartotojas, kuris į gamtą žiūri per vartotojo prizmę. Be to bus pristatomos medžioklės ir gamtos naujienos. Miškas yra lobynas, tačiau šiuos lobius privalome ne pasiimti, bet puoselėti ir palikti ateities kartoms. Laidos autorius ir prodiuseris Saulius Novikas. 
03:05 Muzikos ekspresas (12+)