Здравствуйте, Гость!
16 сентября, 23:02

Init TV - телепрограмма на неделю

Вы просматриваете архив телепрограммы. По ссылке доступна программа передач на сегодня
27 декабря, среда 

05:30 Programos pabaiga (12+)
07:00 Muzikos ekspresas (12+)
07:30 Ukrainos naujienos. FREEDOM (12+)
10:00 Apie viską su Audriu Antanaičiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
10:30 Prie arbatos su Kęstučiu Skrebiu. Pokalbių laida (k.) (12+)
11:00 „Zoologijos sodo prižiūrėtojo žmona“ (Zookeeper's Wife). Biografinė drama 2017 m. Čekija. Vaid. J.Chastain, D.Bruhl N-7 (12+)
Visą ketvirtąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį Antonina ir Janas puoselėjo Varšuvos zoologijos sodą, augino sūnų ir mėgavosi gyvenimu. Svajonė į šipulius sudužo 1939-ųjų rugsėjo 1-ąją, Vokietijai įsiveržus į Lenkiją ir pradėjus Antrąjį pasaulinį karą. Tačiau tikrasis siaubas buvo dar prieš akis. Netrukus prasidėjus žydų areštams, geraširdė Antonina daugybę savo namų užkaborių pavertė patikima slėptuve areštuotųjų vaikams. Slepiamųjų skaičiui artėjant prie 300, išgyventi darėsi vis sunkiau. Kiekvienas garsas, kiekvienas krepštelėjimas, kostelėjimas ar verksmas galėjo atkreipti nuolat aplink marširuojančių nacių dėmesį. 
13:05 Žvejo kelias su Ričardu. Laida (k.) (12+)
Laida apie žvejyba su žveju sportininku. Žvejosime ne tik Lietuvoje, bet ir keliausime, ne tik źiema, bet ir vasara. Laidos natūralios, prisotintos patarimais ir senolių išmintimi! Laidos vedėjas Richardas Jankevičius. 
13:30 Vilniaus modernas (1). Laidų ciklas 2023 m. (12+)
13:55 Akimirkos taikinyje. Pokalbių laida (k.) (12+)
15:25 „Ratas“ (The Circle). Fantastinis trileris 2017 m. JAV. Vaid. T.Hanks, E.Watson N-7 (12+)
Netolima ateitis. Mei įsidarbina pasaulinėje interneto įmonėje „Ratas“, kuriai vadovauja socialinės žiniasklaidos guru Imonas. „Rato“ įkūrėjas pastebi talentingą darbuotoją ir kviečia ją dalyvauti proveržio eksperimente, kurio tikslas – pakeisti milijardų žmonių supratimą apie individo galimybes ir asmeninės laisvės ribas. Greitai Mei teks sužinoti bauginančią tiesą apie Silicio slėnio milžiną. Nuo merginos veiksmų ir drąsos priklausys jos draugų, artimųjų ir visos žmonijos likimas. 
17:10 Iš esmės. Diskusijų laida (12+)
Aštrios ir netikėtos diskusijos, pokalbiai su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais. Laidą veda žurnalistai Daiva Žeimytė-Bilienė, Kristina Pocytė, Greta Klimkaitė ir Aurimas Perednis. 
17:55 Žinios (12+)
18:10 Komentaras TV. Ved. G.Gorienė. Pokalbių laida (12+)
Laidoje „Komentaras TV“ jos autorė ir vedėja žurnalistė Giedrė Gorienė nagrinėja Lietuvai aktualias socialines, ekonomines ir geopolitines temas. Visuomenės ir politikos pokyčių analizė pateikiama žinomų pašnekovų – savo srities profesionalų lūpomis, dažnai parodanti ir neviešą ar alternatyvią keliamų klausimų pusę. Laidoje „Komentaras TV“ galima sužinoti daugiau ir būti informuotam, o tai reiškia – ginkluotam. 
19:10 Istorijos kodas. Pažintinė laida (k.) (12+)
20:05 Iš kiemo pusės. Humoro laida (12+)
Satyros ir humoro laida, žaismingai apžvelgianti visiems rūpimus įvykius ir aktualijas. Laidos vedėjas gerai žinomas Lietuvos aktorius, režisierius, scenaristas bei visuomenės veikėjas Artūras Orlauskas. 
20:30 Kelionių dienoraščiai. AŽ kelionės (12+)
Patyrusių ir pradedančių keliautojų pasakojimai apie savo išvykas. Gražiausi pasaulio kampeliai, nepažintos šalys ir turistų dar neatrastos vietos. Laidų ciklas „Kelionių dienoraščiai“ įkvėps išsirinkti naują atostogų kryptį ir suteiks smagių emocijų. 
21:00 Žinios (12+)
21:15 Pašnekesiai su Adu Jakubausku (12+)
22:00 Paskutinė instancija. Publicistinė laida. Ved. R.Janutienė (12+)
Paslaptys, nuslėpti įvykiai, tikros istorijos ir komentarai žurnalistinių tyrimų ir publicistikos laidoje „Paskutinė instancija“. Autorė ir vedėja R. Janutienė viešina tai, ką šio pasaulio galingieji siekia žūtbūt nuslėpti. 
23:45 Žvelk giliau. Pokalbių laida (12+)
00:30 „Slaptasis agentas“ (Unlocked). Trileris 2017 m. D.Britanija. Vaid.N.Rapace, O.Bloom N-14 (12+)
Londone yra ruošiama biologinė ataka. Neturėdama kitos išeities, CŽV vadovybė į aktyvų darbą sugrąžina vieną geriausių savo agenčių – Alisą, kuri po patirto fiasko Paryžiuje dabar atliekanti nuobodžias užduotis biure. Noomi Rapace, Orlando Bloom, John Molkovich įtempto veiksmo juostoje „Slaptasis agentas“. 
02:05 „Mano didelės storos graikiškos vestuvės 2“ (My Big Fat Greek Wedding 2). Komedija 2016 m. JAV. Vaid. N.Vardalos, J.Corbett N-7 (12+)
Po didelių, storų, graikiškų Tulos ir Jano vestuvių praėjo jau nemažai laiko, o jų septyniolikmetė dukra Peris – jau abiturientė. Vieną dieną paaiškėja, kad tėvų santuoka negaliojanti, nes kunigas tuokęs jaunavedžius, pamiršo pasirašyti tuoktuvių liudijimą! Atsipeikėję po patirto šoko, giminė ima ruoštis dar didesnėms, graikiškoms vestuvėms. 
03:35 Muzikos ekspresas (12+)